Farklı Bir Defender 1987 Orjinal İngiliz Kasa

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bora1071 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 103
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,453
Ynt: Farklı Bir Defender 1987 Orjinal İngiliz Kasa

bora bey merhaba ilanınızı yeni gördüm elazığ özel harekatın aracıymış babam elazığda özel harekatta görev yaparken satışa çıkarıldı 10tane 10bin ile 12bin arasında fiyatları vardı bizde 1 tane aldık aldığımızda hiç bi araç yürür durumda değildi aracı biz çalıştırıp götürdük sizin araç biraz fazla yapmış daha düşükleride vardı fiyatı çok düşük tutmussunuz her şey gönlünüzce olsun iyi satışlar

Etiketler

23burhan23' Alıntı:
bora bey merhaba ilanınızı yeni gördüm elazığ özel harekatın aracıymış babam elazığda özel harekatta görev yaparken satışa çıkarıldı 10tane 10bin ile 12bin arasında fiyatları vardı bizde 1 tane aldık aldığımızda hiç bi araç yürür durumda değildi aracı biz çalıştırıp götürdük sizin araç biraz fazla yapmış daha düşükleride vardı fiyatı çok düşük tutmussunuz her şey gönlünüzce olsun iyi satışlar

evet ilk sahibi 150.000 de iken alıp Kayseri'ye getirmiş. bu aracı alırken, tüm araçları Kayseri otokar servisi başustası ile gidip inceledikten sonra buna karar vermişler. telsiz aracı olarak çalıştığından kmsi diğerlerine göre fazla olmasına rağmen daha az yıpranmış olduğu için tercih bu araç olmuş.

kilit var, vinç var, dalkıran var, güzel döşeme var, yükseltme kiti var, en önemlisi muhabbet var daha ne olsun ::smiley:

;)
selamlar yeni yılınız kutlu olsun
uzaktanda olsa aracı kişiler vasıtasıyla da olsa aracı gördüm incelettirdim beğendim ancak fiyatta henüz anlaşamadık vinç le beraber aracın komplesine
13. 500 tl veriyorum. nakit cash...çek yok vade yok takas yok
araç da camia içinde kalmış olacak avcıya atıcıya yabanciya gitmeyecek
aslında bora kardeşimle aramızda pazarlık açısından çokda bir uçurum yok pazarlık sünnettir arkadaşlar araya bi girinde tokalaşalım.
MADOSK (manavgat doğa sporları klubü) master rescue aracı olarak kullanılacaktır. maskotumuz ve logomuz olan dağ keçisi de bu aracı isitiyor ona göre ::smiley:

selamlar sizede iyi yıllar. sanırım hemşeriyizde bizde Aksaraylıyız ;D

araca arkadaşlar baktı vinç tamponsuz ve vinçsiz 13.000 demiştik. 200 tl zaten taşıt pulu bana aitti. neyse sonradan vinç tamponda hoşlarına gidince ayrıca dalkıran krom tellerde tabiki :D işin şekli değişti. bende herşeyiyle almanız keyfini sürmeniz taraftarıyıım. ben 7 ayda 8500 km gezilmedik yer bırakmadım bölgede ;D neyse şöyle özetleyim.

vincin bana maliyeti 1.130 tl nakittir. kablo tesisatı, şalteri ayrıca sonradan hediye olarak istemeyi unuttuğum için aldığım tmax vinç kılıfı ile 75 tl. tamponda 350 tl ve alttaki karter koruma 140 diyebiliriz. dalkıran teller işçilik dahil 60 tl ve tmax 48 lik kriko 130 tl

1130+75+350+140+60+130=1.885

13000+1.885=14.885 size oluru 14.500 taşıt pulu bana aittir ;D

son olarak araçtaki havalı korna, bijon anahtarı, 2 adet kapı kilit iç plastiği, 1 tk aks keçesi, 1 adet yağ filtresi ve pazarlıkta olmayan fiyatını bilmediğim süper ;D britpart kolçakta hediyemdir. daha ne olsun doktor bey. bakın bir şu güzelliği olur işin daha önce ktm motorumuda doktor almıştı inanın dua etti bana. birde ilerde turuncu fiorino rengi yapmaya söz verirseniz bu iş olsun ;D

Bora ilanını inceledim aracının bu kadar donanımlı olmasına rağmen hala satılmamış olması beni şaşırttı doğrusu, alıcılar bu fiyata sıfır bir araç almayı düşünüyor sanırım ;D

kısıtlı bütçe ile en ideal aracı aynı potada birleştirmek amacımız. yoksa kesinlikle yok parasına almak değil. zorla güzellik de olmaz zaten
mersine geliş gidiş noter ruhsat devir geldikten sonra sanayide genel kontrol mersinde araca bakan arkadaşların sakalı ;)vs bunlara da pay ayırıyorum işin içinden anca 13.500 tl ile cıkıyorum. ama hemsehri sözü ilerde truncuya boyatırım insallah

erdo37' Alıntı:
kısıtlı bütçe ile en ideal aracı aynı potada birleştirmek amacımız. yoksa kesinlikle yok parasına almak değil. zorla güzellik de olmaz zaten
mersine geliş gidiş noter ruhsat devir geldikten sonra sanayide genel kontrol mersinde araca bakan arkadaşların sakalı ;)vs bunlara da pay ayırıyorum işin içinden anca 13.500 tl ile cıkıyorum. ama hemsehri sözü ilerde truncuya boyatırım insallah

sayın doktorum gel sen vinç ve vinç tamponunu alma. araciları geç inan ondan araca üstün körü baktı ve ayrıca inan birşeyi yok aracın. yine baktır :smiley: vinç ve vinç tamponunu tarık kardeşimize ığdıra gönderelim. sen ihtiyacın olursa taksitle yine alırsın abi. noter 70 tl yi geçmez. gidiş masrafı en fazla 450 km x330 kuruş=150 tl tutar. tekrar söylüyorum o araca bakan adamlar bu işten yani 4x4 den anlamayan adamlar. belki arkadaşınız ama onları devre dışı bırakın zamanında ben oradan polo aldım zaten komisyonu aldılarç komisyon falan vermeyin. ben zaten hediye ettiğim malzemelerle ZORBEY'İ hemşerime teslim ediyorum.

Ya gelin anlaşın, mutlaka ortak bir fiyat çıkar. Ben Antalyadayım, Bora Mersinde yüzyüze tanışmış bile değiliz ama gerçekten güzel defenderı var. Ben disco yu satın almadan evvel 1 defender pazarlığı yaptım sadece vinç vardı tüp sistmine bakılıcaktı, satan kardeşim 13500 den aşağı inmedi çok değil haziran ayı ;D Nasibimde disco varmış O oldu...
Eeeee ne demişler nasipse döner gelir Yemenden nasip değilse ne gelir elden ;D Defender sonuçta benim memlekete gelcek, Antalya manavgata... kalsın ailede ;D
Hayırlı satışlar tekrardan, iyi seneler

Arkadaşlar,

Bence ikiniz ( Bora ve Erdil ), yüzyüze gelin, konuşun. Bu iş olmuş artık da siz farkında değilsiniz bence :D :D :D
Bu hafta sonu, kararlaştırın; ya biriniz Alanya'ya veya Mersin'e gelsin veya Bozyazı - Aydıncık'ta falan buluşun ( tam ortada sayılır diye :D )derim.
Siz anlaşmışsınız da, yüzyüze konuşmanız lazım, Erdil'in de aracı canlı görmesi lazım derim, acizane fikrimdir tabii karar sizin ;D

Hayırlı seneler,

Barış

suyabatmaz' Alıntı:
Arkadaşlar,

Bence ikiniz ( Bora ve Erdil ), yüzyüze gelin, konuşun. Bu iş olmuş artık da siz farkında değilsiniz bence :D :D :D
Bu hafta sonu, kararlaştırın; ya biriniz Alanya'ya veya Mersin'e gelsin veya Bozyazı - Aydıncık'ta falan buluşun ( tam ortada sayılır diye :D )derim.
Siz anlaşmışsınız da, yüzyüze konuşmanız lazım, Erdil'in de aracı canlı görmesi lazım derim, acizane fikrimdir tabii karar sizin ;D

Hayırlı seneler,

Barış

bana uyar hatta olmuşken bozyazı azıtepesinde kamp yaparken bu işi bitimek lazım ;)

vinci çalışmıyor bu arabanın bilginize sakın almayın hiç tafsiye etmem aman ha başınıza bela edersiniz :D :D :D demi bora çalışmıyo bozuk vinç bozuk :D :D (işin şakası bu tabi belki ben alırım diye :D)
ama zorbeye lafım yok gerçekten bora kardeşim parayı geçiyorum çok emek harcadı arabaya

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR