Farklı Bir Defender 1987 Orjinal İngiliz Kasa

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bora1071 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 103
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,453

Etiketler

Ynt: Farklı Bir Defender 1987 Orjinal İngiliz Kasa

yanlış görmediniz evet t max 12500 libre yani 5,5 tonluk vinç yeni takıldı ve fiyat değişmedi. unutmuşum araçta merkezi kilit ve cam filmide vardır ;)

40226_419310893509_756393509_4814140_6564739_n.jpg

40080_419310793509_756393509_4814138_115450_n.jpg

Bora bey hayırlı satışlar dilerim, erken veda olmuş sanki Zorbey'e
murat

ayt07' Alıntı:
Bora bey hayırlı satışlar dilerim, erken veda olmuş sanki Zorbey'e
murat

satılmazsada aramızda problem yok :D 3 aydır her haftasonu geziyoruz ve gezmeye devam edeceğiz. arada isteğim rakam civarına satılırsa hayır demem o ayrı ;)

günceldir.

vinç sadece 1 kez deneme amaçlı kullanıldı. bu arada vinç ve vinç tamponu istenmezse, orjinal tamponu tertemiz duruyor. vinçsiz fiyat 15.000 TL dir. vinç olursa 16.500 TL.

ayrıca bugün aracın debriyaj balatası set olarak değişiyor. araçta bakım gerektirecek sorunlu yer yoktur.

bora 0505 69 69 199 / 0539 428 09 91

veteran' Alıntı:
hayırlı satışlar olsun

defender almak için defender satılıyorsa eğer göümüz arkada kalmaz:D

açık açık yazayımda bilinsin göktuğ kardeşim :D bende 98 ktm 640 adv motorsiklet vardı. babam bunu sat, motora bir daha binme sana 7.000 TL vereceğim dedi. iyi dedim motoru sattım 7.500 e, o dönemlerde hiç daha önce arazi aracına binmeyip kullanmama rağmen sadece resimler, konulardan defender sempatizanı oldum :D hobim sonuçta benim arazide olmak yani asfalt motorsikletine binmem ;) sonunda araziye çıkmama en müsayit en karizmatik bana göre en uygun bakım maliyetleri olan bu aracı aldım ama bu motorsiklet öyle bir virüski yaşayanlar bilir vazgeçmek imkansız. 7000 i sorarsan vermedi babam ;D satılırsa bu dönemde tek üzüleceğim nokta aracın çamur,kar performasını görememiş olacağım artık senin defenderda istanbula geldiğimde bakarız :smiley: bu arada aracın satış için yazdığım fiyata yakın bir maliyeti var yanlış anlaşılmasın ;)

inşallah bora
başımın üstünde yerin var

hayırlısı olsun valla ya

sen kar çamur görmedin ben daha düz yol dahi görmedim ki:smiley:

bakalım nasıl günler bekliyor bizi:smiley:

neyse konun dağılmasın
tekrardan hayırlı satışlar olsun

ilan günceldir.

vinç sadece 1 kez deneme amaçlı kullanıldı. vinç ve vinç tamponu istenmezse, orjinal tamponu tertemiz duruyor. vinçsiz fiyat 14.500 TL dir.

vinçli olursa 15.500 TL.

bora 0505 69 69 199 / 0539 428 09 91

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR