Fakülte Offroad Grubu olarak 11 Aralık'ta Altıoluk Yaylasındayız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Assasin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 177
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,732

Etiketler
Ynt: Fakülte Offroad Grubu olarak 11 Aralık'ta Altıoluk Yaylasındayız

Alican gerekli şeyleri yazmış zaten , hanımlarla gelmeyin dememizdeki sebep asfalt lastiğiyle olası bir durumda panik havası oluşmasın vs. Hani derseniz benim hanımın,kız arkadaşımın gözü pek , korkmaz böyle şeylerden , bizim için hiç bir sıkıntı yok.. Bir an kar olduğu gerçeğini atlamışım ben. Yukarıda çamurdan ziyade kar vardır.. Herkese selamlar ,

Assasin' Alıntı:
Alican gerekli şeyleri yazmış zaten , hanımlarla gelmeyin dememizdeki sebep asfalt lastiğiyle olası bir durumda panik havası oluşmasın vs. Hani derseniz benim hanımın,kız arkadaşımın gözü pek , korkmaz böyle şeylerden , bizim için hiç bir sıkıntı yok.. Bir an kar olduğu gerçeğini atlamışım ben. Yukarıda çamurdan ziyade kar vardır.. Herkese selamlar ,
Arkadaşlar kar çamur ne fark eder eşi veya bayan arkadaşıyla gelmek isteyen arkadaşlarda gelsin bence evli olmayan arkadaşlar bu işin zorlunu bilmezler böylece gezimiz daha eğlenceli geçebilir birde düşününki yemek işlerini bizden daha iyi bilirler anlarsınız

Beyoff yarış pistindeki gezide halat sorunu yaşayınca bende 2 tane 5 ton 1 tanede 3 ton aldım ama 5 ton çok kaba bence gerek yok suzuki için.
5 tonları almıyorum yanıma 3 tonluk bagajda. Bayiliği bırakan bi müşterimde var isteyen olursa piyasa fiyatının altında temin ederiz stoktakileri. Mapa v.s de temin ettim ordan.

Karla boğuşacağımız biyerler varmıdır ? Çekmeköy ekibimizle geliriz belki. (Selim, Ömer, Aytekin Beyler ve ben)

ozturk41' Alıntı:
Arkadaşlar kar çamur ne fark eder eşi veya bayan arkadaşıyla gelmek isteyen arkadaşlarda gelsin bence evli olmayan arkadaşlar bu işin zorlunu bilmezler böylece gezimiz daha eğlenceli geçebilir birde düşününki yemek işlerini bizden daha iyi bilirler anlarsınız
:D :D +1

Hakan555' Alıntı:
Beyoff yarış pistindeki gezide halat sorunu yaşayınca bende 2 tane 5 ton 1 tanede 3 ton aldım ama 5 ton çok kaba bence gerek yok suzuki için.
5 tonları almıyorum yanıma 3 tonluk bagajda. Bayiliği bırakan bi müşterimde var isteyen olursa piyasa fiyatının altında temin ederiz stoktakileri. Mapa v.s de temin ettim ordan.

Karla boğuşacağımız biyerler varmıdır ? Çekmeköy ekibimizle geliriz belki. (Selim, Ömer, Aytekin Beyler ve ben)

Kartepe cumartesiye kadar kar yağışlı gözüküyor,otelin açıklamasına görede şuan 30 cm kar varmış :smiley: Buyrun gelin bekleriz :smiley:

alican4153' Alıntı:
Kartepe cumartesiye kadar kar yağışlı gözüküyor,otelin açıklamasına görede şuan 30 cm kar varmış :smiley: Buyrun gelin bekleriz :smiley:

Ee zincirsin nasıl gidicek araçlar ?

SERKANEFE' Alıntı:
4x4 araç zincirsiz de çıkar. Doblolar,kangolar çıkıyor yapmayın.. Geçen kış zincirsiz freelander'la çıktık.Dusterla aynı segmentte.Garanti olsun istiyorsanız atın 2 tane zincir dursun bagajda.

SERKANEFE' Alıntı:

Çok tehlikeli bir soru ! Geri pas yapmışsınız top kale önünde, her an rakip santroforlar kaleciden topu kapıp gol yapabilir... ;D

fbmy' Alıntı:
Çok tehlikeli bir soru ! Geri pas yapmışsınız top kale önünde, her an rakip santroforlar kaleciden topu kapıp gol yapabilir... ;D
70 cm karda gidiyor 20 cmde mi sıkıntı yaşayacak Mesud abi ? :D

fbmy' Alıntı:

ahahha beğendim yorumunuzu :D :D

;) ;) ;) ;) ;) ;)

:D :D :D :D :D

;D ;D ;D ;D ;D ;D

yemek öncesi ilaç niyetine attım...

Katılacak arkadaşlar isimlerini listeye ekleyebilirler.. :smiley:

1) Deniz Temizce (#41)
2) Alican Güray (#53)
3) Şener Almir Şen (#10)
4) Barış Yıldırım
5) Birol Öztürk (#52)
6) Erkan Durmuş (#61)

Deniz,

katılmak isterim..Ama.........

Cumartesi günü bayagı yogun işimiz var..Alican a anlatmıştım..sor söyler...

eger imkan bulabilirsem neden olmasın ??

yalnız.....
benim araç öyle 40-50 cm hele hele 70 cm karda gidemez ..baştan söyliyim.. sonra sizlere yük olmayayım ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,050
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR