Bize 3 farklı İngilizce hocası giriyor 3'ünün de adı Tansu değil..[table][tr][td]BOZO' Alıntı:ok. o zaman önemi yok kocaeli üni. de öğ. üyesi imiş.
[table][tr][td]BOZO' Alıntı:ok. o zaman önemi yok kocaeli üni. de öğ. üyesi imiş.
ben kendisini tanıyorum bir şeymi vardı kendisi patronumun yakın arkadaşıdır tekvando dahil bir çok sporla uğraşır kendisi koü işletmede prof. tur yenide değil yaklaşık 5 , 6 senedir prof.hemde istanbulda oturuyor öğrendiğim kadarıylada biraz disiplinli bir hocadır..Assasin' Alıntı:İlk defa duyuyorum..
Asfalt lastiğiyle gelenleri bile kabul ediyoruz , parkur oldukça kolay. Kar olur sadece.İstanbul (Dudullu) İzmit 85 km , Altıoluk da bi 30 km falandır. Strapımız var sıkıntı yok..SERKANEFE' Alıntı:İstanbuldan kaç km gidilecek yer ? Belki katılabilirim ? Ama strap denen şeyden yok bende, offroad yapmasını bilmem etmem, sadece tanışma amaçlı gelebilirim onun haricinde zor yollar(bilgi gerektiricek) olursa da katılamam.
Assasin' Alıntı:Asfalt lastiğiyle gelenleri bile kabul ediyoruz , parkur oldukça kolay. Kar olur sadece.İstanbul (Dudullu) İzmit 85 km , Altıoluk da bi 30 km falandır. Strapımız var sıkıntı yok..
Abi bizde öyle o olacak bu olacak falan yok , strap olsun yeter. Ha o da yoksa bizim strap var ama koparsa falan diye herkesden istiyoruz..fbmy' Alıntı:Deniz Fakoff'un felsefesi mevlanayı çağırıştırıyor! ''Ne olursan ol gel, yeter ki 4x4 olsun''
Assasin' Alıntı:Abi bizde öyle o olacak bu olacak falan yok , strap olsun yeter. Ha o da yoksa bizim strap var ama koparsa falan diye herkesden istiyoruz..