Fakülte Offroad Grubu olarak 11 Aralık'ta Altıoluk Yaylasındayız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Assasin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 177
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,012
Ynt: Fakülte Offroad Grubu olarak 11 Aralık'ta Altıoluk Yaylasındayız

ok. o zaman önemi yok kocaeli üni. de öğ. üyesi imiş.

Etiketler

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
ok. o zaman önemi yok kocaeli üni. de öğ. üyesi imiş.
Bize 3 farklı İngilizce hocası giriyor 3'ünün de adı Tansu değil.. :smiley:
Selamlar , Deniz.

O değil de ben neden İngilizce hocası yazdım bir önceki mesajımda.. Saat geç olmuş sanırım.. :D :D Haydi iyi geceler.. :smiley:

Selamlar

Keşke olsaydı prof. olmuş galiba google a göre
yiğenimde sizin ünide. jeo fizik mühendisliğinde onunda hocası değil
ama benim modasporda taekwon-do hocamdı :smiley:
geçen yüzyılda :smiley:

saygılar.

Assasin' Alıntı:
İlk defa duyuyorum.. :smiley:
ben kendisini tanıyorum bir şeymi vardı kendisi patronumun yakın arkadaşıdır tekvando dahil bir çok sporla uğraşır kendisi koü işletmede prof. tur yenide değil yaklaşık 5 , 6 senedir prof.hemde istanbulda oturuyor öğrendiğim kadarıylada biraz disiplinli bir hocadır..

Selamlar

ben kendisini tanıyorum bir şeymi vardı kendisi patronumun yakın arkadaşıdır tekvando dahil bir çok sporla uğraşır kendisi koü işletmede prof. tur yenide değil yaklaşık 5 , 6 senedir prof.hemde istanbulda oturuyor öğrendiğim kadarıylada biraz disiplinli bir hocadır..

Eğer görüşme konuşma imkanı olursa modaspordan ömerin selamı var dersen sevinirim
biraz displinmi :D :D :D zaman onu yumuşatmış o zaman tepeden tırnağa disiplindi günde 3 antreman yaptığım olurdu onun yaptırdığı 1 antreman 3 e bedeldi çok değerli bir insandır.öğretirken kardeş, arkadaş tanımaz adamın canına okurdu. şimdi biraz disiplinliyse ögrencileri şanslı demekki. yıl 1973 - 1975 gibi yani geçen y.y :smiley: dan bahsettim.

saygılar.

1) Deniz Temizce (#41)
2) Alican Güray (#53)
3) Şener Almir Şen (#10)
4) Barış Yıldırım
5) Birol Öztürk (#52)
6) Erkan Durmuş (#61)

İstanbuldan kaç km gidilecek yer ? Belki katılabilirim ? Ama strap denen şeyden yok bende, offroad yapmasını bilmem etmem, sadece tanışma amaçlı gelebilirim onun haricinde zor yollar(bilgi gerektiricek) olursa da katılamam.

SERKANEFE' Alıntı:
İstanbuldan kaç km gidilecek yer ? Belki katılabilirim ? Ama strap denen şeyden yok bende, offroad yapmasını bilmem etmem, sadece tanışma amaçlı gelebilirim onun haricinde zor yollar(bilgi gerektiricek) olursa da katılamam.
Asfalt lastiğiyle gelenleri bile kabul ediyoruz , parkur oldukça kolay. Kar olur sadece.İstanbul (Dudullu) İzmit 85 km , Altıoluk da bi 30 km falandır. Strapımız var sıkıntı yok.. :smiley:

Assasin' Alıntı:
Asfalt lastiğiyle gelenleri bile kabul ediyoruz , parkur oldukça kolay. Kar olur sadece.İstanbul (Dudullu) İzmit 85 km , Altıoluk da bi 30 km falandır. Strapımız var sıkıntı yok.. :smiley:

Deniz Fakoff'un felsefesi mevlanayı çağırıştırıyor! ''Ne olursan ol gel, yeter ki 4x4 olsun'' :D

fbmy' Alıntı:
Deniz Fakoff'un felsefesi mevlanayı çağırıştırıyor! ''Ne olursan ol gel, yeter ki 4x4 olsun'' :D
Abi bizde öyle o olacak bu olacak falan yok , strap olsun yeter. Ha o da yoksa bizim strap var ama koparsa falan diye herkesden istiyoruz.. :D

Valla acayip gelesim var ama hatun tek başıma zor izin verir... Ailecek deseydiniz güzel olurdu... Buluşma yeri koordinatı var mıdır, ben hiç bilmiyorum oraları?

Assasin' Alıntı:
Abi bizde öyle o olacak bu olacak falan yok , strap olsun yeter. Ha o da yoksa bizim strap var ama koparsa falan diye herkesden istiyoruz.. :D

Sizde ki strapler fazla cix . ;D Şehir strapi dağda iş yapmıyor... ;D

Ben en kalınından aldım en: 13 Cm kapasite 5 ton :smiley:

Aynen aile deseydiniz bende kız arkadaşı alıp gelmek isterdim.

Sizde ki strapler fazla cix . Şehir strapi dağda iş yapmıyor...

Ben en kalınından aldım en: 13 Cm kapasite 5 ton

Selamlar

inşallah kullanmak gerekmez de nerden aldın kaça aldın kaç metre bi yazsaydın
yoksa 5-6 m. uzunlukta 1cm. çapında 12 ton çekerli çelik halat alıcam.
benimki Beyoff parkurda çekilirken çelik halat koptu strapla uzatma yaptılar çıktım. garip bir iş yani kararsız kaldım.

Saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,746
Kayıtlı Üye Sayımız
166,563
Kaydolan Son Üyemiz
Efe Kurt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR