Fakülte Offroad Grubu olarak 11 Aralık'ta Altıoluk Yaylasındayız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Assasin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 177
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,011
Ynt: Fakülte Offroad Grubu olarak 11 Aralık'ta Altıoluk Yaylasındayız

Selamlar

Suadiye yazınca tahmin ettim öyle bir şey çıkacağını
Derbent derseniz sanki daha kolay olur İzmit içine yahya kaptana girmeden gelinebilir.

saygılar.

Etiketler

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Selamlar

Derbent derseniz sanki daha kolay olur İzmit içine yahya kaptana girmeden gelinebilir.

saygılar.

O zaman Kartepe Altıoluk yaylası diyelim:smiley: Aslında suadiyeden çıkılacağı için köseköy gişelerinide kullanabilir istanbuldan gelenler ama biz genelde ekcan petrolde buluşuyoruz kartepe tarafına doğru gittiğimizde eğer yol üstünde olanlar varsa onlarda geri gelmek yerine yol üstünde bize katılıyorlar,ekcan petrolde zaten yahyakaptan gişelerinden çıktıktan sonra kartepe tabelasını takip edince hemen yol üzerinde :smiley:

Süleyman Bey ,
Normal lastikle geleceğiniz için olası bir durumda aileniz araç içinde panik yapabilir. Bazı yokuşlar dik ve çamurlu.Çarşamba-Perşembe yağış bekliyoruz,aracın burnu falan düşerse ciddi bir sıkıntı olmamasına rağmen araç içinde panik havası oluşabilir.Bu sebepten mütevellit beyler yapalım dedik.. :smiley:

Selamlar

saygılar.
Derbent de Suadiye'ye ters kalıyor.. İstanbul'dan katılan arkadaşlar İzmit'i bilmediği için Ek-can'ı buluşma yeri olarak seçiyoruz.Ek-can'a ulaşmak için İzmit Batı gişelerinden girmek yeterli..
Saygılar bizden , Deniz.

Selamlar

Hafta sonu ailece izmite gitme durumumuz var hanım ve çocukları kayınvaldeme yada teyzelerine bırakıp çene dağında turlamayı düşünüyordum.
Hafta sonu programı tamamen benim dışımda planlanıyor ben şöförlük yapıyorum ;)
Eğer bir engel çıkmaz da ailece izmite gidersek bende sizinle beraber gelmek isterim bir mahsur yoksa.
Fakat önce araca strap yerine 1 cm çapında 5-6 m. uzunluğunda çelik halat almayı düşünüyorum strap ' a olan güvenim kayboldu nedense ;)
hatta beni çeken çelik halat bile kopmuştu beyoff parkurunda 1. cm çapındaki çelik halatta koparsa transatlantik halatı alıcam ???
ayrıca mangal ve kömür olayınıda halletmem lazım o kolay.
ama buluşma noktası belirlenirken alış veriş yapmaya uygun yada yakın bir yer belirlenirse daha iyi olur diye düşünüyorum mesela bildik tanıdık bir kasap çok ilham verici olurdu ;D
Derbentin yukarısı suadiye değilmi ?
Birde kar yağarsa muhteşem olur.

alican4153' Alıntı:
Adaşım gel 3 feroza olalım :smiley:
adaş keşke gelebilsem,hem yaşıtlarım da olunca daha da hoşuma gitti ama tarih sıkıntı oldu benim için,malum sınav haftası.Ferozanın küçük de olsa gitme ihtimali var zaten ,gitmeden son bir geziye katılmak isterdim :smiley:

acaNn' Alıntı:
adaş keşke gelebilsem,hem yaşıtlarım da olunca daha da hoşuma gitti ama tarih sıkıntı oldu benim için,malum sınav haftası.Ferozanın küçük de olsa gitme ihtimali var zaten ,gitmeden son bir geziye katılmak isterdim :smiley:

Sınav haftasıysa boşver hiç bulaşma:smiley: Küçükte olsa gitme ihtimali 1buçuk aydır benim arabada da var ama bir türlü gidemedi :smiley:

Selamlar

Hafta sonu ailece izmite gitme durumumuz var hanım ve çocukları kayınvaldeme yada teyzelerine bırakıp çene dağında turlamayı düşünüyordum.
Hafta sonu programı tamamen benim dışımda planlanıyor ben şöförlük yapıyorum ;)
Eğer bir engel çıkmaz da ailece izmite gidersek bende sizinle beraber gelmek isterim bir mahsur yoksa.
Fakat önce araca strap yerine 1 cm çapında 5-6 m. uzunluğunda çelik halat almayı düşünüyorum strap ' a olan güvenim kayboldu nedense ;)
hatta beni çeken çelik halat bile kopmuştu beyoff parkurunda 1. cm çapındaki çelik halatta koparsa transatlantik halatı alıcam ???
ayrıca mangal ve kömür olayınıda halletmem lazım o kolay.
ama buluşma noktası belirlenirken alış veriş yapmaya uygun yada yakın bir yer belirlenirse daha iyi olur diye düşünüyorum mesela bildik tanıdık bir kasap çok ilham verici olurdu ;D
Derbentin yukarısı suadiye değilmi ?
Birde kar yağarsa muhteşem olur.
Ne mahsuru efendim estafurullah.Derbente gelmeden 2-3 km önce Suadiye sapağı var , yol orada ayrılıyor. :smiley: Toplanma yeri için ; Sapanca tarafına gittiğimiz zaman Sapanca'daki migrostan vs. alışveriş yapıyorduk,o yüzden ek-can biçilmiş kaftandı.. :/ Suadiye'de köfteleri şahane olan bir kasap biliyorum.. Bugün Derbent'teydim , baktığımda kar vardı , çarşamba-perşembe de kar düşer büyük ihtimalle..
Selamlar , Deniz.

Fakoff ; Sınav sistemine,vizeye,finale ve hertürlü sınama sistemine karşı.. ;) 8)

Selamlar

Ne mahsuru efendim estafurullah.Derbente gelmeden 2-3 km önce Suadiye sapağı var , yol orada ayrılıyor. Toplanma yeri için ; Sapanca tarafına gittiğimiz zaman Sapanca'daki migrostan vs. alışveriş yapıyorduk,o yüzden ek-can biçilmiş kaftandı.. :/ Suadiye'de köfteleri şahane olan bir kasap biliyorum.. Bugün Derbent'teydim , baktığımda kar vardı , çarşamba-perşembe de kar düşer büyük ihtimalle..
Selamlar , Deniz.

Hadi bakalım hayırlısı

Not: küçük bir sorum var Tansu Say tanıdıkmı ?

Saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR