[table][tr][td]BOZO' Alıntı:Selamlar
Suadiye yazınca tahmin ettim öyle bir şey çıkacağını
Derbent derseniz sanki daha kolay olur İzmit içine yahya kaptana girmeden gelinebilir.
saygılar.
Derbent de Suadiye'ye ters kalıyor.. İstanbul'dan katılan arkadaşlar İzmit'i bilmediği için Ek-can'ı buluşma yeri olarak seçiyoruz.Ek-can'a ulaşmak için İzmit Batı gişelerinden girmek yeterli..[table][tr][td]BOZO' Alıntı:Selamlar
Suadiye yazınca tahmin ettim öyle bir şey çıkacağını
Derbent derseniz sanki daha kolay olur İzmit içine yahya kaptana girmeden gelinebilir.
saygılar.
adaş keşke gelebilsem,hem yaşıtlarım da olunca daha da hoşuma gitti ama tarih sıkıntı oldu benim için,malum sınav haftası.Ferozanın küçük de olsa gitme ihtimali var zaten ,gitmeden son bir geziye katılmak isterdimalican4153' Alıntı:Adaşım gel 3 feroza olalım
acaNn' Alıntı:adaş keşke gelebilsem,hem yaşıtlarım da olunca daha da hoşuma gitti ama tarih sıkıntı oldu benim için,malum sınav haftası.Ferozanın küçük de olsa gitme ihtimali var zaten ,gitmeden son bir geziye katılmak isterdim
Ne mahsuru efendim estafurullah.Derbente gelmeden 2-3 km önce Suadiye sapağı var , yol orada ayrılıyor. Toplanma yeri için ; Sapanca tarafına gittiğimiz zaman Sapanca'daki migrostan vs. alışveriş yapıyorduk,o yüzden ek-can biçilmiş kaftandı.. :/ Suadiye'de köfteleri şahane olan bir kasap biliyorum.. Bugün Derbent'teydim , baktığımda kar vardı , çarşamba-perşembe de kar düşer büyük ihtimalle..[table][tr][td]BOZO' Alıntı:Selamlar
Hafta sonu ailece izmite gitme durumumuz var hanım ve çocukları kayınvaldeme yada teyzelerine bırakıp çene dağında turlamayı düşünüyordum.
Hafta sonu programı tamamen benim dışımda planlanıyor ben şöförlük yapıyorum
Eğer bir engel çıkmaz da ailece izmite gidersek bende sizinle beraber gelmek isterim bir mahsur yoksa.
Fakat önce araca strap yerine 1 cm çapında 5-6 m. uzunluğunda çelik halat almayı düşünüyorum strap ' a olan güvenim kayboldu nedense
hatta beni çeken çelik halat bile kopmuştu beyoff parkurunda 1. cm çapındaki çelik halatta koparsa transatlantik halatı alıcam ???
ayrıca mangal ve kömür olayınıda halletmem lazım o kolay.
ama buluşma noktası belirlenirken alış veriş yapmaya uygun yada yakın bir yer belirlenirse daha iyi olur diye düşünüyorum mesela bildik tanıdık bir kasap çok ilham verici olurdu ;D
Derbentin yukarısı suadiye değilmi ?
Birde kar yağarsa muhteşem olur.
Assasin' Alıntı:Fakoff ; Sınav sistemine,vizeye,finale ve hertürlü sınama sistemine karşı.. 8)
Karıştırma onuuuuuu.alican4153' Alıntı:Karşı olsak ne yazar 10 ocakta başlıyor yine
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;DAssasin' Alıntı:Karıştırma onuuuuuu.
Yiyengelsin kampına da gidemiyoruz zaten , pehhh.alican4153' Alıntı:;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
İlk defa duyuyorum..[table][tr][td]BOZO' Alıntı:Not: küçük bir sorum var Tansu Say tanıdıkmı ?
Saygılar.