Fakülte Offroad Grubu olarak 11 Aralık'ta Altıoluk Yaylasındayız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Assasin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 177
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,032
Ynt: Fakülte Offroad Grubu olarak 11 Aralık'ta Altıoluk Yaylasındayız

Valla acayip gelesim var ama hatun tek başıma zor izin verir... Ailecek deseydiniz güzel olurdu... Buluşma yeri koordinatı var mıdır, ben hiç bilmiyorum oraları?

Selamlar

Zaten sitede tek eksik bölüm HANIM KÖYLÜ bölümü idi o da yavaş yavaş oluşuyor. şu ana kadar kendimi tek geçiyordum tek değilmişim :D
Böyle durumlarda yapılacak işler
bölge çok önemli mesela kayınvaldem sapancalı akrabalar izmitte kayınpeder ilimbey karaçamlı bu bana hanımı çocukları bırakıp < bi dolanıym şimdi geliyorum > deme imkanı sağlıyor.
diyelim olmadı çocukların kurs antreman okul yazılı filan problemi çıktı. -yine bi dolanıym ama dağ taş çamur içinde rezil bir yer seçmişler arabadan inecek yer bile yok tam abbas muhabbeti -deyince alacağım cevabı biliyorum bu hafta sen git daha sonra bakarız diyecek. bi de sen annene yada kardeşlerine gitmek istermisin diye sorunca olay %60 tamamdır işin içinde hanımlar olunca hiç aklınıza gelmiycek bir denklem kurulur ve 40 - 60 götürür. :D
eger bir engel çıkmazsa da gidersek
ailece olursa izmitte buluşuruz
yok yanlız gidersek istanbulda bir yer belirler konvoy yapar gideriz
mangaloff durumlarıda var
kar bile yağabilirmiş
Yani Hayırlısıyla İnşallah.

saygılar.

Etiketler

[table][tr][td]BOZO' Alıntı:
Selamlar

inşallah kullanmak gerekmez de nerden aldın kaça aldın kaç metre bi yazsaydın
yoksa 5-6 m. uzunlukta 1cm. çapında 12 ton çekerli çelik halat alıcam.
benimki Beyoff parkurda çekilirken çelik halat koptu strapla uzatma yaptılar çıktım. garip bir iş yani kararsız kaldım.

Saygılar.

Yan komşum dan tedarik ettim. Onun bayisi olduğu ithalatçı firmanın katoloğunda görünce getirttim. Gayet sağlam ve kaliteli ürünler. Araç kopar strap kopmaz :smiley:

Ben 2 tane aldım.

3 Metre 5 Ton 43 Tl
5 Metre 5 Ton 72 Tl

22112011008.jpg

tarama0001.jpg

SERKANEFE' Alıntı:
İstanbuldan kaç km gidilecek yer ? Belki katılabilirim ? Ama strap denen şeyden yok bende, offroad yapmasını bilmem etmem, sadece tanışma amaçlı gelebilirim onun haricinde zor yollar(bilgi gerektiricek) olursa da katılamam.

ortalığı biraz kızıştırayım mı? :smiley:
çok kolay, strap denen şeyi yapı marketlerden temin edebilirsiniz. bilgi gerektiren zor yol kavramını pek anlamadım. takılcan deniz' in defender' ının ardına duster' ınla gitceksiniz. :smiley: yada strap değilde metal bir çeki borusuyla sürekli defender' ın ardında karavan gibi gitceksiniz :D mazot da harcamamış olursunuz.

selamlar, fatih.

Ahmet Abi ne olacak bizim bu halimiz böyle hatunlarla ;D Konvoy olayı güzel olurdu, bakalım kısmet haftasonuna çok var daha...

mfthk' Alıntı:
ortalığı biraz kızıştırayım mı? :smiley:
çok kolay, strap denen şeyi yapı marketlerden temin edebilirsiniz. bilgi gerektiren zor yol kavramını pek anlamadım. takılcan deniz' in defender' ının ardına duster' ınla gitceksiniz. :smiley: yada strap değilde metal bir çeki borusuyla sürekli defender' ın ardında karavan gibi gitceksiniz :D mazot da harcamamış olursunuz.

selamlar, fatih.

Fatih, daha önce yapmış gibi konuşuyorsun :D

MERHABALAR MUHABBET GÜZEL HAKİKATEN HANIM KÖYLÜYÜZ ARKADAŞA KATILIYORUM YOLLAR ZOR DEĞİL AMA HANIMLARI İKNA ZOR BENDE ÇOK KATILMAK İSTİYORUM İZİNLİ GÜNÜMÜZ PAZAR ONUDA KENDİMİZE AYIRDINMI İSYAN ÇIKIYO

SERKANEFE' Alıntı:
İstanbuldan kaç km gidilecek yer ? Belki katılabilirim ? Ama strap denen şeyden yok bende, offroad yapmasını bilmem etmem, sadece tanışma amaçlı gelebilirim onun haricinde zor yollar(bilgi gerektiricek) olursa da katılamam.

MERHABA BENDE İST/BEYKOZDAN GELMEK İSTİYORUM İLK KEZ KATILICAM İSTANBULDAN KONVOY OLURSA İYİ OLUR

SÜLEYMAN

Selamlar

1 Tek gitmek isteyenler sitedeki beyoff parkur buz kırıp suya girme bol çamurlu çeken çekilen arabalrın olduğu resim ve videolar göstersin. iş bitince yıkamacıya gidecez desin.
araya kesinlikle ateş yakılmış koltuklara kurulmuş oturulan yemek yenen deniz seviyesi resim ve videoları koymasın. bu abbas muhabbetidir hanımlar katılmak istemez ısrar edersiniz sizi tek yollar.

2 Aile gitmek isteyenler dere deniz kıyısı çoluk çocuk bir arada üst baş tertemiz arabalar çamursuz gıçır gıcır erkekler ateş yakar mangal yapar video ve resimleri göstersin kesin tek gidemessiniz bu da aile muhabbetidir.
gerisi sizin beceri ve ikna kabiliyetinize kalıyor ;)

saygılar.

Ahmet Abi ne olacak bizim bu halimiz böyle hatunlarla Konvoy olayı güzel olurdu, bakalım kısmet haftasonuna çok var daha.

Selamlar

yukarda gereken taktik temalarını verdim.
hep birlikte gidersek benimde çok hoşuma gider. bide kendi kendimi gaza getirdim hafta sonu İzmite ugramadan tek başıma gelmek için plan yapıyorum ;)
işin kötüsü hanımda soruyor ne zaman gidiyoruz diye :smiley: cevap hazır adamlar çamura girmekten zevk alıyor biraz çamursuz piknik gibi bi şey olsun hemen diyorum da salla salla nereye kadar bilmiyorum < el mecbur ayak gardiyan > bi aile offroad düzenliycez gibi yakında hayırlısıyla kar üstü koltuklar mangal falan gibi ( bu arada koltukları aldım masayı sipariş ettim bekliyorum )
gecenlerde kamyonetin kasayı gördü burayı fazla doldurma yazlığa gitsek valiz koyacak yer kalmaz dedi Allah nasip etse bi araba alsam oldukça rahatlarım vs. ;D yani durum bu
Biraz daha yazarsak bekar arkadaşlar evlenmekten korkacak :smiley:
dediğin gibi hafta sonuna çok var inşallah yüzüme gözüme bulaşmaz bir engel çıkmaz.

saygılar.

sizlere iyi eğlenceler ;D ;D

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar.Erkek erkeğe dememiz baya bir engel oluşturmuş anladığım kadarıyla :smiley: Bizim erkek erkeğe dememizdeki sebep,asfalt lastiğiyle gelecek olan arkadaşlar için dik ve çamurlu rampada aracın burnunun kayması vs gibi olasılıklarda araç içindeki bayan ve çocukların korkup paniğe kapılması endişesiydi yoksa bizim için bir sıkıntı yok eşinizle kız arkadaşınızla gelebilirsiniz :smiley: Biz çıktığımızda ilkbahardı yollar çamurluydu şuan görünene göre kar var fazla sıkıntı olacağını sanmıyoruz :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,582
Kaydolan Son Üyemiz
kmavi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR