Assasin
110 inches of pure pleasure.
Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012)
..
..
Akşama hazır.Malum arabanın lastikleri değişecek vs.. Ararım Fevzi ustanın oradan.sertem41' Alıntı:Başkan;
Bizim harita işi ne oldu?
Uygun yerler var ama,Halfeti civarında özellikle.Ama zemin yapısı kayalık,çamur olayı zor.sertem41' Alıntı:Başkan;
Bizim harita işi ne oldu?
benim de ilk : artık denize teslimiz ;DPIKACU' Alıntı:hadı hakkımızda hayırlısı.. ılk defa kıs sartlarında boyle bır gezı yapacagım ıcın benı bayagı zorlayacaga benzıyor.helekı 1-1.5 mt kar falan dıyınce ...
JUNİOR' Alıntı:benim de ilk : artık denize teslimiz ;D
Yok yok,standart araçları konvoyun ortasına alıyoruz,en arkadan ben geliyorum,en önde 2 adet V8 var,yolun açılmama gibi bir risk yok..PIKACU' Alıntı:aynen oyle. denız yolda gozunu bızden ayırmayasın haa
JUNİOR' Alıntı:istanbuldan gidecek arkadaşlar mehmetçik opette buluşalım beraber gidelim . buluşma saati sonra belirlenir
tabi olur ben bana göre yakın olanını yazmıştımPIKACU' Alıntı:ben gebzeden gırecegım otobana mehmetcık opet kurtkoyde galıba. baska bulusma noktası olabılırmı.
JUNİOR' Alıntı:tabi olur ben bana göre yakın olanını yazmıştım
Teşekkür ederiz,bol bol görsel ekleyeceğiz..sinan54' Alıntı:fakoff yine güzel bir gezi çıkartacak şimdiden katılan arkadaşlara ve emeği geçen herkese kolay gelsin kazasız belasız döşünüzden sonra görselleri bekliyoruz.....