FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Assasin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 299
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,649
Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012)

JUNİOR' Alıntı:
tabi olur ben bana göre yakın olanını yazmıştım :D :D

gebzeden gırdıkten sonrada hangı ıstasyonlar var bılmıyorum .bıldıgım ust gecıtlı mc donalds ın oldugu bır ıstasyon var .nasıl yapalım dersınız.olmazsa dırek asıl toplanma noktasında bulusalım.

Etiketler

Aman,o üst geçitli Mc Donalds İzmit girişinden sonra. :D İzmit (Batı) gişelerinden girin,5-6 km sonra sağda kalacak petrol,şimdi çıkmam gerekiyor,akşam detaylı bilgileri,krokiyi falan eklerim. :smiley:

SERKANEFE' Alıntı:
Hocam İstanbulun neresinden gidiceksiniz ? Ben pazar günü gelmek istiyorum tam kesin değil gelip gelmemem ama buluşursak kurtköy mehmetçik vakfı bana uygun gözüküyor zira bundan başka pek yer bilmiyorum karşıda.
serkan tanışmıştık senle boluda hatırlarsan .senle mehmetçık opette buluşup devam edebiliriz.

PIKACU' Alıntı:
gebzeden gırdıkten sonrada hangı ıstasyonlar var bılmıyorum .bıldıgım ust gecıtlı mc donalds ın oldugu bır ıstasyon var .nasıl yapalım dersınız.olmazsa dırek asıl toplanma noktasında bulusalım.
okey mc donaltsın oldugu yerde buluşabiliriz belki serkan arkadaşımız da gelecek onla da mehmetçik opette buluşacaaz zaten.saati konuşalım lütfen telim=05323472426

Assasin' Alıntı:
Aman,o üst geçitli Mc Donalds İzmit girişinden sonra. :D İzmit (Batı) gişelerinden girin,5-6 km sonra sağda kalacak petrol,şimdi çıkmam gerekiyor,akşam detaylı bilgileri,krokiyi falan eklerim. :smiley:
tüh yanlış olmuş ama bir yer belirleyelim orda buluşalım telimi verdim ben nasılsa

merhaba arkadaşlar,,

deniz başkan sağolsun bizide eklemiş, uzun bir süredir siteye girmiyordum.

tabiki böyle bir etkinlikte yer almak her zaman güzel.

aracım M38 A1 Model (cj5)

3500.cc V8 Olup 225 ps

tam donanımlı off road aracı.

saygılar..

Resim 020.jpg

Resim 022.jpg

400240_10150528590742368_767217367_8596778_1035480823_n.jpg

anlasıldı.. denızın bahsettıgı onden gıdıp yolu acacak v8 lerden bırısı galıba :smiley: arkadan gıtmekte yakısmaz zaten. :smiley:

1)Deniz Temizce
2)Birol Öztürk 2.4 PAJERO
3)Kerem Özgen
4)Ahmet Mert Ançel
5)Alican Güray FEROZA
6)Şener Almir Şen RR
7)Arman Boyacı DUSTER
8)Kadir Zaimoğlu
9)Burak Zengin
10)Sinan Uzun CJ5 (M38 A1)
11)Huseyin ozcan-istanbul- Vx80
12)Cemil KARA

Assasin' Alıntı:
9.15 Ekcan petrolde buluşuyoruz. (Yahyakaptan e-5 ışıklar karşısı,opel bayii yanı) 9.15 buluşma,9.30 hareket. :smiley:

Buluşmak isteyenler, İzmite bir kaç Km. kala sağ daki BP de buluşabilirler.
sonra İzmit Batı girişinden girip sağ tarafı takip edince opel tabelası ve ekcan petrol ve orada bekleyen off road araçlarını görürler,
aracında gps olan ekcan petrol opeli bulup rota olarak işaretlerse daha kolay gider,
cep telefonları verilmiş zorlanınca irtibat kurmakta fayda var,
Telsizi olanlar yanına alırsa yada aracında varsa cb yada pmr den kararlaştırılacak frekans üzerinden irtibat kolaylık ve süreklilik sağlar,

sinanuzun54' Alıntı:
merhaba arkadaşlar,,

3500.cc V8 Olup 225 ps

saygılar..

araç çok güzel Allah kaza bela vermesin çamuru bol olsun
TÜV durumu nasıl bu şekli ile muayeneden sorunsuz geçiyormu onu merak ettim

Eve daha yeni varabildim,ilerleyen saatlerde ekleyeceğim buluşma yerinin uydu görüntülerini,kordinatlarını.Bulunması çok kolay bir yerde,Ömer abinin dediği gibi İzmit(Batı) girişinden önce BP var.Orada buluşabilirsiniz.. :smiley:

sinanuzun54' Alıntı:
merhaba arkadaşlar,,

3500.cc V8 Olup 225 ps

saygılar..
Maşallah,maşallah,maşallah.. x41 :D

Arkadaşlar,buluşma yerini tarif edeyim. İzmit(Batı)dan giriyoruz,sağa sola sapmadan dümdüz gidiyoruz.Yaklaşık 10km sonra sağda Benzin istasyonu,onun yanında büyük bir Opel-Chevrolet tabelası göreceksiniz.Orada bizim araçları görürsünüz zaten.Fotoğrafları ekliyorum,Ekcan olarak tagledim,Kordinat fotoğrafın altında mevcuttur.

rot223.jpg

Petrol sağınızda kalacak arkadaşlar.Kırmızı olan rota,gidiş rotamızdır.Yanlış anlaşılmasın. :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,580
Kaydolan Son Üyemiz
mmehmet

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR