zirvelerin sesi
Kamp II
Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012)
görseller için teşekkürler... gitmiş kadar olduk
görseller için teşekkürler... gitmiş kadar olduk
tanıştıgımıza memnun oldukdarmunyan' Alıntı:bu güzel ve keyifli haftasonu için emeği geçen herkese teşekkürler..tekrarında görüşmek dileğiyle...06 hilux benim bu arada![]()
(ismail)
başkan çamuru az bir etap varsa 1ci sırada yaz beni listeyeAssasin' Alıntı:Güzel yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar,katılan herkese çok teşekkür ederiz..![]()
JUNİOR' Alıntı:başkan çamuru az bir etap varsa 1ci sırada yaz beni listeye![]()
![]()
![]()
hiç sıkıntı yok ;Dozturk41' Alıntı:abi çamuru az kar bol olsa olurmu kocaelinde dün akşamden beri yine kar yağiyorda![]()
![]()
ozturk41' Alıntı:tabiki başkan yada yardımcısı alican başka kim olurki abi biz basit üyeleriz sadece ;D![]()
![]()
[
ozturk41' Alıntı:tabiki başkan yada yardımcısı alican başka kim olurki abi biz basit üyeleriz sadece ;D![]()
![]()
o zaman beklemedeyiz alicanalican4153' Alıntı:Basit üyelerizde ne demek abi olur mu öyle şey,hepimiz birizSticker işinide kısa sürede halledicez,stickerı basan Erkan abimizin bugünlerde çocuğu olacakmış koşuşturması bitsin uğrayacağız yanına
![]()
![]()
JUNİOR' Alıntı:o zaman beklemedeyiz alican
JUNİOR' Alıntı:arkadaşlar herkese tekrar teşekkürler sizlerle tanıştık mutlu olduk bir dahaki sefere görüşebilmek umudu ile başta başkan deniz alican cemil barış burak ismail birol nihat ve ismini hatırlayamadıgım herkes sagolsun.kalın sağlıcakla![]()
![]()