FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Assasin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 299
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,959
Ynt: FAKOFF Olarak Kartepe Sırtlarındayız.(11 Mart 2012)

ozturk41' Alıntı:
tamam abi avatarda müthiş toyota resmi olsaydı daha rahat tanırdım

kusura bakmayın karıştırıyorum ihtiyarlık herhalde))
ihtiyarlık mı kim o nerde :eek: :D :D

Etiketler

.

DSC03358.JPG

DSC03362.JPG

DSC03379.JPG

DSC03385.JPG

ozturk41' Alıntı:
tamam abi avatarda müthiş toyota resmi olsaydı daha rahat tanırdım

kusura bakmayın karıştırıyorum ihtiyarlık herhalde))
Avatarı değiştiririm Birol abi..

bu arada ben birol abi avatar sen ne istersen o olur abi ama benim fikrimi sorarsan google den picassa 3 indirip 2 aracın resmini birden avatar yapabilirsin

toyotayada yazık olmaz bu arada çok güzel bir araç fotografının yayınlanmasını hak ediyor

çilekeş fotocumuz burak. birolun aracının önünden inmedi hiç. :D

DSC03408.jpg

ozturk41' Alıntı:
bu arada ben birol abi avatar sen ne istersen o olur abi ama benim fikrimi sorarsan google den picassa 3 indirip 2 aracın resmini birden avatar yapabilirsin

toyotayada yazık olmaz bu arada çok güzel bir araç fotografının yayınlanmasını hak ediyor
ya özür dilerim ben yanlış isim veriyorum birol olacaktı degil mi öztürk 41 ::smiley:

ihtiyarlık olayını ben devraldım :D

arkadaşlar herkese tekrar teşekkürler sizlerle tanıştık mutlu olduk bir dahaki sefere görüşebilmek umudu ile başta başkan deniz alican cemil barış burak ismail birol nihat ve ismini hatırlayamadıgım herkes sagolsun.kalın sağlıcakla ;) :D

ozturk41' Alıntı:
arman fotografçı burak cemil uğur un suzukide yancıydı

abi biz bu olaya oksijen yorgunluğu diyeleim en iyisi hahahaha:smiley:
herkes karışmış :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D . evet kesin oksijen fazlalıgı

Assasin' Alıntı:
Tüm katılımcılara çok teşekkür ederiz,sayenizde keyifli bir organizasyona imza attığımızı düşünüyorum.. Tekrar tüm katılımcılara teşekkür ederim grubum adına.. :D

Görselleri bekliyoruzz.. :smiley:
biz teşekkür ederiz çağırdığın için

tüm isim yanlışların düzelttim galiba ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

SON KONULAR

Geri