Ebru Yetim
http://www.sakaryadental.com
Eşimle Nice 'e uçacağımız kesinleşince Flickr foto paylaşım sitesinden Fransız tanıdıklarıma etrafında görülebilecek küçük kasaba ,köy vs şirin yerler var mı diye sordum .Ve inceledim .Zira bu insanların böyle küçük yerleşim yerlerine ait harika fotoları vardı .Ben büyük şehirlerden ziyade bu tarz yerleri çok daha beğeniyorum .Daha huzurlu ,sakin geliyor .Otantik birşeyler görme ve bulma ihtimaliniz artıyor .Artık her ülkede görülen alışveriş zincirleri ,belli markaların mağazaları veya restaurantlar olmuyor 
Aslında çok daha fazla yer öğrendim ama zaman açısından hepsini görme şansımız olmadı .Monaco'ya da gittik ama arabadan inip gezmeyi bile canım istemedi .Nice 'te de aynı şekilde koca bir şehir bizi karşılayınca çareyi akülü bisiklete 20 euro verip turlamayı tercih ettik .
Aslında çok daha fazla yer öğrendim ama zaman açısından hepsini görme şansımız olmadı .Monaco'ya da gittik ama arabadan inip gezmeyi bile canım istemedi .Nice 'te de aynı şekilde koca bir şehir bizi karşılayınca çareyi akülü bisiklete 20 euro verip turlamayı tercih ettik .