Extreme Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mstdgbkn Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 116
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,748

Etiketler
Ynt: Extreme Off Roadçu Duster

mstdgbkn' Alıntı:
eğer öyle bir hak varsa bende konumda sizi istemiyorum o zaman. açtığım konudan lütfen çıkın.
Ya hocam zaten topikte dastırcı kıtlığı var. Olanı da sen istemiyorsun. Bence bu konu tüm dastırcılara açık olmalı. Mevlana misali ne olursan ol yine gel demelisiniz.
İster dastırcı ol, ister travec tecdrahçı ol, ister dışı travec tecdrahçı içi dastırcı ol yine gel.
İster piknikçi ol ister hard off roadçu ister extremci yine gel.
İster 80 cm karda gittim de yine gel,
ister aynalarından ses gelsin ister anteninden yine gel.
Hiç bir off road modifiyen olmasın yine gel.
İster low un olsun ister lowdan güçlü 1. vitesin olsun yine gel.
İster face çapkını ol, ister prestijci yine gel.
İster bagaja kalas çaktırıp karavana dönüşmüş aracın olsun ister koltuk altına portakal sepeti koy yine gel.
İster tüm uğraşmalarına rağmen arabayı devireme yine gel.
İster golften güvenli ol, ister focustan sessiz, istersen tiguandan da konforlu ol yine gel.
İster yerli dastırcı ol, ister transilvanyalı yine gel.
İster arazi performansın vitaradan iyi olsun, ister arazi motor performansın yine gel.

Devamını da sizlerden bekliyorum. ;D ;D ;D

veteriner' Alıntı:
Ya hocam zaten topikte dastırcı kıtlığı var. Olanı da sen istemiyorsun. Bence bu konu tüm dastırcılara açık olmalı. Mevlana misali ne olursan ol yine gel demelisiniz.
İster dastırcı ol, ister travec tecdrahçı ol, ister dışı travec tecdrahçı içi dastırcı ol yine gel.
İster piknikçi ol ister hard off roadçu ister extremci yine gel.
İster 80 cm karda gittim de yine gel,
ister aynalarından ses gelsin ister anteninden yine gel.
Hiç bir off road modifiyen olmasın yine gel.
İster low un olsun ister lowdan güçlü 1. vitesin olsun yine gel.
İster face çapkını ol, ister prestijci yine gel.
İster bagaja kalas çaktırıp karavana dönüşmüş aracın olsun ister koltuk altına portakal sepeti koy yine gel.
İster tüm uğraşmalarına rağmen arabayı devireme yine gel.
İster golften güvenli ol, ister focustan sessiz, istersen tiguandan da konforlu ol yine gel.
İster yerli dastırcı ol, ister transilvanyalı yine gel.
İster arazi performansın vitaradan iyi olsun, ister arazi motor performansın yine gel.

hocam bize bir şey bırakmamışsın ki ;D ;D

veteriner' Alıntı:
.
.

ABDULLAH KARDEŞİM DEVAMI ŞÖYLE:
"NEDAR BİLİRSEN BİL,SÖYLEDİKLERİN KARŞINDAKİNİN ANLIYACAĞI KADARDIR" (HZ.MEVLANA)

ttn' Alıntı:
"NEDAR BİLİRSEN BİL,SÖYLEDİKLERİN KARŞINDAKİNİN ANLIYACAĞI KADARDIR" (HZ.MEVLANA)

ne kadar değişirsen değiş, nerede mutlu olduysan hep oraya çevirirsin kafanı.

BIR ARACI BEYENMEDIGI ICIN KONU ACAN BIRINI ILK DEFA GORUYORUM :smiley: HIC ISI GUCU OLMAYAN BIR INSAN SANIRIM BU KISI..

ttn' Alıntı:
Kesinlikle doğru söz. Zaten bu sözdeki sebep yüzünden bir türlü anlatamadık ya bazılarına bazı şeyleri. Onlar kendilerini iyi bilirler.

veteriner' Alıntı:
Kesinlikle doğru söz. Zaten bu sözdeki sebep yüzünden bir türlü anlatamadık ya bazılarına bazı şeyleri. Onlar kendilerini iyi bilirler.

yine anlamadınız 8)

ttn' Alıntı:
yine anlamadınız 8)
"Anlama" eylemi, kişinin dışarıdan gelen anlamlı/anlamsız veri akışını kümülatif ve manalı bir sıraya oturtup muhakeme yeteneğinin yardımıyla sınıflandırması ve çıkarımlarda bulunmasıdır. genel olarak bu durum bir tür döngü olarak da anlaşılabilir.
Olur ya, döngü bir yerlerde kırılırsa, gelen veriler yanlış değerlendirilirse ya da önemli bir bilgi kırıntısı değerlendirilmeye alınmazsa anlatıcının belirtmeye çalıştığı olgu ile karşı tarafın anladığı olgu arasında dağlar, ovalar stepler ve hatta tundralar kadar fark oluşur.
Kısacası anladığımı siz anlayamadığınızdan ya da ben anlatamadığımdan siz anlamadığımı sanıp, anlamadınız dediniz.
;D ;D ;D

kabak tadı verdi ,hiç alakam yokken dusterla,sövüyorum,yazacam yazamıyorum,inşallah duster öyle tutarki şu an kullandığınız araçlar elinizde patlar... :mad: :mad: :mad:

suleymani' Alıntı:
kabak tadı verdi ,hiç alakam yokken dusterla,sövüyorum,yazacam yazamıyorum,inşallah duster öyle tutarki şu an kullandığınız araçlar elinizde patlar... :mad: :mad: :mad:
Ağzınıza ve elinize sağlık suleymani bey.Ben de anlamıyorum bu arkadaşların duster veya dustercı arkadaşlara olan nefretini; amaçları ne, ne yapmak ya da ne ispatlamak istiyorrlar??????
Bu sitenin ve özellikle duster sayfalarının yakın takipcisiyim, evet bikaç mesaj yazmışımdır ama bütün yazılanları okumuşumdur.Son zamanlardaki amacım duster kullanıcılarının(KULLANICI YORUMLARI diyorum DİKKAT) yorumlarını okuyup alıp almamaya karar vermekti.Artık benim de midem bulandı ve sabrım taştı; yok böle bişiiiii. :mad: :mad: :mad:Artık bu arkadaşlar buralarda böyle boş muhabbetler yaptığı sürece hiçbir satırı okumayacağım.Onların sayesinde 1 yıl ertelediğim DUSTER alma fikrimi biran önce eyleme geçiriyorum ve yarın gidip pazarlığımı yapıp alıyorum.Siz böyle devam edin; atı alan Üsküdarı geçiyor.Dusterın yurtdışı başarıları, ödülleri ve satış adetleri zaten alma kararımda etkiliydi, sadece ön konsolun değişmesini bekliyordum ama ona da gerek kalmadı.Bütün Dustercı arkadaşlara sevgi ve saygılar; bırakın boş lafları, keyfini çıkarın severek aldığınız aracınızın :smiley:

Ben bu site ve özellikle Ümit ERKAN ile diğer arkadaşlarımın vermiş olduğu teknik detaylar ile yola çıkıp Mayıs ayında aracımı aldım, aracımdan çok memnunum.. Bu sitede de daha önce çok güzel bilgi paylaşımları oluyordu, fakat ne hikmetse bazı arkadaşlar kendilerine görev edinmişcesine teknik bilgi ve tecrübe haricinde her konu başlığında konuyu kilitliyor yada bambaşka yerlere çekiyorlar.. Daha önce Duster sahibi olanlar, artık msj atmayı bırakın siteye dahi girmez oldular ki doğaldır alaycı tavırlar benim dahi sabır taşımı çatlatmak üzere..

sayın sars77 ve suleymani
sözlediklerinize aynen katılıyorum ve destekliyorum

aynen keyfimize bakalım.. ;D

Yavaş yavaş görüyoruzki sabırlar tükenmeye başladı yazılanlar iyice rahatsızlık boyutuna ulaştı da geçiyor. Şunu belirtmek isterim bu forumda konularda bilgi paylaşan arkadaşları ne görmüşlüğüm vardır ne de konuşmuşluğum sadece forum samimiyeti içinde paylaşılmış bir kaç mesaj. Konuları bir çok arkadaşımız gibi en başından beri takip edenlerdenim. Takip etmeye başladığımda da ne bir dusterım vardı ne de dacia merakım. Şunu demeye getirmek istiyorum. Başından beri burda kimin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz araç sahiplerine yerli yersiz ithamlarda bulunmayın. Açılan konu başllıkları, paylaşılan bilgiler, yazılan mesajlar bu kadar çarpıtılamaz. Bu çekememezlikten başka bişey değildir.

Saygılar..

Sevgili dostlar; Duster alanlar, almayı düşünenler, "alsam mı" diye arayış içinde olanlar,

Öteki başlıklardan birinde, bir katılımcı, tartışmayı eğlenceli bumuş ve takip etmeye karar vermiş... Bunu okudum. (Önceden bi selimsarper vardı, en baştan Duster'a karşı olmayı prensip edinmişti; dürüst ve iyi adamdı merhum (mecazi anlamda). Açıkça düşmanlığını ilan etmişti de o bakımdan dürüst diyorum. Fakat sonradan bu arkadaşın klonları türedi. Ama onlar açıkça "düşmanız arkadaş" bile diyemeyecek derecede kötü kopyalardı.)

Yeni nesil katılımcılar ise anladığım kadarıyla eğlence peşinde olanlar. Onlarla veya kerameti kendinden menkul diğer "eğlence eşrafı" ile polemiklere girmeyelim lütfen. Ki, eğlenceleri kursağında kalsın. Hatta mesajlarını muhatap bile almayalım. Aralarında çizmeyi aşan olursa, -sanal yoldan- haddini birileri bildirir elbette.

Özellikle Duster hakkında bilgi talebi olanlar yeni bir başlık açar da sorularını orada sorarlarsa, bu eğlence peşindeki arkadaşları diğer başlıklarda birbiriyle başbaşa bırakmış oluruz. Birbirini ağırlarlar. ;D Gevezelik başlıklarını boykot edelim.

Böylece gerçekten bilgiye ihtiyacı olanların kafalarındaki soru işaretleri topluca başlık haline gelmiş olur. Bilen arkadaşlarımız yardımcı olur. Bilgi arayan başkaları da oradan faydalanır.

Herkese saygılar sunarım. (Haddini bilenlere tabii, maydanozları herkesten saymıyorum)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR