Evrim Başladı 98 Model 5.9 Cherokee

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dentist Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,227

Etiketler
Ynt: Evrim Başladı 98 Model 5.9 Cherokee

aracınızı güle güle kullanın ama benim naçizane fikrim sinyallerin orijinal beyaz kalması bir de jantların mümkünse boyanması mesela komple siyah daha iyi olabilir.

özellikle sinyaller derim , orijinali daha iyi duruyor , bu tip fümeye kaçtığı zaman ucuz bir etki bırakıyor

herkese teşekkür ederim.inşallah güle güle kullanırız.sinyaller konusuna gelince onları ben ellemedim aldığımda öyleydi.komple siyahda güzel durabilir ama şimdilik böyle kalsın.daha çok masraf var.flanşlar dodikler vinç jant sepet ohooo girdik çıkamıcaz ;D kaşıntı devam saygılar hocam.

dentist' Alıntı:
herkese teşekkür ederim.inşallah güle güle kullanırız.sinyaller konusuna gelince onları ben ellemedim aldığımda öyleydi.komple siyahda güzel durabilir ama şimdilik böyle kalsın.daha çok masraf var.flanşlar dodikler vinç jant sepet ohooo girdik çıkamıcaz ;D kaşıntı devam saygılar hocam.

;)

Hayırlı uğurlu olsun....Kazasız belasız günler dilerim....Selamlar...

Güle güle kullanın.
Bencede 31 lastik ideal.
4.5" kit taktırmıştım bende.33 lastik taktım arazide,artikülasyonda sürtme sorunu yaşadım.
5 cm daha kaldırdım tamam oldu.ama bu seferde hem yakıt hemde ayna mauriti sorunu çıktı.
5 cm daha yükseltmek 300 tl ye maloldu.yükselttikten sonraki masrafım 2600 usd oldu ;D ;D ;D
tabi bu masrafa kilitlerde dahil.
Kullanın keyfini çıkarın ihtiyaç hissederseniz gene büyük lastiğe geçersiniz.paranız biraz daha cebinizde kalmış olur ;)

aynen hüseyin bey size katılıyorum.ismini hatırlamıyorum dediğim şey mahrutilerdi.ek masraf çıkacak dedikleri(33 inch için)ilerde dediğiniz gibi kaşıntı tutarsao ayrı ama bu haliyle bizim gibi acemiler için süper.

arabayı aldığımız gün sözde sadece at lastik alacaktık :D
tekrar hayırlı olsun Ali abi şifayı fena kaptın :D :D

Hep böyle başlamıyormu zaten.??
Arabayı alırken bende max 10.000 tl harcarım demiştim ;D ;D ;D
25 i bile aştım.uçurumdan aşşağıya yuvarlanır gibiyim durdurabilene aşkolsun ;) ;) ;)

inşallah bizi frenleyen biri çıkar.yoksa uçacaz sanırım. :eek: seninki de hayırlı olsun ozan bu arada etme bulma dünyası :D :D :D

dentist' Alıntı:
inşallah bizi frenleyen biri çıkar.yoksa uçacaz sanırım. :eek: seninki de hayırlı olsun ozan bu arada etme bulma dünyası :D :D :D

etme bulma dünyası kısmını anlamadım ???

etme bulma dünyası derken ozan sen beni zehirledin cherokee aldırdın bide üstüne bi dünya masraf yaptırdın şimdi sıra sende.cj ile debelen masraf aç biraz da biz sana gülelim :D :D :D :D

abi ben zaten yıllardır gülüyorum kendime, bu 2. cj :D he bitane grand cherokee var hala onuda unutmamak lazım. bu arada dikkat et bu işin sonu cj ye çıkar yarın birgün cj alalım diyebilirsin :D

bu arada ben muayenehane ye gelicem tırsıyorum dişimi sökersin diye :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR