Evlenmek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SEVAL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 238
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,617
Ynt: Evlenmek

her yönü ile ders ve ibret dolu, bir eski fotoğraf.paylaşım için teşekürler,Ömer bey.

Etiketler

Ömer bey abi biraz baktım sayfaya ama telefon gelen giden ,yazıya ulaşamadım,sakin bir zaman bakacağım.paylaşım için sağolun.

Bundan 3 yıl önce babam yoğun bakıma alındı.
Annem yoğun bakım kapısından hiç ayrılmadı. Merdivende uyudu.
Annemin yanına gittim. "Anne ne de olsa göremiyorsun babamı burda durmanın bir alemi yok, gel eve biraz uyu sonra gelirsin tekrar" dedim.
"Ben 26 yıl önce bir söz verdim hastalıkta sağlıkta diye bana sözümü yedirtme sen git oğlum" dedi...

Böyle bir eş bulduğum an evlenirim :smiley:
Yoksa zor...

ict3055' Alıntı:
Annemin yanına gittim. "Anne ne de olsa göremiyorsun babamı burda durmanın bir alemi yok, gel eve biraz uyu sonra gelirsin tekrar" dedim.
"Ben 26 yıl önce bir söz verdim hastalıkta sağlıkta diye bana sözümü yedirtme sen git oğlum" dedi...

Yoksa zor...

Çağrı kardeş bu gidişle sen çamurdan çıkacan gibime geliyor hadi hayırlısı

ates' Alıntı:
evlilik şudur kısaca;
Issız bir ormanda incecik bir çadırda kendini nekadar güvende hissedersin ? evlilikte o hislerle yaşanan bişeydir . ne dışarda durabilirsin nede çadırda huzurla otura bilirsin ;)

çok güzel tasvir etmişsiniz evliliği... mükemmel çift ve mutlu çift diye birşey yoktur :smiley: aynen demiş olduğunuzdur :smiley::smiley:

evlilikmi ozaman bunu okuyun bunu yaşayan benim gözümün önündeki arkadaşım.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=61797.0

ict3055' Alıntı:

Yoksa zor...

:D Çağrı :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,625
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR