Evlenmek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SEVAL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 238
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,635
Ynt: Evlenmek

arkadaşlar bence bu konu en tehlikeli bir alan her taraf mayın nereye basarsan bas güm onun için en iyisi fazla ötmemek. azmı cokmu belli değil evlenlnce 2 çok sayılıyor 10 tane sevgili olsa az geliyor .artık kadın erkek te fark etmiyor. kısaca bu hususta bir ayar tutturmak zor.hani derler( ya....... din iman) meselesi .bilmem anlaşıldımı.....benim bu konuda fazla konuşmama lazım okadar ....

Etiketler

freegraf' Alıntı:
arkadaşlar bence bu konu en tehlikeli bir alan her taraf mayın nereye basarsan bas güm onun için en iyisi fazla ötmemek. azmı cokmu belli değil evlenlnce 2 çok sayılıyor 10 tane sevgili olsa az geliyor .artık kadın erkek te fark etmiyor. kısaca bu hususta bir ayar tutturmak zor.hani derler( ya....... din iman) meselesi .bilmem anlaşıldımı.....benim bu konuda fazla konuşmama lazım okadar ....

Desenize sizin de zayıf noktanızı bulduk sonunda :smiley: Sessizlik yemini etmiş varsayarız sizi :smiley:

Şimdi afalladım ben...

10 tane sevgilisi olmak mı,yoksa 10 rakamını az bulmak mı daha tuhaf desem ??? ??? ??? Ama demedim ,polemik yaratmayalım :smiley:

dedim ya bu konu tehlikeli ...iş ali veli 5 ondan eweli recep şsban ramazan bir rahmetli ve onu takip edenlere kadar gider.. burada ben gideyim iş beni bekliyor. liz in tuzu kuru yada izinli..

freegraf' Alıntı:
dedim ya bu konu tehlikeli ...iş ali veli 5 ondan eweli recep şsban ramazan bir rahmetli ve onu takip edenlere kadar gider.. burada ben gideyim iş beni bekliyor. liz in tuzu kuru yada izinli..

Ohooo,siz işe gitmeden ben işimi bitirmiş dinleniyodum :smiley:

Yahu bu arada sizin yazdıklarınızı çabuk çözemiyorum ben :smiley: Son iki mesajınızdan pek bişiy anlayamadım :smiley:

biraz zor çok şeyi aynı anda zip leyip anlatıyorum daha doğrusu yazıyorum hızlı ve de hatalı da olabilir.birde aynı yöne bakmak gerek ki aynı şeyi göresin.yorumu ve dili aynı payda da pay edersen kolay.Yoksa zor. yaş gelenek beslenme (yemek değil.)gibi vs faktörler.ve böyle ahali... kusurum varsa afola.

Arkadaşlar hepiniz güzel ve ders verici sözler yazmışsınız.. paylaşmışsınız .. hepinize teşekkürler .. bu başlangıcı epeyce önceye dayanan forumu okurken bunların bir kısmını , tabiidirki önemli önemsiz ayırımı yapmadan bana diğerlerinden daha ilginç gelenleri aşağıya kopyaladım ... ve bana yıllar önce söylenen bir cümleyi belki benim gibi birisi kopyalayıp başka arkadaşlara aktarır umuduyla bu güzel foruma ekliyorum :smiley:

Aşk ve Sevgi emek ister, uğrunda çaba ister.... aşık olan .. seven birisi aslında kendi emeğini sever ..

loganrory' Alıntı:
Aslında evlenmeden önce normal olmuyor,evlendikten sonra normale dönüyorlar...

emrahmarti' Alıntı:
"kadınların gelecek kaygısı evlenince biter, erkeklerin ki evlenince başlar" diye güzel bir söz duymuştum zamanında :smiley:

ekiNoks' Alıntı:
doğru insanın kim olduğunu nasıl anlayacağız? :smiley:

eksperoto' Alıntı:
eğer evlendikten sonra eşin hala arkadaşın gibi olursa o zaman doğrusudur
yok birşeyleri değişti biz evliyiz artık diye dikte ettirirse eğer o zaman kabus

ates' Alıntı:
rahmetli anneannemin bir lafı vardı ;
aynı yastığa baş koymak yetmez illaki aynı evde olup aynı helaya ........ derdi insanı tanımak için :D

bymuammer' Alıntı:
abi artık yastıklarımızda aynı değil ki :smiley: eskiden bi uzun yastık vardı insanlar 1 yastıkta kocayın derdi ama şimdi 2 adet yastık var bizde 2 yastıkta kocarız artık :D ismide küstüm yastığıymış :D

Deadman' Alıntı:
Evde kalacağım korkusuyla aceleye getirilirse sonu hayırlı olmaz tabi büyük ihtimalle. :smiley: İş arkadaşımız böyle yaptı. Daha 6 ay geçmeden ağlamaya başladı.
Ruh ikizi kavramı bizde pek kullanılmıyor. Ben de Hollywood yapımlarından duydum zaten. :smiley: Her konuda anlaşabileceğin,beraber boş boş oturmaktan bile keyif alabileceğin birisini buldun mu evlenme zamanı gelmiştir bence.

bahcivankurt' Alıntı:
belki aptalca ama insan eşinin saçını tarayabilmeli bence,eş onun herşeyi değilmidir sizce.nadem hayatı paylaşıyoruz güzel anlarımızı çoğaltmak kendi elimizde değilmi sizce :'( :'( :'(

RRC86' Alıntı:
evlı olup yalnız olucagıma bekar olup yalnız kalmak en ıyısı..

white lion' Alıntı:
arkadaşlar bu iş aşkla başlar sonra sevgi devam eder daha sonra arkadaşlık başlar daha sonra kardeşliğe kadar gider............

yavuz-çelikel' Alıntı:
karıştırdık ortalığı heralde.:smiley:):smiley:)

Evliler için yapılan yorum pozitif değer taşımıyorsa yapılması sakat ve eşler arası saygı etiğine yakışmayacak bir durum.Doğal olarak da bu tepkiler normal diye düşünüyorum.Bu özeni gösterebilen üyeleri tebrik ediyorum :smiley:

lizz' Alıntı:
Evliler için yapılan yorum pozitif değer taşımıyorsa yapılması sakat ve eşler arası saygı etiğine yakışmayacak bir durum.Doğal olarak da bu tepkiler normal diye düşünüyorum.Bu özeni gösterebilen üyeleri tebrik ediyorum :smiley:

dünyanın temeli atom, negatif ve pozitif kutuplardan oluşur.ne kadar kaçsanızda iki zıt kutup birbirini çeker.

lizz' Alıntı:

Derken evli olan kişilerin evlilikleri hakkındaki yorumları pozitif olmayacaksa yorum yapmamalarının daha doğru olduğunu,etik kurallarına da uygun olduğunu anlatmak istemiştim aslında.Kol kırılıp yen içinde kalmalı ne de olsa değil mi?Nasıl bir eş ya da evlilik olursa olsun bir net sayfasında teşhir edilmeyi haketmez diye düşünüyorum ben...

Zıt kutuplar konusuna gelince,çoğunlukta çektiğini kabul ediyorum.Kutupta olanlar mümkün ise zıt kutubunu bulsun da birbirlerini tamamlasınlar.Değilse aynı kutuptan iki kişi ile vahim olur evlilik.Mesela iki hiperaktifin evliliği,ya da iki içekapanık,iki savurgan...Hoş,zıt olunca birbirine katlanmak da çoğu durumda güçleşir.Evcimen bir tip ile gezenti bir tip,ya da bir savurgan ile bir cimri falan filan...Kısacası bunlar çok zor işler.... :smiley:

gezilerimin bir tanesinde şuna şahit olmuşdum yol kenarı köy kahvahanesinde ihtiyarlar oturmuş konuşuyodu konuşmanın sonunda en yaşlısı birden ayağa kalkdı ve dediki

evlilik tavladaki zara benzer hepyekde gelir düşeşde kimse ne olacağını bilemez :smiley:))

o zamanlar ne alaka demişdim fakat daha sonra yolda dönerken ne demek istediğini anlamışdım :smiley:)))

ya hocam hep yek te gelir du şeş te gelir şaşı beşte gelir Allah hepsin den yani şerr in den korusun.Emma welakin onlarsız dünyada hiçtir beyaa.

freegraf' Alıntı:
ya hocam hep yek te gelir du şeş te gelir şaşı beşte gelir Allah hepsin den yani şerr in den korusun.Emma welakin onlarsız dünyada hiçtir beyaa.

bu sözün şerefine akşam rakı ısmarlayacağım kendime.:smiley:):smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR