Evlenmek

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SEVAL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 238
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,617

Etiketler
Ynt: Evlenmek

yavuz-çelikel' Alıntı:
bu sözün şerefine akşam rakı ısmarlayacağım kendime.:smiley:):smiley:)

"Onlarsız Dünya hiçtir" ya da "onlar olmadan hayat olmaz" sözlerini de nedense hep erkeklerden duyarız.Daha bir kadın ağzından duymadım :D :D Erkekler kadınlara göre daha bir azapta mı nee :D

Bir net sayfası buldum,kıs kıs güldürdü beni :smiley:

http://www.kubidik.com/evlilik_nedir.htm

Okulda bir doçentimiz vardı, bir akşam yazokulunda kafede otururken evlilikten açılmıştı konu, sözü aynen şöyleydi:
Evlenmek güzeldir paylaşmayı bilene, bekarlık güzeldir yaşamayı bilene...
Aslında evliliğe hazırlık muhabbeti olmasa, evlilik güzel şey yaw... ...sanki... :D

evlenin arkadaşlar evlenmeyenleri ilerki yaşlarda görüyoruz erken bunama gibi...

evlenenler de erken cumburlop .harala şorala vs.............. sonunu isteğe göre doldurun.

Bence evlilik insanın hayatında olumlu deyişiklikler yapmaktadır.Bekarlıktaki gb nerde akşam orda sabah olmaz ,olmamalıdırda.Karşılıklı anlaşma sevgi ve saygı olunca hayat çok daha güzel olur.Ufak tefek olaylar tabiki olacaktır,buda yemeğe katılan tuza benzetilebilir,tuz olmazsa yemeğin tadı tuzu olmaz.Ofrodda nasıl toz toprak çamur olmazsa olmaz ve ofrodunda tadı tuzu olmaz, evlilikte de ufakefek olaylar olabilir.Bekar olan arkadaşlara tavsiye ediyorum evlenmeyi düşünüyorsanız hiç korkmayın evlenin.Herkeze mutluluklar dilerim

Bu fotoğrafı kayseri ili karaözü beldesi sitesinde görmüştüm hoşgörülerine sığınarak burada paylaşmak istiyorum
eğer böyle vefalı bir eş kaldıysa bu zamanda bir dakika düşünmeden evlenin derim

[attachment=1]

elife bagci.hueseyin bagci tsb jpg.jpg

Sevdiğinizi düşündüğünüz insanı şöyle bir düşünün "arkadaş" olabildiğinizi düşündüyseniz onunla evlenebilirsiniz hatta evlenmelisiniz.

dopamin' Alıntı:
Bu fotoğrafı kayseri ili karaözü beldesi sitesinde görmüştüm hoşgörülerine sığınarak burada paylaşmak istiyorum
eğer böyle vefalı bir eş kaldıysa bu zamanda bir dakika düşünmeden evlenin derim

[attachment=1]

Sanırım bu görüntüler eski zamanlarda olur ancak.
Bu zamanda böyle vefalı birini bulmak imkansız bence.
Çünkü vefa değil ego hüküm sürüyor çağımızda.

dopamin' Alıntı:

[attachment=1]

Güzel paylaşım Ben bu konuyu yeni gördüm evlilik yada evlenmek insan haytında yaptıgı en önemli tercihlerden biridir evlenmek ve bir ömür boyu beraber olacagı insanı secmek bence tam bir şans oyunu ben 18 yıllık evliyim ve bu şans oyununda şanslı olan traftayım umarım yeni evlenecek arkadaşlarda bu evllik olayında şanslı tarfta olurlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,625
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR