Ynt: Eşlerinin Tepkisinden Bıkan Off-Road'çular, Ne Yapalım?
ooo Meydan geniş atın bakalım Kazak erkekler, Hepsini not alıyorum ;D bir gün bir gezide eşlerinizde gelmiş olursa tek tek sorarım bak bu yazdıklarınızı !
discovery-V8' Alıntı:
ooo Meydan geniş atın bakalım Kazak erkekler, Hepsini not alıyorum ;D bir gün bir gezide eşlerinizde gelmiş olursa tek tek sorarım bak bu yazdıklarınızı !
bizde kem küm olmaz abi yeterki konu defender olsun hiç kimseyi tanımam valla. sen beni listenin başına yaz diyeceğim ama gezilerinize katılabilecek kadar yakın değilim sizlere keşke yakın olsaydım.
discovery-V8' Alıntı:
benim araç arızalı şu anda o zaman buyrun siz gelin burda aprı dağının eteklerine bi çıkalım o zaman izin kim alacak kim almayacak görelim hehe neyse madem bura sanal ortam genişten atıyosun diyorsunuz ben sükunetimi koruyacağım beni listenin başına yazın elbet bir gün şu puma motoru atarım arabaya o zaman ilk soluğu sizin bir gezinizde alırım izin alanların listesinide tek tek kontrol edip buraya yazarım :d