Eşlerinin Tepkisinden Bıkan Off-Road'çular, Ne Yapalım?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arifatacan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 90
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,694

Etiketler
Ynt: Eşlerinin Tepkisinden Bıkan Off-Road'çular, Ne Yapalım?

ooo Meydan geniş atın bakalım Kazak erkekler, Hepsini not alıyorum ;D bir gün bir gezide eşlerinizde gelmiş olursa tek tek sorarım bak bu yazdıklarınızı !

Sonra kem küm olmasın ;D ;D

ömrümü7ler kardeşim defender hakkında müsaitsen msnden görüşebilirmiyiz motor değişimi hakkında bilgin varsa paylaşmanı isterim.

defender aracına puma motor taktıran arkadaşlar varsa msnmi ekleyebilirlerse memnun olurum

ata036@hotmail.com

discovery-V8' Alıntı:
ooo Meydan geniş atın bakalım Kazak erkekler, Hepsini not alıyorum ;D bir gün bir gezide eşlerinizde gelmiş olursa tek tek sorarım bak bu yazdıklarınızı !

bizde kem küm olmaz abi yeterki konu defender olsun hiç kimseyi tanımam valla. sen beni listenin başına yaz diyeceğim ama gezilerinize katılabilecek kadar yakın değilim sizlere keşke yakın olsaydım.

discovery-V8' Alıntı:

Abi bende çok gördüm böylelerini geziye gidecez adamı evinden almaya gidiyorum eşi diyorki xxxx işe gitti ;D ;D ;D ;D

Bol kepçe atmayın beyler... internet ortamında kimin ne okuduğunu bilemezsiniz... sonra üzülmeyin. :smiley:

benim araç arızalı şu anda o zaman buyrun siz gelin burda aprı dağının eteklerine bi çıkalım o zaman izin kim alacak kim almayacak görelim :D hehe neyse madem bura sanal ortam genişten atıyosun diyorsunuz ben sükunetimi koruyacağım beni listenin başına yazın :D elbet bir gün şu puma motoru atarım arabaya o zaman ilk soluğu sizin bir gezinizde alırım izin alanların listesinide tek tek kontrol edip buraya yazarım :d

arkadaşlar bu arada konu dışı birşey sorayım ben ne özele mesaj atabliyorum nede arabamın resimlerini ekleyebiliyorum bu konuda ne yapmam gerek

valla oldu ekleyebiliyorum artık buda benim namı değer KIRAT arkadaşlar

kar.JPG

nasar.JPG

Bahsettiğiniz özellikleri 21. mesajınızla kazandınız :smiley:

ata036' Alıntı:
arkadaşlar bu arada konu dışı birşey sorayım ben ne özele mesaj atabliyorum nede arabamın resimlerini ekleyebiliyorum bu konuda ne yapmam gerek
Özele mesaj atabilmek için zanndersem mesaj sayısıyla akalı
aracının resimlerini ekleyebilmek için http://photobucket.com burayı kullanabilirsin resimleri kaydet ordaki linki kopyala yapıştır

aracın resimlerini kendi hostumda topladım ordan link veriyorum :D böyle daha kolay oluyor

dag.JPG

kar2.JPG

eşinden korkmayan taş olur birkere ne diyrosunuz ya

ya korkmakla alakalı değilki onun yeri ayrı defenderin yeri ayrı haftanın 6 günü ona ait 1 günü defendere çok şeymi istiyoruz yani

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,933
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR