Eşlerinin Tepkisinden Bıkan Off-Road'çular, Ne Yapalım?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arifatacan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 90
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,715
Ynt: Eşlerinin Tepkisinden Bıkan Off-Road'çular, Ne Yapalım?

yasiko' Alıntı:
Sizden beklediğimiz sadece tatlı dil, güler yüz ve iyi bir sex’ tir. Bu kadar basit...

Yasiko amca ,ben bu siteyi tatilde tanıştığım bir abi sayesinde buldum.Anne ve babamı üye olmam için ikna edebilmem 3 ayımı aldı.Önce onlar bir süre forumu incelediler daha sonra bu forumun benim yaşımdakilerede uygun olduğunu gördüler.Ben okulumda da arkadaşlarıma ve öğretmenlerime bu forumu anlatıyorum.Off-road a meraklı beden öğretmenimiz sizin bazı yazılarınızdan dolayı veli toplantısında anneme bu durumdan bahsedince olan oldu.Annem ve babam forumu takibe aldılar ve bu durum devam ederse forum üyeliğimi sildirecekler.

Büyüğümsünüz saygısızlık etmek istemezdim ama mecbur kaldım anlayış göstermenizi bekliyorum.

Etiketler

Sevgili panda,

Senin güzel hatırın için tüm yazdıklarımı sildim. Tatlı dil, güleryüz ve ... anne ve babanın senin adına korkması gereken şeyler değildir.
Umarım aldığın bu yasakçı eğitim anlayışına rağmen ileride yetişkin olduğunda, keşke yasiko amcanın öğütlerine kulak verseydim diye pişman olmaz, mutlu sağlıklı bir erkek olursun.

Not: Asıl bu saatte (08:22:28) okulda olman gerekirken,PC başında bana yaşından umulmayacak! bir kurgu ile mesaj atman senin derslerini astığını ya da okulu kırdığını gösterir ki asıl korkulması gerekende budur bence.

Gözlerinden öperim

yasiko amcan

Anlayışınız içinteşekkür ederim.Bu arada fena halde üşütmüşüm evde yatıyorum.Annemle babam işte.okulu asmam konusunda gösterdiğiniz hassasiyet içinde teşekkür ederim. :smiley:

sevgili gezenbilirli abilerim
çoğunuz evlisiniz ben 20 yaşındayım ama şimdiden 3 yıllık kız arkadaşım daha hiç arabamla araziye çıkmamış olsamda sürekli land ımla ilgilendiğimden dolayı kafamı yiyo :smiley:
ne yapıcağımı bilemiyorum her gün " sanayide geçirdiğin vakti bana harcamalısın " diyo sezon açılınca ne olucak bilemiyorum :D

hemen kendine off road ve özellikle land rover seven bi kız arkadaş bul veya kız arkadaşına sevidr bu işi yoksa vay haline ;D

ata036' Alıntı:
hemen kendine off road ve özellikle land rover seven bi kız arkadaş bul veya kız arkadaşına sevidr bu işi yoksa vay haline ;D
doğru söylüyosunuz tarık bey
ama yavaş yavaş alıştı oda
işallah sezona kadar offroad çu yapıcam onuda :D

bekar biri olarak bir ilişkiye başlarken ilk olarak benim vazgeçilmezlerim olan avcılık tatlısu balıkçılığı zıpkın avcılığı off-road ve kampçılık alanında ilkokul çağlarında başlayıp bugune kadar yanı 35 yasına kadar bu zevklerimden asla vazgeçmediğimi ve hayatım devam ettiği surece sağlığım ve maddi durumumda bir değişiklik olmadığı surece devam edeceğimi başta peşin peşin konusurum.Şayet kendiside bana ayak uydurup bu faaliyetlerin bazılarınada katılacak ve zevk alacaksa sorun yok demektir yok ben istemem derse zaten o ilişki başlamadan biter ve yeni bir arayış içine girerim.Şimdiye kadar şansım hep iyi gitti fazla sorun olmadan ilişkiler yaşadım.Benim felsefeme göre evlilik pek bana göre olmadığı için mutluluğu ve huzuru hep doğada aradım ve buldumda o yuzden bence bekar arkadaşlar şanslı kız arkadaş ve eş adaylarını doğadan zevk alan kişiler arasından seçmeli diye düşünüyorum.Bizler farklıyız ve bizlerle birlikte olan bayanlar kendilerini şanslı saymalıdır bence.Memlekette o kadar çok erkek varkı haftasonu kahveden çıkmayan kumar oynayan alkolik hayvan sevmeyen sadece ayda 1 sinemaya gidip off bu ay acayip sosyal aktivite yaptım diyen ne bileyim daha bunları uzattıkça uzatabilirim.
son olarak bence bizler şanslıyız çunkü DOĞA diye bir aşkımız var sevmeyi korumayı sahiplenmeyi saygı duymayı biliriz ve bu aşkımız sayesinde eşlerimizi sevgililerimizide DOĞA yerine koymasını biliriz.....[attachment=1]

MC' Alıntı:
Ya off-road ve doğayı seven bir kız arkadaş bulucan ya da arabayı satıcan olacağı bu ;D

arabayı satmam :smiley:
beni böyle kabullensin ;)

cenkcc' Alıntı:
bekar biri olarak bir ilişkiye başlarken ilk olarak benim vazgeçilmezlerim olan avcılık tatlısu balıkçılığı zıpkın avcılığı off-road ve kampçılık alanında ilkokul çağlarında başlayıp bugune kadar yanı 35 yasına kadar bu zevklerimden asla vazgeçmediğimi ve hayatım devam ettiği surece sağlığım ve maddi durumumda bir değişiklik olmadığı surece devam edeceğimi başta peşin peşin konusurum.Şayet kendiside bana ayak uydurup bu faaliyetlerin bazılarınada katılacak ve zevk alacaksa sorun yok demektir yok ben istemem derse zaten o ilişki başlamadan biter ve yeni bir arayış içine girerim.Şimdiye kadar şansım hep iyi gitti fazla sorun olmadan ilişkiler yaşadım.Benim felsefeme göre evlilik pek bana göre olmadığı için mutluluğu ve huzuru hep doğada aradım ve buldumda o yuzden bence bekar arkadaşlar şanslı kız arkadaş ve eş adaylarını doğadan zevk alan kişiler arasından seçmeli diye düşünüyorum.Bizler farklıyız ve bizlerle birlikte olan bayanlar kendilerini şanslı saymalıdır bence.Memlekette o kadar çok erkek varkı haftasonu kahveden çıkmayan kumar oynayan alkolik hayvan sevmeyen sadece ayda 1 sinemaya gidip off bu ay acayip sosyal aktivite yaptım diyen ne bileyim daha bunları uzattıkça uzatabilirim.
son olarak bence bizler şanslıyız çunkü DOĞA diye bir aşkımız var sevmeyi korumayı sahiplenmeyi saygı duymayı biliriz ve bu aşkımız sayesinde eşlerimizi sevgililerimizide DOĞA yerine koymasını biliriz.....[attachment=1]

cenk abi felsefen cok hoşuma gitti tam benlikmiş :smiley:

Hakkı sen ne ''Tarık(ata036) nede MC'' uyma birinin kalbi land diye birinin ki jeep diye ses çıkarıyor. :smiley:(şaka tabi)
sen uymuyorsada anlayışlı ol müşterek davranış. (çokta kaptırma ilerisi var bu işi arada kadir abiyi izle bakış için)
Konuya gelincede anlamak lazım onlarıda. Çek git, gel geri pis pasaklı bazen uzaklara git onlar evde tek kalsın.
bazen araçta sorun olsun, arazide sorun olsun geçenin bir saatinde evedön.

Kolaylıklar sizinle olsun
Bekarızya rahat rahat atmışız affola :smiley:

hakkı takıl bana hayatını yasa diyeceğim ama tek anlaşma sağlayamayacağımız konu fb cimbom olur sanırım :smiley:

cenkcc' Alıntı:
hakkı takıl bana hayatını yasa diyeceğim ama tek anlaşma sağlayamayacağımız konu fb cimbom olur sanırım :smiley:
olsun be cenk abi :smiley:
sonuçta gs siz fb , fb siz gs düşünemiyorum
haksısmıyım???
tamam sevmiyo olabilirim ama fb olmasa bu tatlı rekabette olmazdı abi ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,936
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR