Eşlerinin Tepkisinden Bıkan Off-Road'çular, Ne Yapalım?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arifatacan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 90
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,693

arifatacan

cittuk ceezduk corduk
Yer
pazar
hani pazar sabahı biyerlere gitmek için landınızı cumartesiden hazırlamaya başlarsınız pazargünü müthiş keyifli günden sonra arcın bi yerinden gelen sesle parçayı sökmeye başlarsın sökmeye üskattan bi bayan sesi o arabayayla uğraşacağına evin muslıklarını yap diye bi ses ses tanıdıktır veya aldığınız parçanın ne kadar olduğunu öğrenen hanımlar ben o paraya şunu alırdım derya işte çıldırma anı ne yapmak lazım.........................

Etiketler
Ynt: Eşlerinin Tepkisinden Bıkan Off-Road'çular, Ne Yapalım?

Aslında musluk tamiratı gibi evde sizi bekleyen işler bahanedir. Gerçekte aracınıza kendisinden daha çok vakit ayırdığınızı düşünmeleridir eşleri sinirlendiren...

Biz bayanların ne zaman kimi rakip göreceği hiç belli olmaz :D

Bu rakipler kimi zaman aracınız, kimi zaman bilgisayarınız, futbol merakınız, hatta bazen erkek arkadaşlarınız bile olabilir... Ama en katlanamadığımız rakipler hemcinslerimizdir :D

Bence bu durumlarda iki seçenek var:
- Ya hobinizi onlarında sevmesini sağlayacaksınız...
- Ya da en kötü huyunuz "araç merakınız" olduğu için kendini şanslı hissetmesini sağlayacaksınız ;D ;D ;D

Tabi ki en doğrusu 1. seçenektir amaaa başarılı olamazsanız tek seçenek kalıyor :smiley:

Not: Başlığı da "eşlerin tepkisinden..." diye düzeltirsek daha iyi olur ;)

;D ;D ;D

Bir çift kulak tıkacı yeterli olur ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D

Bir çift kulak tıkacı yeterli olur ;D

hadi kulakları tıkadık duymadık ya tavırları görmemezlikten nasıl gelecez ???

Hangisi?
Olumsuz tepkiler mi, kulak tıkacı mı ;D ;D

ben beş on sene daha evlenmeyim bari ;D ;D ;D

reis28' Alıntı:
hadi kulakları tıkadık duymadık ya tavırları görmemezlikten nasıl gelecez ???

Onun çözümüde At gözlüğü takıp önümüze bakmak ;D

Yanılırda cevap veririseniz, savaş başlar ve bu savaşı hep kadınlar kazanır benden söylemesi ;D ;D

Eşimin en büyük düşmanları
1. gezenbilir
2. lroturkiye.org
3. defender

Ben öyle düşünmüyorum... Ne zaman "arkadaşlarla araziye çıkacağız, şurada bu varmış, bunları yapacağız" desem, "git hayatım, kendine dikkat et, yeter" der.... di mi aşkım? ;D

o da Gezenbilir okuyor da... :smiley:

Dün gece 23:00'te çıktık araziye: ben, Reha ve Okan. Öperek uğurladı... Canım benim :smiley: Gece 03:30'da girdim yatağa, şuan sürünüyorum... yaşlandım mı ne??? yok yok olgunlaşıyorum ;D

arkadaşlar

sağolun "kılıbıklık" denilen kavrama yeni bir boyut getirdiniz....

bekarlar en iyisi off-road camiasından evlensin derim ...ayrıca hobisi olmayan erkek esini aldatır gibi bi yazı okumustum ,bundan haberleri varmı acaba sevgiler

Sayın Türker bu yazdiğınızı çok tuttum benim yazdığımın bekarlar için olanı fakat çok güzel bir fikir .....
turkogluturker' Alıntı:
bekarlar en iyisi off-road camiasından evlensin derim ...ayrıca hobisi olmayan erkek esini aldatır gibi bi yazı okumustum ,bundan haberleri varmı acaba sevgiler

evli degilim ama bu konuda ki fikrim bir kere yanınızda götürün.begenirse yandınız ;D ama begenmezse ne halin varsa gör ben gelmem diyorlar..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,933
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR