Kalan boşlukları kapatmak için döşemeci arkadaşın yanına gittim.
Önce kapatılacak yerin kalıbını çıkarıp kapitoneli deri ile kapattı. Yerine taktık şimdilik. Marangoz arkadaş pencereye gelen yerlere çerçeve yapınca izocam ile arkasını doldurup orayıda bitireceğim.
Ekli dosyayı görüntüle 642016
Ekli dosyayı görüntüle 642017
Ekli dosyayı görüntüle 642018
Arka cama uygun bi fitil bulamadım. Çok çirkin bi görüntüsü vardı onunda etrafını siyah ile boyadım.
Ekli dosyayı görüntüle 642019
Aracı elektirikçiye bırakmıştım. Son yapılacak işleride halletti. Stoplarda tamam. Arkaya geri geri giderken kullanmak için lamba bağlattım. Karanlıkta çok işe yarıyor kamyondan biliyorum.
Karavan içine tırlarda kullanılan bi florasana benzer lamba buldum. Onu taktırdım. Fotoğrafını çekmeyi unutmuşum onu sonra atarım. Tam mutfak tezgahının üstüne geliyor. Hem aracı aydınlatır hemde mutfak için iyi olur gece.
Aküden kalın kablo çektirdim içeri. Onada üçlü çakmaklık ve usb şarj bağlattım. Buzdolabı ve başka şeyler kullanabilmek için.
Ekli dosyayı görüntüle 642020
Ekli dosyayı görüntüle 642021
Elektirikçide işler bitince frenciye götürüp bıraktı aracı sağolsun ben yokken. Frencide son kontrolleri yaptı. Bugünde ordan aldım aracı.
Daha önceden araç çalışmadığı için fren ayarı yapılmamıştı. Hem o ayar yapıldı. Hemde düzgün çalışmayan birşey olup olmadığına bakıldı.
Şu an herşey muayeneden geçecek kadar iyi durumda.
Aracı tekrar marangoz arkadaşa bıraktım. Ben yokken orda dursun. Vakit bulunca oturma kısmının altını ve pencere camlarına gelen yerlerin çerçevesini yapacak.
Ayrıca proje için mühendis ile konuşuyorum. Motokaravan ruhsatı için gerekli ölçüleri verdim bakalım. İnşallah yakın bi tarihte TSE onayı kısmına geçilecek.