En Çok Tercih Edilen Off-Road Aracı Sizce Hangisi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muratkorkmaz54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 101
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 52,621

En Çok Tercih Edilen Off Road Aracı Sizce Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    176

Etiketler
Ynt: En Çok Tercih Edilen Off-Road Aracı Sizce Hangisi?

Bu işin BENCE si olduğuna inanmıyorum. Offroad jeeplerin arazide zorlanması demek ve arazinin bir sınırı olmadığı taktirde sınırsız zorlamaya en yakın jeep CJ'dir. Offroad sadece belirli bir parkurda hoplayıp zıplayıp parçalamak olmadığı gibi aynı zamanda kırılan bozulan jeepin yürümesine engel olabilecek engellerinde (hasar) hemen oracıkta tamir edilebilmesidir. E zaten CJ nin gittiği yere hiç bir araç gidemiyor bozulduğu zamanda hemen orada tamir etme olanağının fazla olduğu bir araç offroad için en uygun araçtır.

E zaten CJ nin gittiği yere hiç bir araç gidemiyor
---------------------------------------------------------------------

Bugüne kadar arazide kalan , bozulan ve dağılarak çektiğim CJ'lerin sayısını düşününce , çok keskin bir ifade kullandığınızı söyleyebilirim.

Nadir abi senin unimog kalsa biz seni neyle cekicez :D

Ben unimogu ve diğer araçlarımı arazide bırakıp çoooook yayan yürüdüm ; ama burada bir şey yazarken genelleme yapmamak ve biraz ifadelere dikkat etmek lazım.
Bu iş bir tarz ve tercih meselesi.Herkesin aracı kendine güzel.

bence land rover defender en uygunu ama cjlerin hatta dodge diferansiyelli willys buzda üztüne tanımam örn olarak kar yagdı arkadasımda dacıa logan var o karda cıktı ama kar daha yeni yagmıstı sonra dedim willysim ne den cıkmasın doldurdum 7 kişiyi fakat arac bi noktada kaldı ssasırdım noldu die arkiler aracı itiyolar felan bi tanesi ya bunun ön tekerler dönmiyo diyince benim göz hemen arazi vitesine gitti meger 4x2 low da cıkmaya çalışıomusum 4x4 lowa aldım aracta 7 kişi dik yokusu 3 viteste bitirdim

Bence kilit ve vinç olmayan bir 4*4 kesinlikle arazi aracı değildir.
illaki bir yerlerde şişer.
Amaç limitleri zorlamaksa zaten fabrika çıkışı off-road a hazır olan çok az araç vardır.

bence 1 numara defender . 2 numara cj . bende dahil olmak üzere herkes kendi kullandığı aracı tavsiye ediyor.

bence bu muhabbet böylece uzar gider. bu tür konu başlıkları herzaman sonuçsuz kalır. bence en iyi arazi aracı, sahibinin beklentisini karşılayan her arazi aracı olabilir. çünkü beklenen herzaman performans değil, bazen konfor, bazen ekonomi, bazen sağalmlık, bazen ruh, bazen sükse, bazen hız, bazen kapasite, bazen vs vs vs. olabilir. iyi günler

menderes bey haklı . her araçın her alanda mukemmel olduğunu kimse iddia edemez.

Bence ankete Toyota'nın hiç eklenmemiş olması çok büyük bir hata, dünyanın her yerinde önde giden arazi aracı Toyota türevleridir diyorum. Ayrıca şuan elimde 91 model 2,5 tonluk iki tane Unimog var, gidemedikleri bi yer görmedim;) Ama devlet malı ne yazık ki sahibi ben değilim;)

Sıralamada
1 Numaraya Suzuki Lada CJ oynar
2 Numaraya Land Rover Cherokee oynar
3 Numaraya Toyota Nissan Mitsubishi oynar

Diye Düşünüyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,629
Kaydolan Son Üyemiz
ilyasharem

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR