En Çok Neye Kızıp Sinirlenirsiniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ferdane gül Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 358
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,800
Ynt: En Çok Neye Kızıp Sinirlenirsiniz?

up8453' Alıntı:
:smiley: :smiley: :smiley:kucukcekmecede alfonse bey buyrun gelın sız gemıylede gelsenız uyar ;D ;D ;D
Sizin fırın nerde bilader, ekmek ve park yeri lazımda ;D ;D ;D ;D ;D

çayın yanına simit isterim..... İçinden altın çıkan promasyonlu ekmeğin raftakilerden hangisi olduğunu göstermenizi isterim
uyar abı sımıt bol sen yeterkı gel ayrıca altın olan ekmege soz veremem o kampanya bugun bıttı alfonse abı;D

uyar abı sımıt bol sen yeterkı gel

Ben ilkay beyin burnun dibindeyim ama hala bana özelden cevap veripte fırının adını yazamıyor.üstelik alacağımız ekmeklerin ücretini ödeyeceğimizi söyledeğim halde

[/quote]

Eveeet nihayet bu yazıları gerçeğe dönüştürmeyi başardık ve bu kurban bayramı yengenizin karadeniz pide krizi tuttuğundan deli gibi sefaköy,küçükçekmece civarı hazırladığım pide içlerini yenilebilir hale getirecek bir yer aramaktan yoruldum. birden burada bu yazılmış olan mesajlar aklıma geldi derhal ilkay bey kardeşimin bana önceden tarif ettiği fırınına doğru çevirdim direksiyonu fakat ne varki kendisi orada değildi. ama sorunda değidi çünkü sağolsun fırındaki bir kardeşim hemen ilkayı cepten aradı ve ilkay kardeşimin verdiği talimatla derhal pideler vermiş olduğum içler ile birleşince bakın nasıl bir manzara ortaya çıktı.

Ayrıca benden hiç bir ücret alınmaması talimatını veren ilkay bey kardeşime çok ama çok kırıldım ama nefis pideler bu kırgınlığımı hemen alıveriyordu ;D ;D buradan huzurlarınızda ilkay bey kardeşime öyle iki ara bir derede kaldığım bir anda benim pidelerimi yetiştirip hazırlattığı için kendisine çok çok teşekkürler ediyorum...
sizlerde bu resimlerle yetininiz artık.. ;) :D :D sinirlenmek yokk

[attachment=1]

İlkay beyin fırınından ve oğlumun(sağda) ve damadımın (solda) ellerinden bayramlık pidelerrrrrr

NEFÄ°Ä°Ä°Ä°Ä°SSSS PÄÃÂ

Etiketler

seyyah-34' Alıntı:
uyar abı sımıt bol sen yeterkı gel ayrıca altın olan ekmege soz veremem o kampanya bugun bıttı alfonse abı;D

uyar abı sımıt bol sen yeterkı gel

Ben ilkay beyin burnun dibindeyim ama hala bana özelden cevap veripte fırının adını yazamıyor.üstelik alacağımız ekmeklerin ücretini ödeyeceğimizi söyledeğim halde

Eveeet nihayet bu yazıları gerçeğe dönüştürmeyi başardık ve bu kurban bayramı yengenizin karadeniz pide krizi tuttuğundan deli gibi sefaköy,küçükçekmece civarı hazırladığım pide içlerini yenilebilir hale getirecek bir yer aramaktan yoruldum. birden burada bu yazılmış olan mesajlar aklıma geldi derhal ilkay bey kardeşimin bana önceden tarif ettiği fırınına doğru çevirdim direksiyonu fakat ne varki kendisi orada değildi. ama sorunda değidi çünkü sağolsun fırındaki bir kardeşim hemen ilkayı cepten aradı ve ilkay kardeşimin verdiği talimatla derhal pideler vermiş olduğum içler ile birleşince bakın nasıl bir manzara ortaya çıktı.

Ayrıca benden hiç bir ücret alınmaması talimatını veren ilkay bey kardeşime çok ama çok kırıldım ama nefis pideler bu kırgınlığımı hemen alıveriyordu ;D ;D buradan huzurlarınızda ilkay bey kardeşime öyle iki ara bir derede kaldığım bir anda benim pidelerimi yetiştirip hazırlattığı için kendisine çok çok teşekkürler ediyorum...
sizlerde bu resimlerle yetininiz artık.. ;) :D :D

onemlı degıl kemal abı ne demek herzaman buyur gelebılırsın asıl ben gelemedım kusuruma bakma abı ısım vardı ama bunu saymıyorum en yakın zamanda senı yıne beklıyorum kemal abı pıdelık hamuru ayırdım ;D saygılar

seyyah-34' Alıntı:
;D ;D ;D bu ne sabırsızlık Ferdane hanım henüz daha yüklemeye bile fırsat vermiyorsunuz ;D ;D ;D
;) :D ,sorun çözüldü diye mesajımı değiiştirdim ama sizde benim gibi hemen yazmıştınız ;) .Çok güzel görünüyor,acıktım sanırım.....

onemlı degıl kemal abı ne demek herzaman buyur gelebılırsın asıl ben gelemedım kusuruma bakma abı ısım vardı ama bunu saymıyorum en yakın zamanda senı yıne beklıyorum kemal abı pıdelık hamuru ayırdım saygılar

Ne demek alışkanlık yaptı bi kere ilkaycığım..

şimdi müsadenizle yazlığa gidip hem bir göz atalım hemde şu günlerde çıkacağımız uzun bir gezimiz (sinirlerimizi yatıştırmak adına ;D) için gidip eşyalarımızı alalım diyoruz görüşmek üzre..

Forumun formatını değiştirmek istemezdim fakat sözkonusu konu burada geçtiği için burada paylaşmak istedim.sanıyorum alp bey bu işe çok ama çok sinirlenecek gibi görünüyor. ;D ;D ;D yani konumuzda zaten sinirlenmek ti mi acaba ;) :D

Çok siinirliyim çok. İstanbuldaydım ama şu pidelerden yiyemedim iyimi :D

peşehodka' Alıntı:
Çok siinirliyim çok. İstanbuldaydım ama şu pidelerden yiyemedim iyimi :D
İlahi Perihan hanım boşunamı yayınladık resimleri hani yiyen var yemiyen var yiyemeyenlerde resimlerle avunacaklar ne yani yayınlamasaydımda bencillikmi yapsaydım ;D ;D ;D
nelere gülersiniz formuna dönecek burası ;D ;D

ben yeni yılda nöbetçiyim.bi dahaki bayram ne zaman yaaaaaaaaaaa ???

en son böle bir pide Ören de bir kamping alanındaki restoranda yedik
ama restoran dediysem öle değil. Malzemeni veriyorsun sana yapıyorlar. Abi yok böle bir güzellik yaa nasıl tatlı oluyo cır cır böcekler tepende ağaçlarda allaaaa
özledim yazı yaaa

Siz yazdıkça ben çıkamıyorum ama neyse ben pc yi açık bırakıyorum siz artık ne yazarsanız yazınız ;D önce market ,sonra yemek ;D ,sonra doğru karadeniz sonra akşama buradayım yine ;D ;D

Kafasınca bana laf sokmaya çalışana...

Tarzıma ve müziğime laf edene...

Düşüncelerime karışana...

Yalan söyleyene...

Seviyorum diyene...

Arkamdan konuşana...

HEPSİNE AŞIRI DERECEDE KIZIYORUM..

up8453' Alıntı:
buyrun malzemesını alan gelebılır pıdeler hazır ayrıca perıhan hanım bayrama cok var ;D
Anlaşıldığı üzere perihan hanım demek bayramı bekliyecek.. iyiki ben bayramda gitmişim. ;D ;D ;D bu yüzden sinirlenmiyorum şekil A daki gibi aynen gülümsüyorum ;D biraz dişlerim görünüyor ama idare edin hatta dua edin ağızı kulaklarıma varmış bir ifade yok buralarda ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR