En Çok Neden Korkarsınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ferdane gül Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 397
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,281
Ynt: En Çok Neden Korkarsınız?

ferdane gül' Alıntı:
Bu çok iyi ,korkularımızın üstüne gitmek lazım...Bende buzda yürümekten korkarım;kayak ögrenip korkunun üzerine gitmek istiyorum

genelde korkularım benim üzerime geliyor , örümcekleri ben atıyorum tekrar üstüme çıkıyor sanki biliyorda korktuğumu inadına tırmanıyor ;D

Etiketler

Evet sanırım ışın yayıyoruz ve geliyorlar;bende kedi için aynı durumu yaşıyorum :(
mirkan' Alıntı:
genelde korkularım benim üzerime geliyor , örümcekleri ben atıyorum tekrar üstüme çıkıyor sanki biliyorda korktuğumu inadına tırmanıyor ;D

en çok korktuğum sevdiklerimi kaybetmektir yazdım. sona bitti. şimdi yazıcak bişi de kalmadı. bu sayfa da yazmak için bir çok şeyden daha kormak lazım ) konu bitiyo yoksa :smiley:)))

Bu durumda bende açtığım konu kitleniyor diye korkmalıyım sanırım ;) ;belki bizim yazacak şeylerimiz bitiyor ama zamanla elbette yeni korkular oluşacak,diğer kişilerde korkularını yazma cesareti bulacak ....Sanırım bu konu bitmez :D
terrano' Alıntı:
en çok korktuğum sevdiklerimi kaybetmektir yazdım. sona bitti. şimdi yazıcak bişi de kalmadı. bu sayfa da yazmak için bir çok şeyden daha kormak lazım ) konu bitiyo yoksa :smiley:)))

ferdane gül' Alıntı:
Bu durumda bende açtığım konu kitleniyor diye korkmalıyım sanırım ;) ;belki bizim yazacak şeylerimiz bitiyor ama zamanla elbette yeni korkular oluşacak,diğer kişilerde korkularını yazma cesareti bulacak ....Sanırım bu konu bitmez :D

peki madem bitmesin istiyorsunuz. korktuğumuz her anı belgeleriz burda :smiley:

bu arada rafting için yer sormuştunuz. cevap yazmıştım. baktınız mı? site kolay ama ben özel mesaj kısmını epey bir süre görmemiştim ilk başlarda :smiley: okudunuz mu ?

biz cesur ve gözü kara bir milletiz , analarımız ablalarımız 5. katların camlarını hala dışarıdan silmektedir , babalarımız abilerimiz belkide biz köstebek yuvası yollarda 200 km ile araç kullanmaktayız , kardeşlerimiz çocuklarımız caddelerde top oynamakta oda birşeymi ilaçlama arabalarının arkalarında , türkiyede yaşıyorum varmı benden cesaretlisi günde 100 tane kaza atlatıp inadına inmiyorum otomobilden , her ıssız sokakta esrar kokusu geliyor burnuma yinede geçiyorum , adres soranın , uygulama yapan memurun kafasına sıkıyorlar gözümüzün önünde korkuyormuyuz hayır .

bu konu kapanır yakında tahsilli cahiliz gözümüz kara korkmayız biz .

konu kapanmadan korkumu yazım para parayı bulursam sapıtırım gibi geliyor. :D ;D

;)
mirkan' Alıntı:
biz cesur ve gözü kara bir milletiz , analarımız ablalarımız 5. katların camlarını hala dışarıdan silmektedir , babalarımız abilerimiz belkide biz köstebek yuvası yollarda 200 km ile araç kullanmaktayız , kardeşlerimiz çocuklarımız caddelerde top oynamakta oda birşeymi ilaçlama arabalarının arkalarında , türkiyede yaşıyorum varmı benden cesaretlisi günde 100 tane kaza atlatıp inadına inmiyorum otomobilden , her ıssız sokakta esrar kokusu geliyor burnuma yinede geçiyorum , adres soranın , uygulama yapan memurun kafasına sıkıyorlar gözümüzün önünde korkuyormuyuz hayır .

bu konu kapanır yakında tahsilli cahiliz gözümüz kara korkmayız biz .

Evet rafting için adrese baktım,büyükmavi nickli üyemiz;kendisiyle forum vastasıyla tanıştım,o kişi zaten aklımdaydı,tescillenmiş oldu ;) .Ankara gezenbilir olarak rafting etkinliği yaparız gibi geliyor....Paylaşımlarınınız için teşekkürler
terrano' Alıntı:
peki madem bitmesin istiyorsunuz. korktuğumuz her anı belgeleriz burda :smiley:

bu arada rafting için yer sormuştunuz. cevap yazmıştım. baktınız mı? site kolay ama ben özel mesaj kısmını epey bir süre görmemiştim ilk başlarda :smiley: okudunuz mu ?

korkacak hiç şeyi olmayandan sadece korkmam onların olduğu bulunduğu her yerden kaçmaya çalışırım çünkü:
bir zaman sonra orada neler olacağı insanoğluna uzunnn uzun anlatılıdı.

Sevdiklerime bir şey olmasından, hamamböceği ve örümcekten, motorla yokuş aşağı inerken duramamaktan :D, aşk acısından ;D, kötü kalpli insanlardan...

flynaked' Alıntı:
Sevdiklerime bir şey olmasından, hamamböceği ve örümcekten, motorla yokuş aşağı inerken duramamaktan :D, aşk acısından ;D, kötü kalpli insanlardan...

hamamböceği ve örümcek hariç katılıyorum :smiley: ben her defasında bir tane yazıyorum. sonra bitiyo korkular :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.