En Çok Neden Korkarsınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ferdane gül Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 397
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,574

Etiketler

Ynt: En Çok Neden Korkarsınız?

hafta sonunda sorgun yaylasındaki kampa yazlık çadırla gittim....
12 1 gibi yattık, saat 5 gibi inanılmaz bi titremeyle uyandım...
Kafamda çok güzeldi :smiley:

Dışarıda yağış vardı, çadır ıslaktı, uyku tulumdu nemliydi...

Çadırdan çıkıp arabaya gitme kararı alana kadar içerde yaşadığım psikolojiyi anlatamam...
gerçekten korkunçtu...

ölmekten korktum... bu psikolojide alkolün etkiside çoktu tabi...

bence ucuz atlattım...

Neden korkmaya başladım biliyormusunuz,
Çanakkale'de yaşıyorum balkonumdan ve evimin penceresinden GAZİ PAŞA VE ARKADAŞLARININ yedi düveli yendiği,onları GELDİKLERİ GİBİ GERİ GÖNDERDİĞİ yarımadayı ve muhteşem anıtı görüyorum.
Dün sanki GAZİ PAŞA'yı Çimenlik Kalesinden Kilitbahir Kalesine geçerken gördüm arkasında kimler yoktuki.Birçoğumuzun dedeleri ordaydılar hemde 20 li yaşlaında.
İşte benim korkum,yarımadada yatan binlerce can birgün kalkarda ULAN BİZ SİZLERE NASILBİR ÜLKE TESLİM ETTİK SİZ NE HALE GETİRDİNİZ derlerse onlara karşı mahcup olmaktan,onların vereceği cezadan korkuyorum.
Bizleri ecdadımıza mahcup edenler acaba yattıkları zaman uyuyabiliyorlarmı.
Kalın sağlıcakla.

Niyazi bey merhaba,

siz meraklanmayın onlar o kadar rahatlar ki..

senden benden daha rahat uyuyorlar.. :D yüzü olmayanlar niye utanacaklar ki..çünkü yüz yok..yüzsüzler.. ;D ;D

Merhaba arkadaşım,
Onların (zaten kendilerini bilirler) bu topraklarda bir damla kanları olmadığı gibi yatan birtek şehitleri de yok.Bu güne kadar olmadı bundan sonrada olmaz.Dediğiniz gibi rahat uyusunlar.
Kalın sağlıcakla.

Ölmekten, hastalanmaktan ve sevdiklerimi kaybetmekten.... Umarım hiç biri olmaz :( komik ama...

Korkularıma yenileri ekliyim,
gece geç saatlerde otoparkta arabama giderken korku yaşarım.. bunda korku filmlerinin çok etkisi va r tabi :smiley: ayrıca, yemek zehirlenmesi geçirmekten,, bunu nnedeni uzun bir zamandır koku alamıyorum... :( Ayrıca yılandan kokarım,, Düşünmek bile tuhaf yapıyor beni....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR