En Çok Neden Korkarsınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ferdane gül Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 397
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,576
Ynt: En Çok Neden Korkarsınız?

Kız kardeşim iş için için kazakistanda, iki gündür haber alamıyorum...
Almaty 'de, Astana 'da aramadık yer bırakmadım...
Avm' lerde karşıma çıkan herkeste rusça konuşuyor doğal olarak, derdimide tam anlatamıyorum....

Çok korkuyorum...

Astana 'da Aldo mağazacılarını bilen var mıdır acaba ???

Etiketler

Alfonse' Alıntı:
Kız kardeşim iş için için kazakistanda, iki gündür haber alamıyorum...
Almaty 'de, Astana 'da aramadık yer bırakmadım...
Avm' lerde karşıma çıkan herkeste rusça konuşuyor doğal olarak, derdimide tam anlatamıyorum....

Çok korkuyorum...

Astana 'da Aldo mağazacılarını bilen var mıdır acaba ???

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: Ohh beeee.... :smiley: :smiley: :smiley::smiley: :smiley: :smiley:
Saatler saatleri kovaladı ve yaklaşık 10 dakika önce haber geldi, iyiymiş, arayamamış...
Rahatladık valla...

(Kızla ilgili birine ulaşayım diye bi sürü Kzakistan aradım, bi sürü mağazacı Kazak güzeliyle telefonda konuştum, Nesli Ukrayna gidincede böyle bişi olsada ordaki hatun kişilerlede tel konuşup arkideş olsam bi sürü ;) ;D ;) ;D ;) ;D ;) ;D ;) ;D ;) ;D

Bi Allahtan korkmak lazım, bu dünyada tek ölüme çare yok!!!

:smiley: Ciao :smiley:

bir ara düşünüyordum belli olayların ardından dedim kendi kendime bu dünya ki insanlar mı kahpe herşey çıkar mı bu dünyada hiç düzgün adam kalmadımı dostluğa değer veren insan insan olduğu için değer veren diye karmaşık duygular içindeydim bir abim bu hali görüp düşüncelerimi duyunca yok değil ama çok az dedi..

Şu sıralar o insanlardan ayrı düşmekten korkarım
Kalabalık içinde yalnız kalmaktan korkarım
Dünyada dostsuz kalmaktan korkarım

Bilmeden adam zannedip değer verdiğin ve bir süre sonra 5 para etmez sahtekarın teki olduğunu öğrendiğn birine rastlamaktan korkarım.
(Laf aramızda ben rastladım ve yaşı benden büyükçe olduğu için abi bile dedim) İşte tekrar öyle birine rastlamaktan hemde nasıl korkuyorum tahmin edemezsiniz.
Maddi yıkım yerine gelirde manen yıkılmak, işte o çok zor.
Kalın sağlıcakla.

baharın geç gelmesinden korkuyorum bu aralar... sabırsızlıkla karın yerden kalmasını bekliyorum da :D

ecem618' Alıntı:
baharın geç gelmesinden korkuyorum bu aralar... sabırsızlıkla karın yerden kalmasını bekliyorum da :D
Ben de kışın hiç gelmemesinden korkuyorum, böyle giderse ağaçlar çiçek açacak ???

Verilen sözlerin tutulmamasından;
Hayvanlara eziyet edilmesinden,
Yalandan ve iftiradan,
Dost görünümlü dostlardan,
Cahil cesaretinden,
Sonradan görmelerden,
Çekemeyenlerden,
Bir şeylere sahip olabilmek adına insanlığından vazgeçenlerden;
Ruhsuz, merhametsiz ve vicdansızlardan korkarım dostlarım..

..iki kelimeyi bile bir araya getirmeyen ama mangalda kül bırakmayıp büyük üstat olma havasıyla kasılanlardan

...cahilligi diz boyu iken şakşakcıları sayesinde üstat havasında alim gibi görünenlerden

....yetki verilse gerçekten iki koyun güdemeyen ama yüzlerce kişiyi idare eden havasında olanlardan..

.....İnatçılıgı,geçimsizligi,yaramaz çocuk edasını ,ben bilirim havasını "eşşek kadar "yaşına ragmen bırakamayan gerzeklerden..

......Dindar görünüp tersini yapan,namuslu görünüp her herzeyi yiyen,oldugu gibi degil olması gerektigi gibi yapanlarda..

........Velhasıl dünyanın kendi çevrelerinde döndügüne inanan dangalaklardan ..korkarım..korkmam aslında da..acırım..uzaklaşırım..

"İte bulaşmaktansa...uzaklaşmayı yeglerim"...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.