Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Deniz abi çok güzel bir çalışma olmuş gerçekten. Fiyatını ve gösterdiği performansı göze alırsak bundan uygunu yok sanırım. Yaza doğru bende siparişimi vereceğim ancak benim Samurainin tavan ölçülerine yakın birşeyler yapalım En kısa zamanda görmeye geleceğim. Gelmişkende bir gece misafir edersin çadırında. Çadırı denemiş olurum..
ölçü için kapalı olarak 4 eşit kenardan 5 cm kısa olarak verirseniz daha kolay anlaşırız arkadaşlar
ör : 120 x110 bir çadır açılınca 240x110 olmakda bizim için alıl kapalı hali önemli
Güzel model hayırlı işler diliyorum size. Özellikle kapalı halindeki kalınlığına bayıldım. Ben babamdan kalan araç üstü çadırımı yeniledim. Bu yaz eşimle ege turu yaptık. Fakat çadır kapalı iken güneşten ve rüzgardan koruyan kılıfı uzun yolda parçaladık 100-120km hız yapınca (çesme otobanında) dayanamadı. Sizin kılıfın görüntüsü var mı acaba? Ve çok pahalı değilse yaklaşık kaça mal olur bu kılıf? Örnek olması için benim kullandığım çadırın fotosunu ekliyoruçm.
Saygılar
Gürkan
dış kılıf için herhangi bir burandacı yardımcı olabilir size görerek dikilmesi gerekir
kapalı halinin son kılıflı resmi elimde yok malisef ama gayet muntazam gergin ve sadan soldan boydan boya cırtlı kapatılıyor
kafada 10 cm arkada 13 cm kalınlık var zamanla oturacak tamamı 10 cm olacak
kapalı kılıfı dikilmemiş hali bu resimlerde sadece buranda ile örtülü halidir gerdirerek dikilmiş halini atarım bır ara
[attachment=1][attachment=2][attachment=3]
dünyanın rahatlıgı varmış çadırı kurması dert toplaması dert havalandırması dert
3 dakikada açılıyo kapanıyo temiz ve ferah bir kullanım alanı konfor sunuyo daha ne olsun
3 yıldızlı otel konforu
Link için teşekkürler...
çok şık duruyor; sanırım dört mevsimlik kalın bir kumaş kullanmıştınız.
Webasto nun çadır içine entegrasyonu bne durumda?
C.C.
Link için teşekkürler...
çok şık duruyor; sanırım dört mevsimlik kalın bir kumaş kullanmıştınız.
Webasto nun çadır içine entegrasyonu bne durumda?
C.C.
webosto işine daha girişmedik neden dcerseniz 2 kamp yapdık havalar fena deyil sıkıntı yaşamadım hiç
uyku tulumuyla gayet sıcak 2 gece geçirdim
ama webosta işlemi uygulaması çok kolay olacak arkada gçrünen yakıt bidonlarını 1 tanesi yakıt tankı olacak vebostada ortadaki sandıgın içinde olacak basit bir uygulama herşeyin yeri hazır bir portatif kılıma kaldı o yönde çalışmam var