Ekonomik Araç Üstü Kamp Çadırı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evedilaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,217

Etiketler
Ynt: Ekonomik Araç Üstü Kamp Çadırı

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

tavan çadırı 062.jpg

tavan çadırı 069.jpg

tavan çadırı 059.jpg

Deniz abi çok güzel bir çalışma olmuş gerçekten. Fiyatını ve gösterdiği performansı göze alırsak bundan uygunu yok sanırım. Yaza doğru bende siparişimi vereceğim ancak benim Samurainin tavan ölçülerine yakın birşeyler yapalım :smiley: En kısa zamanda görmeye geleceğim. Gelmişkende bir gece misafir edersin çadırında. Çadırı denemiş olurum..

Deniz bey 250x160 ölçüsünde bir araç üstü çadır ( zemin 1 cm marin kontra ) olmak üzere fiyat verirseniz memnun olurum.

Selamlar
Erhan

gayeı uyumlu duruyor cipin üstünde.izliyorum.kolaygelsin.

ölçü için kapalı olarak 4 eşit kenardan 5 cm kısa olarak verirseniz daha kolay anlaşırız arkadaşlar
ör : 120 x110 bir çadır açılınca 240x110 olmakda bizim için alıl kapalı hali önemli

Güzel model hayırlı işler diliyorum size. Özellikle kapalı halindeki kalınlığına bayıldım. Ben babamdan kalan araç üstü çadırımı yeniledim. Bu yaz eşimle ege turu yaptık. Fakat çadır kapalı iken güneşten ve rüzgardan koruyan kılıfı uzun yolda parçaladık :smiley: 100-120km hız yapınca (çesme otobanında) dayanamadı. Sizin kılıfın görüntüsü var mı acaba? Ve çok pahalı değilse yaklaşık kaça mal olur bu kılıf? Örnek olması için benim kullandığım çadırın fotosunu ekliyoruçm.
Saygılar
Gürkan

[attachment=1]

asus429.jpg

dış kılıf için herhangi bir burandacı yardımcı olabilir size görerek dikilmesi gerekir

kapalı halinin son kılıflı resmi elimde yok malisef ama gayet muntazam gergin ve sadan soldan boydan boya cırtlı kapatılıyor
kafada 10 cm arkada 13 cm kalınlık var zamanla oturacak tamamı 10 cm olacak

kapalı kılıfı dikilmemiş hali bu resimlerde sadece buranda ile örtülü halidir gerdirerek dikilmiş halini atarım bır ara
[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

tavan çadırı 013.jpg

tavan çadırı 033.jpg

tavan çadırı 034.jpg

dünyanın rahatlıgı varmış çadırı kurması dert toplaması dert havalandırması dert
3 dakikada açılıyo kapanıyo temiz ve ferah bir kullanım alanı konfor sunuyo daha ne olsun :smiley:
3 yıldızlı otel konforu

Link için teşekkürler...
çok şık duruyor; sanırım dört mevsimlik kalın bir kumaş kullanmıştınız.
Webasto nun çadır içine entegrasyonu bne durumda? :smiley:
C.C.

ccanlioglu' Alıntı:
Link için teşekkürler...
çok şık duruyor; sanırım dört mevsimlik kalın bir kumaş kullanmıştınız.
Webasto nun çadır içine entegrasyonu bne durumda? :smiley:
C.C.

webosto işine daha girişmedik neden dcerseniz 2 kamp yapdık havalar fena deyil sıkıntı yaşamadım hiç
uyku tulumuyla gayet sıcak 2 gece geçirdim
ama webosta işlemi uygulaması çok kolay olacak arkada gçrünen yakıt bidonlarını 1 tanesi yakıt tankı olacak vebostada ortadaki sandıgın içinde olacak basit bir uygulama herşeyin yeri hazır bir portatif kılıma kaldı o yönde çalışmam var :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR