Ekonomik Araç Üstü Kamp Çadırı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evedilaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,220

Etiketler
Ynt: Ekonomik Araç Üstü Kamp Çadırı

evedilaz' Alıntı:
webosto işine daha girişmedik neden dcerseniz 2 kamp yapdık havalar fena deyil sıkıntı yaşamadım hiç
uyku tulumuyla gayet sıcak 2 gece geçirdim
ama webosta işlemi uygulaması çok kolay olacak arkada gçrünen yakıt bidonlarını 1 tanesi yakıt tankı olacak vebostada ortadaki sandıgın içinde olacak basit bir uygulama herşeyin yeri hazır bir portatif kılıma kaldı o yönde çalışmam var :smiley:

Maşallah Sizde proje hiç bitmiyor :D
C.C.

[attachment=1][attachment=4][attachment=5]

tavan çadırı 054.jpg

tavan çadırı 025.jpg

tavan çadırı 054.jpg

kapalıkaldıktan sonra ilk açılma anındaki görünüm dür i sonra kendi kendine gerilerek açılmaktadır
dikkatimi çekdi kimse kg sormadı bu arada 32 kg toplam agırlıgı
orjinal olarak satılan ürünler 40 50 kg arasıdır

Deniz bey selamlar tekrardan .,

Benim ihtiyacım olan cadıra ait cizimim ve arc resimlerini gonderiyorum bilaharede suallerinizi cevaplıycam...

demokar.jpg

SCAN0032.jpg

Deniz bey dusundugum cadır portbagajın icinde olmayacak tam ustunde olacak cunku aracın tavanından 10 cm. yukseklıkte profılden yaptıracagım bu portbagajın ustune konulacak cadırın kapalı halde altına koymayı palanladıgım sandalye vs vs gibi esyalar olacak .

Cadırın acılmıs halinde acılan kısma tam yarısından yani 1 metrede destek portbagajdan gelecek cunku portbagaj profılı aracın tavanına tamamemn cerceve şeklinde olacak , 2. destek ise acılan kısmın onunden aracın kaputunun 2 yanındaki camurluk ustundeki aliminyum plakalara 2 cubukla kendim yaptırırm yada yapabilirseniz sizden isterim , konulacak olan teleskopşk merdivende tabiki acılan kısmın ortasından bir destek olacak sekilde olmalı .

Ozet olarak aklıma gelenler bunlar , sualleriniz olursa sorun lutfen konuya antremanlıyız baya dusunduk :smiley:

Selamlar
Erhan

Deniz bey tekrar merhaba;

Havalar ısınmaya başladıkça bizde artık kıpırdanmaya başladık.
Aracım için tavan sepeti yapmaya başladım. Sonrasında yavaş yavaş sıra çadırvan olayına gelecek.
Bu arada Büyükçekmede sanırım Çatalca üzerinde yeriniz. Bir hafta sonu ziyaret edip sohbet etmek için uğramayı düşünüyorum.
Tabi konunun büyük kısmını sizin yaptığınız çadırvan oluşturacak önceden uyarayım :D

çalışmayı yakından görmek isteyen arkadaşlar aracım bugün ve yarın çiftalanda yarış etebında yarış etabında power vinch, silverstone stanttında olacak bilginize
yakından incelemek isteyen ark bekleriz

güzel bir çalışma olmuş diğer marka araçlar için çadır çalışmanız varmı

hermarka araç için bize sadece ölçü gerekli
kapalı olarak kaplayacagı net alan örnegin bu resimdeki çadır 120x110 açılınca 240x110 olmakda

bir de unutmadan, sabahleyin yüzüme yoğuşan sular damlayacak mı, bir arkadaşım Antalya'da yaptırmış, her sabah damlayan sular yüzüme çarpıyordu diye şikayeti vardı :(, sizde durum nedir ?????

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR