Ekonomik Araç Üstü Kamp Çadırı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan evedilaz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,220
Ynt: Ekonomik Araç Üstü Kamp Çadırı

Maslak oto sanayide , oto mekaniğin yanında Ahmet abinni dükkanında bir itahl çadır var araç üstü, onda ince bir bez kullanmışlar ve baya hafif görünüyor onu incelemeni tavsiye ederim. Birde benim gördüğüm zeminde kullanılan malzemeler ciddi ağır , ona bir hafif alternatif yapılsa ciddi ağırlık azaltılabilir, benim gördüğüm yabancı modellerde alt kısımda kalın bir ahşap yerine aliminyum çıtalar üstüne ince bir malzeme vardı. gerçi hafifletmeye çalıştıkcada muhtemelen malzeme kalitesi artıcak ve maliyette artıcaktır. hem ucuz hem hafif hayal gibi.

Etiketler

Tempus' Alıntı:
Maslak oto sanayide , oto mekaniğin yanında Ahmet abinni dükkanında bir itahl çadır var araç üstü, onda ince bir bez kullanmışlar ve baya hafif görünüyor onu incelemeni tavsiye ederim. Birde benim gördüğüm zeminde kullanılan malzemeler ciddi ağır , ona bir hafif alternatif yapılsa ciddi ağırlık azaltılabilir, benim gördüğüm yabancı modellerde alt kısımda kalın bir ahşap yerine aliminyum çıtalar üstüne ince bir malzeme vardı. gerçi hafifletmeye çalıştıkcada muhtemelen malzeme kalitesi artıcak ve maliyette artıcaktır. hem ucuz hem hafif hayal gibi.

o kumaşla maliyet 2 katına çıkar emin ol yanlız dış cepe kaplamada kullanılan içi siyah silikon bir panel var numunesi geldi onun peşindeyim araştırma geliştirme çalışmalarına devam en düşük maliyetle en iyi en kaliteli neyse onu yapmak amacımız

bu sene yaz için düşündüğüm iş araç üstü çadır bu konuyu takip edeceğim

bugün tavana montajı bitirip gündüz çekilmiş detaylı fotolar koymaya çalışacagım
çok kullanışlı oldugu kesin kısmet olursa bu yaz uzun soluklu bir gezi pilanlıyorum hedef karadeniz yaylaları RİZE :smiley:
Çok işime yarayacak

Gündüz çekilen fotoğraflar ile detaylar çok daha iyi görünecektir :smiley:
Bu arada şimdiden Allah yolunuzu açık etsin ve darısı başımıza diyorum ;D

Resimlerinizi bekliyoruz deniz bey,hafta içi arar sipariş veririm,saygılar

arkadaşlar tavan montajını cumartesi günü tamamladık harttaba montajı başka işlerimizinde olmasından akşam 18:00 buldu lakin pazar günü çatalca gezimiz olacagından resim alamadım kolay sökülür takılır bir montaj şekli denedik
montajı arkadan 2 yaylı pim önden 2 .10mm saplama pimle yapdık komple çadırı sökmek 3 dk
amacım uzun zaman kullanmayacaksam garaja alabilirim diye sonuç itibari nakadar görsel olsada aksesuar deyilbu boş boşuna tepemde taşımanın bir anlamı yok
gezidede ufak bir terslik yaşadık malisef hafif bir savaş yarası aldı aracım onunla ilgilenmem gerek aracı çıkartayım hemen resimleri atarım

yaralarımız sarıldı en kısa zamanda bomba resimler gelmekte
buarada ilk sipariş alındı pazartesi imalata geçilecek daha farklı bir model olacak güzel birçalışma çıkacagı kesin

yakın zamanda maslak sanayidede bir numunemiz olacak
ordada inceleme şansınız olacak
bu işe ençok yurtdışından binlerce dolar verip getirtenler üzülmüş ülkemizde olmayacak puroje yok yeterki talep olsun

işte ilk kamp beklenen resimler
[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

tavan çadırı 058.jpg

tavan çadırı 042.jpg

tavan çadırı 059.jpg

Başka resim yokmu deniz bey,sepetim henüz bitmedi bu hafta biter kısmetse
saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR