Düzce Off-Road Team

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 357
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,485
Ynt: Düzce Off-Road Team

serkan abi gece etabı gündüz etabı kurallar hakkın da bilgi verelim de birde yaylanın görüntüleri felan heyecen gelsin

Etiketler

arakadaşlar herkeze selamlar.
kendimi burada bir açıklama yapmak zorunda hissetim.
tabiki herkezin düşüncesine saygımız sonsuz, ben SOSDER kulübünün hem 1. kurucu başkanı hemde iki dönem başkanı ,istifa edene kadarda şuanki mevcut yönetimde yönetim kurulu üyesi idim.
bazı fikir ayrılıklarımız oldu ve birkaç arkadaşımlan birlikte SASDER'i (sakarya alternatif sporlar kulübü) kurduk.
gelelim ercova etkinliklerinin gelenekselliğinin bozularak tarih değişikliği ve daha sonra iptali konusuna, bunlar tabiki hiçbirimizin tasvip etmediğimiz olaylar
zaten ercova offroad oyunları hersene bizler tarafından 29 ekim cumhuriyet bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenmekte idi, tarih değişikliği ve daha sonra iptali sözkonusu olunca bizlerde SASDER olarak kendimizi geleneği devam ettirmek zorunda hissettik ve elimi tekrardan taşın altına soktuk.
buarada DOSOD'dan serkan ve zafer arkadaşlarımlan sürekli istişare halinde idik ve birlikte karar verdik.inşallah bu heriki organizasyondada birlikte hareket edeceğiz üstteki yazılardanda anladığım kadarıylan bazı arkadaşlar DOSOSD'la aramızda tatlı bir rekabet vargibi düşünüyorlar. böyle birşey kesinlikle sözkonusu bile olamaz bizler herzaman birbirimize destek verdik ve bu hep böyle kalacak.
ilk önce DÜZCE ve daha sonra ERCOVA'da görüşmek üzere herkeze sevgiler.

Evet zamanı olan tüm arkadaşları evcovayada bekliyoruz

sosder in düzenlediği ercova etkinliklerine 4senedir katılıyorum bu sene SASDER (sakarya alternetif sporları klubu) düzenliyormuş merakla bekliyoruz ben ve birçok arkadaşım bu etkinlikde sizlerle birlikte olucaz...

senerozkay' Alıntı:
tabiki herkezin düşüncesine saygımız sonsuz, ben SOSDER kulübünün hem 1. kurucu başkanı hemde iki dönem başkanı ,istifa edene kadarda şuanki mevcut yönetimde yönetim kurulu üyesi idim.
bazı fikir ayrılıklarımız oldu ve birkaç arkadaşımlan birlikte SASDER'i (sakarya alternatif sporlar kulübü) kurduk.
gelelim ercova etkinliklerinin gelenekselliğinin bozularak tarih değişikliği ve daha sonra iptali konusuna, bunlar tabiki hiçbirimizin tasvip etmediğimiz olaylar
zaten ercova offroad oyunları hersene bizler tarafından 29 ekim cumhuriyet bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenmekte idi, tarih değişikliği ve daha sonra iptali sözkonusu olunca bizlerde SASDER olarak kendimizi geleneği devam ettirmek zorunda hissettik ve elimi tekrardan taşın altına soktuk.
buarada DOSOD'dan serkan ve zafer arkadaşlarımlan sürekli istişare halinde idik ve birlikte karar verdik.inşallah bu heriki organizasyondada birlikte hareket edeceğiz üstteki yazılardanda anladığım kadarıylan bazı arkadaşlar DOSOSD'la aramızda tatlı bir rekabet vargibi düşünüyorlar. böyle birşey kesinlikle sözkonusu bile olamaz bizler herzaman birbirimize destek verdik ve bu hep böyle kalacak.ilk önce DÜZCE ve daha sonra ERCOVA'da görüşmek üzere herkeze sevgiler.

Evet Şener'cim tabiki beraberiz beni bu işe 2005 yılında ALadağ'a götürüp aşıyı verip başlatan sizlersiniz tabiki sizlerin karşısında olmamız gibi birşey sözkonusu değil ama keşke biz bu etkinlik işine başlamadan önce birşeyler yapılsaydı ama olsun olmuşla ölmüşe çare yokmuş gerisi bir şekilde hal olur. Günümüz şartlarında 1 er hafta arayla etkinliklere gitmek malesef maddi açıdan çoğu arkadaşımızı yoracak ama mutlaka katılım sağlanacaktır. bu yıl bir şekilde böyle aşılacak önümüzdeki sene daha düzenli olur tabiki Önce DÜZCE sonra ERCOVA gelebilen arkadaşlarımız gelir gelemeyenleri de önümüzdeki yıllarda ağırlarız bu işlerde hiçbir şekilde küslük kırgınlık olmaz olamaz.
Her iki etkinlikte de görüşmek dileğiyle Serkan TUT

senerozkay' Alıntı:
buarada DOSOD'dan serkan ve zafer arkadaşlarımlan sürekli istişare halinde idik ve birlikte karar verdik.inşallah bu heriki organizasyondada birlikte hareket edeceğiz üstteki yazılardanda anladığım kadarıylan bazı arkadaşlar DOSOSD'la aramızda tatlı bir rekabet vargibi düşünüyorlar. böyle birşey kesinlikle sözkonusu bile olamaz bizler herzaman birbirimize destek verdik ve bu hep böyle kalacak.
ilk önce DÜZCE ve daha sonra ERCOVA'da görüşmek üzere herkeze sevgiler.
Herkese selamlar, şener abimin yazdıklarıyıla ilgili bende birkaç cümle yazmak istedim. yapılan etkinliklerin hiçbir kulüp tarafından çıkar amaçlı olmadığını yada onlar yapamadı biz daha iyisini yapalım diye yapılmadığını kesinlikle herkesin bilmesini istiyorum. Şener abimin dediği gibi bizim ne SASDER'le nede SOSDER'le aramızda böyle bir ittifak kesinlikle olamaz, olaylar çok kısa süre içerisinde geliştiği için herkesin aklına farklı şeyler geldi, kimse bu konuları bu şekilde dile getirilmediği için böyle tepkiler gösterildi ama neyse önümüzde iki etkinlik var arkadaşlar bizler sadece bundan keyif almaya bakalım biz yeni etkinlikden çıkmış iken yine sizlerin istegi üzererine bir etkinlik çalışmasına daha girdik, ben DOSOD kulübü başkanı olarak önümüzdeki her iki etkinliği SASDER'le birlikte anlımızın akıyla sizlere biraz olsun moral verebilmek adına yapabilirsek ne mutlu bizlere diyorum, her iki etkinlikte görüşmek üzere saygılarımla ZAFER ALTINIŞIK..

zafer bey güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz bende sasder klup üyesiyim şuan için 10 araçlık bir arkadaş gubuyla etkinliğinizde bulunacaz güzel bir hafta sonu vede güzel bir program olacağından eminiz görüşmek dileğiyle

cehchen' Alıntı:
zafer bey güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz bende sasder klup üyesiyim şuan için 10 araçlık bir arkadaş gubuyla etkinliğinizde bulunacaz güzel bir hafta sonu vede güzel bir program olacağından eminiz görüşmek dileğiyle
Ben teşekkür ederim etkinlikte görüşmek dileğiyle herkese selamlar..

Bu arada arkadaşlar yarın saat 10:00 itibari ile parkur çalışmaları için ve alanı hazırlamak için etkinlik alanına hareket edicez. Yapılan çalışmaları ve alanın göresellerini sizlerle dönüşte kesinlikle paylaşıcaz, biraz heyecanlanmamız için güzel olucak diye düşünüyorum.

dosod' Alıntı:
Bu arada arkadaşlar yarın saat 10:00 itibari ile parkur çalışmaları için ve alanı hazırlamak için etkinlik alanına hareket edicez. Yapılan çalışmaları ve alanın göresellerini sizlerle dönüşte kesinlikle paylaşıcaz, biraz heyecanlanmamız için güzel olucak diye düşünüyorum.

Parkur resimleri nerde kaldı arkadaşlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR