cj5amc79' Alıntı:serkan abi gece etabı gündüz etabı kurallar hakkın da bilgi verelim de birde yaylanın görüntüleri felan heyecen gelsin
senerozkay' Alıntı:arakadaşlar herkeze selamlar.
kendimi burada bir açıklama yapmak zorunda hissetim.
tabiki herkezin düşüncesine saygımız sonsuz, ben SOSDER kulübünün hem 1. kurucu başkanı hemde iki dönem başkanı ,istifa edene kadarda şuanki mevcut yönetimde yönetim kurulu üyesi idim.
bazı fikir ayrılıklarımız oldu ve birkaç arkadaşımlan birlikte SASDER'i (sakarya alternatif sporlar kulübü) kurduk.
gelelim ercova etkinliklerinin gelenekselliğinin bozularak tarih değişikliği ve daha sonra iptali konusuna, bunlar tabiki hiçbirimizin tasvip etmediğimiz olaylar
zaten ercova offroad oyunları hersene bizler tarafından 29 ekim cumhuriyet bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenmekte idi, tarih değişikliği ve daha sonra iptali sözkonusu olunca bizlerde SASDER olarak kendimizi geleneği devam ettirmek zorunda hissettik ve elimi tekrardan taşın altına soktuk.
buarada DOSOD'dan serkan ve zafer arkadaşlarımlan sürekli istişare halinde idik ve birlikte karar verdik.inşallah bu heriki organizasyondada birlikte hareket edeceğiz üstteki yazılardanda anladığım kadarıylan bazı arkadaşlar DOSOSD'la aramızda tatlı bir rekabet vargibi düşünüyorlar. böyle birşey kesinlikle sözkonusu bile olamaz bizler herzaman birbirimize destek verdik ve bu hep böyle kalacak.ilk önce DÜZCE ve daha sonra ERCOVA'da görüşmek üzere herkeze sevgiler.
Herkese selamlar, şener abimin yazdıklarıyıla ilgili bende birkaç cümle yazmak istedim. yapılan etkinliklerin hiçbir kulüp tarafından çıkar amaçlı olmadığını yada onlar yapamadı biz daha iyisini yapalım diye yapılmadığını kesinlikle herkesin bilmesini istiyorum. Şener abimin dediği gibi bizim ne SASDER'le nede SOSDER'le aramızda böyle bir ittifak kesinlikle olamaz, olaylar çok kısa süre içerisinde geliştiği için herkesin aklına farklı şeyler geldi, kimse bu konuları bu şekilde dile getirilmediği için böyle tepkiler gösterildi ama neyse önümüzde iki etkinlik var arkadaşlar bizler sadece bundan keyif almaya bakalım biz yeni etkinlikden çıkmış iken yine sizlerin istegi üzererine bir etkinlik çalışmasına daha girdik, ben DOSOD kulübü başkanı olarak önümüzdeki her iki etkinliği SASDER'le birlikte anlımızın akıyla sizlere biraz olsun moral verebilmek adına yapabilirsek ne mutlu bizlere diyorum, her iki etkinlikte görüşmek üzere saygılarımla ZAFER ALTINIŞIK..senerozkay' Alıntı:arakadaşlar herkeze selamlar.
kendimi burada bir açıklama yapmak zorunda hissetim.
tabiki herkezin düşüncesine saygımız sonsuz, ben SOSDER kulübünün hem 1. kurucu başkanı hemde iki dönem başkanı ,istifa edene kadarda şuanki mevcut yönetimde yönetim kurulu üyesi idim.
bazı fikir ayrılıklarımız oldu ve birkaç arkadaşımlan birlikte SASDER'i (sakarya alternatif sporlar kulübü) kurduk.
gelelim ercova etkinliklerinin gelenekselliğinin bozularak tarih değişikliği ve daha sonra iptali konusuna, bunlar tabiki hiçbirimizin tasvip etmediğimiz olaylar
zaten ercova offroad oyunları hersene bizler tarafından 29 ekim cumhuriyet bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenmekte idi, tarih değişikliği ve daha sonra iptali sözkonusu olunca bizlerde SASDER olarak kendimizi geleneği devam ettirmek zorunda hissettik ve elimi tekrardan taşın altına soktuk.
buarada DOSOD'dan serkan ve zafer arkadaşlarımlan sürekli istişare halinde idik ve birlikte karar verdik.inşallah bu heriki organizasyondada birlikte hareket edeceğiz üstteki yazılardanda anladığım kadarıylan bazı arkadaşlar DOSOSD'la aramızda tatlı bir rekabet vargibi düşünüyorlar. böyle birşey kesinlikle sözkonusu bile olamaz bizler herzaman birbirimize destek verdik ve bu hep böyle kalacak.
ilk önce DÜZCE ve daha sonra ERCOVA'da görüşmek üzere herkeze sevgiler.
Ben teşekkür ederim etkinlikte görüşmek dileğiyle herkese selamlar..cehchen' Alıntı:zafer bey güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz bende sasder klup üyesiyim şuan için 10 araçlık bir arkadaş gubuyla etkinliğinizde bulunacaz güzel bir hafta sonu vede güzel bir program olacağından eminiz görüşmek dileğiyle
ofrood' Alıntı:Arkadaşlar kafam karıştı hangi tarihte ve nerede olacak
dosod' Alıntı:Bu arada arkadaşlar yarın saat 10:00 itibari ile parkur çalışmaları için ve alanı hazırlamak için etkinlik alanına hareket edicez. Yapılan çalışmaları ve alanın göresellerini sizlerle dönüşte kesinlikle paylaşıcaz, biraz heyecanlanmamız için güzel olucak diye düşünüyorum.