Düzce Off-Road Team

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 357
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,480
Ynt: Düzce Off-Road Team

Arkadaşlar merhabalar kusura bakmayın ancak hastamı eve getirebildim
Öncelikle tüm dostlarıma katılım ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum
belki daha güzel bir organizasyon olacaktı ama yinede hep birlikte yüzlerimiz gülerek ayrıldığımız
için kendimi avutuyorum bana göre %60 başarılı bir organizasyon oldu. Sizlerden değil bizlerden
kaynaklanan eksiklerden dolayı önümüzdeki dönemlerde daha başarılı ve eğlenceli etkinliklerde görüşmek
dileğiyle Serkan TUT

Etiketler

DÜZCE OFFROAD TEAM' Alıntı:
belki daha güzel bir organizasyon olacaktı ama yinede hep birlikte yüzlerimiz gülerek ayrıldığımız
için kendimi avutuyorum bana göre %60 başarılı bir organizasyon oldu. Sizlerden değil bizlerden
kaynaklanan eksiklerden dolayı önümüzdeki dönemlerde daha başarılı ve eğlenceli etkinliklerde görüşmek
dileğiyle Serkan TUT

Serkan kardeş her şey için çook çook teşekkürler.Kendi adıma aracımı kırmama rağmen içimde en ufak bir tüh kelimesi çıkmayacak kadar keyif aldım.Gece kaybolmayıp erken gelebilseydim keyfim ona katlanacaktı ama dedim ya kendi adıma iyi bir gün oldu.Emeği geçen herkese tek tek teşekkür ederim.Ercovada görüşmek üzere.

mybrada' Alıntı:
Serkan kardeş her şey için çook çook teşekkürler.Kendi adıma aracımı kırmama rağmen içimde en ufak bir tüh kelimesi çıkmayacak kadar keyif aldım.Gece kaybolmayıp erken gelebilseydim keyfim ona katlanacaktı ama dedim ya kendi adıma iyi bir gün oldu.Emeği geçen herkese tek tek teşekkür ederim.Ercovada görüşmek üzere.

Teşekkürler abi sağ olasın yanlız senin halatı ulaştıralım o gün kopardık sonarsında ben yukarıları organize ederken çıkmışsınız

Teşekkürler abi sağ olasın yanlız senin halatı ulaştıralım o gün kopardık sonarsında ben yukarıları organize ederken çıkmışsınız
valla ben motoru 2 pulun üzerine koyup yağ filtresi delik halde kendimi bir an önce düzceye atmakla meşguldüm neyseki düzcede yağ filtresi bulduk.2 pulun üzerindede :smiley:))
sapancaya kadar geldik.:smiley:) yoksa o yol çekilmekle bitmezdi.:smiley:)

dileğiyle Serkan TUT
Serkan
Öncelikle geçmiş olsun hastanız ile ilgili umarım ciddi sıkıntı yoktur. Organizasyona % 60 vererek haksızlık etme , yine herşey çok güzeldi. Başta Zafer ve sen olmak üzere organizasyonda emeği geçen herkeze bir kez daha teşekkürler. İşlerim nedeni ile cts gece eteabından sonra ayrılmak zorunda kaldım. Gördüğüm kadarı ile gündüz etabı daha renkli geçmiş.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR