DÜZCE OFFROAD TEAM
Kamp II
Ynt: Düzce Off-Road Team
Arkadaşlar Etkinliğimizin adı ne olsun haydi fikirleri bekliyorum
Arkadaşlar Etkinliğimizin adı ne olsun haydi fikirleri bekliyorum
drhüsnü' Alıntı:serkan ve zafer beyler her ikinizede sonsuz teşekkürler hem yörükler yaylasındaki organizasyonunuz için hemde ercova iptal edildikten sonra.ne yapalım diye kara kara düşünen bizlere yeni bir heyecan yarattığınız için.
zonguldak offroad olarak yörükler yaylasındaki etkinliğe 20 den fazla araçla katıldık 9 aracımız yarışta yer aldı.yaklaşık olarak aynı sayıyla yine ordayız.
banim arabamda motor sorunu var yurt dışından parça bekliyorum motor yenileniyor yurt içinden sekman temin edemedik hollandadan gelecek ama rahat yetişir düşüncesindeyim.
organizasyonla ilgili her türlü yardımı yapmaya hazırız ihtiyacınız olursa yardım için birkaç arkadaşımızı bile gönderebiliriz.
katılım ücreti almanız bencede çok yerinde bir karar azda olsa size biraz katkımız olmalı diye düşünüyorum.
etpla ve yarışla ilgili olarakta,bence etaplar öncekinden daha sert olmalı ama bi farkla isteyen italyan çukuru,üçlü veye dörtlü çukurları pas gecip arabasını zorlamamalı zaman cezası almalı kapı sayısı mutlaka artmalı ve kapı cezaları mutlaka uygulanmalı öeneğin son yarışın gündüz etabında italyan çukurunu sadece bir araba düzgün geçti ve çok az bir zaman farkıyla birinci oldu irfan arkadaşımız oysa o kapıdaki ceza kaldırılmasaydı en az 30 saniya farkla birinci olacaktı.
her nekadar oyunlara katılıp eglenmek yeni arkadaşlıklar kurmak en önemli beklentimiz olsada,yarış piskolojisinide unutmamak gerekir diye düşünüyorum.kapının çok olması daha dikkatli sürüşe yol açar ayrıca düşük motorlu araçlarada avantaj sağlar daha heyecanlı olur kanatindeyim.
emeğiniz için şimdiden teşekkür ederim.kolay gelsin