Zafer yinede kendini kurtarmasını bildi. Son sahneyide videoya kaydettim yarın yüklemeye çalışacağım. Aracın çok başarılı ancak sanki daha iyi bir lastiği hak ediyordosod' Alıntı:Şamil abi v8 sesi güzel geliyor ama, sonunda az kaldı traktör çagırıyorduk v8 çıkartmak için![]()
Tamam şamil abi onuda yükle yarışa kimse gelmesinvitarajan' Alıntı:Zafer yinede kendini kurtarmasını bildi. Son sahneyide videoya kaydettim yarın yüklemeye çalışacağım. Aracın çok başarılı ancak sanki daha iyi bir lastiği hak ediyor
Zafer senin de olurunu aldığımıza göre videoyu yükleyebiliriz. bunu seyredenler yarışa girmek için sıra kavgası yapacak ;D . Muhtarın "akrep" diye tanımladığı çekiş sistemi hakkında bilgisi olan var mı ??? Silverstone ağır çamur için en doğru tercih olmalı, tabi ki asfalt performansından götüreceklerini bilerekdosod' Alıntı:Tamam şamil abi onuda yükle yarışa kimse gelmesinevet abi haklısın lastik konusunda bende aynı fikirdeyim eğer satmaz isem silverston alıcam bu sezon için gereksiz yere gaz basmak durumunda kalıyorum.
Abicim valla ben bile anlamadım muhtarın akrep konusunu ama heralde traktör sisteminden bahsediyor bildiğim kadarıyla 4x4 traktörü birkaçtane var heralde onunla ilğili birşey anlatmak istedi ama benim arcımda LSD kilit var akrep yok ;Dvitarajan' Alıntı:Zafer senin de olurunu aldığımıza göre videoyu yükleyebiliriz. bunu seyredenler yarışa girmek için sıra kavgası yapacak ;D . Muhtarın "akrep" diye tanımladığı çekiş sistemi hakkında bilgisi olan var mı ??? Silverstone ağır çamur için en doğru tercih olmalı, tabi ki asfalt performansından götüreceklerini bilerek
http://www.dailymotion.com/video/xlnn2d_kcyyla2_auto
mahirisa' Alıntı:OOOOOFFFFFFFFFFFF OOOOFFFFFFFFFFFFFFFFF
aracımda bir sorun var ve kimse çözemiyor,
2 gündür serviste....
motorda sorun yok, turboda sorun yok, şanzumanda sorun yok ama araç gitmiyooooooorrrr.
mahirisa' Alıntı:yok yok ben onu mutlaka yetiştiririm. hiç kaçırırmıyım bu keyfi. sabah aradım servisi, yakıt pompasının üzerindeki sviç arıza gösteriyormuş. Ereğliden getirtip deneyecekler. o da olmazsa daha 1 hafta var. deneyip görecez![]()
DÜZCE OFFROAD TEAM' Alıntı:bence sen yaylaya ve toplantıya gelmediğinden bozulmasın araban kulüp başkanı nede olsa 4*4 ustası![]()