Düzce Off-Road Team

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 357
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,724
Ynt: Düzce Off-Road Team

Şamil abi v8 sesi güzel geliyor ama, sonunda az kaldı traktör çagırıyorduk v8 çıkartmak için :D

Etiketler

dosod' Alıntı:
Şamil abi v8 sesi güzel geliyor ama, sonunda az kaldı traktör çagırıyorduk v8 çıkartmak için :D
Zafer yinede kendini kurtarmasını bildi. Son sahneyide videoya kaydettim yarın yüklemeye çalışacağım. Aracın çok başarılı ancak sanki daha iyi bir lastiği hak ediyor

vitarajan' Alıntı:
Zafer yinede kendini kurtarmasını bildi. Son sahneyide videoya kaydettim yarın yüklemeye çalışacağım. Aracın çok başarılı ancak sanki daha iyi bir lastiği hak ediyor
Tamam şamil abi onuda yükle yarışa kimse gelmesin :D evet abi haklısın lastik konusunda bende aynı fikirdeyim eğer satmaz isem silverston alıcam bu sezon için gereksiz yere gaz basmak durumunda kalıyorum.

dosod' Alıntı:
Tamam şamil abi onuda yükle yarışa kimse gelmesin :D evet abi haklısın lastik konusunda bende aynı fikirdeyim eğer satmaz isem silverston alıcam bu sezon için gereksiz yere gaz basmak durumunda kalıyorum.
Zafer senin de olurunu aldığımıza göre videoyu yükleyebiliriz. bunu seyredenler yarışa girmek için sıra kavgası yapacak ;D . Muhtarın "akrep" diye tanımladığı çekiş sistemi hakkında bilgisi olan var mı ??? Silverstone ağır çamur için en doğru tercih olmalı, tabi ki asfalt performansından götüreceklerini bilerek

http://www.dailymotion.com/video/xlnn2d_kcyyla2_auto

vitarajan' Alıntı:
Zafer senin de olurunu aldığımıza göre videoyu yükleyebiliriz. bunu seyredenler yarışa girmek için sıra kavgası yapacak ;D . Muhtarın "akrep" diye tanımladığı çekiş sistemi hakkında bilgisi olan var mı ??? Silverstone ağır çamur için en doğru tercih olmalı, tabi ki asfalt performansından götüreceklerini bilerek

http://www.dailymotion.com/video/xlnn2d_kcyyla2_auto
Abicim valla ben bile anlamadım muhtarın akrep konusunu ama heralde traktör sisteminden bahsediyor bildiğim kadarıyla 4x4 traktörü birkaçtane var heralde onunla ilğili birşey anlatmak istedi ama benim arcımda LSD kilit var akrep yok ;D

OOOOOFFFFFFFFFFFF OOOOFFFFFFFFFFFFFFFFF
aracımda bir sorun var ve kimse çözemiyor,
2 gündür serviste....
motorda sorun yok, turboda sorun yok, şanzumanda sorun yok ama araç gitmiyooooooorrrr.

mahirisa' Alıntı:
OOOOOFFFFFFFFFFFF OOOOFFFFFFFFFFFFFFFFF
aracımda bir sorun var ve kimse çözemiyor,
2 gündür serviste....
motorda sorun yok, turboda sorun yok, şanzumanda sorun yok ama araç gitmiyooooooorrrr.

Aracın sana baş kaldırmış
Etkinlik e gelmek istemiyor demekki :smiley:

Yada L200 ü cekmekten korkmuştur.

yok yok ben onu mutlaka yetiştiririm. hiç kaçırırmıyım bu keyfi. sabah aradım servisi, yakıt pompasının üzerindeki sviç arıza gösteriyormuş. Ereğliden getirtip deneyecekler. o da olmazsa daha 1 hafta var. deneyip görecez :smiley:

mahirisa' Alıntı:
yok yok ben onu mutlaka yetiştiririm. hiç kaçırırmıyım bu keyfi. sabah aradım servisi, yakıt pompasının üzerindeki sviç arıza gösteriyormuş. Ereğliden getirtip deneyecekler. o da olmazsa daha 1 hafta var. deneyip görecez :smiley:

bence sen yaylaya ve toplantıya gelmediğinden bozulmasın araban kulüp başkanı nede olsa 4*4 ustası :D

Değerli Arkadaşlar Program içeriği aşağıdaki gibidir.

Düzce Beyköy Belediyesi Koca Yayla Kamp ve Off-Road Oyunları Etkinliği 21-22-23 /EKİM/2011
DİVAN MOBİLYA VE POWER VİNÇ KATKILARIYLA

21 Ekim 2011 Organizasyona erken katılmak isteyen misafirlerimiz için kamp başlangıcı

22 Ekim Cumartesi:

11.00 de Düzce Beyköy Belediyesi önü toplanma
12.00 de Belediye önünden hareket ederek yolumuz üzerinde bulunan Samandere Şelalesi gezisi ve Koca Yaylaya ulaşım ortalama varış saati Şelale gezisi dahil 14.30
(Düzce merkezden 30 km mesafede)
Yaylaya varış ve Serbest Zaman
15.00 itibariyle yarış kayıtlarının açılması
18.00 de Gece etabı ilk araç startı

23 Ekim Pazar

10.30 Gündüz yarışları için ilk araç startı.

Yarış Sonu Ödül Töreni

17.00 de Program sonu vedalaşma

Sizlerle birlikte Alınan ortak karar doğrultusunda
30 TL araç başı giriş ücreti alınacak
Yarışa katılacak araçlardan ücret alınmayacak

Alanda Bay Bayan Seyyar tuvaletler bulundurulacaktır (Alanı beğenirseniz seneye kalıcı tuvaletler için alan yapılacaktır.)
Yaylada 2 noktada kaynak suyu ve çeşmeleri mevcuttur
Market ve benzeri ihtiyaçlar için stand açılacaktır.

Diğer Konular için

Serkan Tut 0 532 440 81 81 Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu İl Temsilcisi
Zafer Altınışık 0 532 652 37 12 Düzce Otomobil Sporları ve Off-Road Kulüp Başkanı

DÜZCE OFFROAD TEAM' Alıntı:
bence sen yaylaya ve toplantıya gelmediğinden bozulmasın araban kulüp başkanı nede olsa 4*4 ustası :D

şüphelenmiyor da değilim hani. ama geçen hafta hastaydım toplantıya gelemedim. bugün için ise malum arabam hasta :smiley: ama söz yaylaya gelicem

S Ü P R İ Z

DSC01205 [800x600].jpg

DSC01206 [800x600].jpg

DSC01208 [800x600].jpg

DSC01212 [800x600].jpg

DSC01221 [800x600].jpg

arkadaşlar etap çalışmaları için Yaylaya çıktık ki heryer bembeyaz süper di ama etapta çalışma yaptık ama 1 haftadır yağan yağmur
zemini çok ağırlaştırmış o yüzden ön bir çalışma yaptık çoğu yeri iptal ettik araçlar çok zorlandı ama sıkıntı yok hava ve zemin iyi olursa
1 etabı kullanıcaz olmaz ise 2. etap da hazır ama hava hafta sonu açık olacakmış sorun yok eğlence tam gaz devam

DSC01219 [800x600].jpg

DSC01226 [800x600].jpg

DSC01229 [800x600].jpg

DSC01231 [800x600].jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,646
Kaydolan Son Üyemiz
MentorMind

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR