Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 361
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 61,984
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

Öff ben gece taca çıkıyorum. Bu haftasonu iki-üç günlük geziler uymuyor ki. Cumartesi gece 04.00'te yatıp pazar sabah erken kalkmak olmaz ki. Neyse ben gene kendimi Çamlıdere Kös yaylaya ardından da Sorgun göletine vurucam öyle görünüyor. Programa bakılırsa müthiş bir gezi olacak.. İyi eğlenin:smiley:)

Etiketler
Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

--------------------------------------------------------------------------------
01- Selma ve Behiçefe ( PASSIFFLORA ) - İstanbul / Binek araç
02- Yüksel Uysal ( yuysal ) - İst.Anadolu / Willys yada XJ
03- Levent Baştepe ( levend ) - İst.Anadolu / Vitara
04- Koral Babacan ( Hook ) - Düzce / Vitara
05- 2 kişi - Nurten Aşan (GREENSEA81) - Düzce / jeep
06- Şenol Eşiyok ( schweps ) (3 kişi) - Kdz. Ereğli / Vitara
07- Şamil Seçgin ( vitarajan ) - Düzce/ Vitara - Sakarya
08- Ufuk Ozkan ( ufukozkan ) - Ankara / 5XLCJ6 Ufuk abisinin aracını Alfonse böyle yazdı, yanlış anlaşılmasın
09- Uğur Kalaycı ( Jeep34 ) - İstanbul / Jeep CJ 7 veya G.Cherokee
10- Suat Kabal ( suatkabal ) - İstanbul / Toyota Landcrusier
11- Adnan Ofluoğlu - İstanbul / CJ 5
12- ( yesimus ) -İstanbul /Suziki jimny
13- Kemal Sarıgül ( KEMALS42 ) (3 kişi) -İstanbul-Anadolu yak./ Pajero
14- Ömer Günay ( GSLH ) -Ankara / 87 Landrover 2.5dizel
15- Serhat Çakır (semuca) -Samsun / L200
16- Alpaslan Epli ( alpaslanepli ) -İstanbul / zj
17- halan sormaz( hakanbusa ) 3 kisi - İstanbul pathfinder
18- Sevtap Dilek Çimen ( SDC ) (2 kişi) - İstanbul / Pajero
19- Necla ( jadeit ) - Ankara / Binek Araç
20-Ahmet Kavusturan ( Ahmet ) - Istanbul / LC prado
21- Özer Ertekin (MAVERİCK) - İstanbul / Pajero Pinin
22- Sami Düzen (bolu1414) -Bolu / Cheroke
23- Yaşar Uzun (bolu1414) -Bolu / LandroverDiscovery
24- İrfan BİLGİN (jumanji14) -Bolu / cj5

Merhaba ,

Oyunlara standart 4*4 ler katılabiliyor mu ? Oyunlarda ne çeşit parkurlar ve aktiviteler oluyor. Yardımcı olursanız sevinirim...

Selamlar...

Selam mesud bey formu birinci sayfadan itibaren okursak yeterli bilgiyi alırız saygılar.

Okudum fakat off road oyunları ile ilgili yukarıda sorduğum sorullarla çok eşleşen cevap bulamadım açıkcası. Genelde konu konvoy ve oyunların sonrasında yapılacak güzergah etrafında geçmiş...

fbmy' Alıntı:
Merhaba ,

Oyunlara standart 4*4 ler katılabiliyor mu ? Oyunlarda ne çeşit parkurlar ve aktiviteler oluyor. Yardımcı olursanız sevinirim...

Selamlar...
Merhaba evet standart 4*4 ler katılacak bekliyoruz

Arkadaşlar merhaba
"alpaslanepli'nin" yazdığı mesajlar neden siliniyor bununbir sebebi var ise
bilmemiz gerekiyor ayrıca "alfonse" listeden silindi ben tekrar ekliyorum lütfen formu
kullanırken dikkat edelim yanlışlıkla da olsa listeye zarar vermeden ekleme yapalım
Teşekkürler

01- Selma ve Behiçefe ( PASSIFFLORA ) - İstanbul / Binek araç
02- Yüksel Uysal ( yuysal ) - İst.Anadolu / Willys yada XJ
03- Levent Baştepe ( levend ) - İst.Anadolu / Vitara
04- (Alfonse) - Ankara / GC - Zorunlu İptal Olabilir...
05- Koral Babacan ( Hook ) - Düzce / Vitara
06- 2 kişi - Nurten Aşan (GREENSEA81) - Düzce / jeep
07- Şenol Eşiyok ( schweps ) (3 kişi) - Kdz. Ereğli / Vitara
08- Şamil Seçgin ( vitarajan ) - Düzce/ Vitara - Sakarya
09- Ufuk Ozkan ( ufukozkan ) - Ankara / 5XLCJ6 Ufuk abisinin aracını Alfonse böyle yazdı, yanlış anlaşılmasın
10- Uğur Kalaycı ( Jeep34 ) - İstanbul / Jeep CJ 7 veya G.Cherokee
11- Suat Kabal ( suatkabal ) - İstanbul / Toyota Landcrusier
12- Adnan Ofluoğlu - İstanbul / CJ 5
13- ( yesimus ) -İstanbul /Suziki jimny
14- Kemal Sarıgül ( KEMALS42 ) -İstanbul-Anadolu yak./ Pajero
15- Ömer Günay ( GSLH ) -Ankara / 87 Landrover 2.5dizel
16- Serhat Çakır (semuca) -Samsun / L200
17- Alpaslan Epli ( alpaslanepli ) -İstanbul / zj
18- ( hakanbusa ) - İstanbul pathfinder
19- Sevtap Dilek Çimen ( SDC ) (2 kişi) - İstanbul / Pajero
20- Necla ( jadeit ) - Ankara / Binek Araç
21-Ahmet Kavusturan ( Ahmet ) - Istanbul / LC prado
22- Özer Ertekin (MAVERİCK) - İstanbul / Pajero Pinin
23- Sami Düzen (bolu1414) -Bolu / Cheroke
24- Yaşar Uzun (bolu1414) -Bolu / LandroverDiscovery
25- İrfan BİLGİN (jumanji14) -Bolu / cj5

kimin sildiğinin cevabını aldım Serkan bey ama niye silindiğinin alamadım. Nezaketiniz için teşekkürler Adminler modaretörler biraz daha profosyonel olursa daha sorunsuz bir sitemiz olur. Silen arkadaş yanlışlıkla silmiş olabilir zaten bu alternatifi ilk önce düşünerek yazdım. Bir ard niyet olduğunu düşünmediğim için zaten ilk olarak onu sundum. Ama ne yazık ki sert mesaj yazmakla itham edilip mesajları silinen adam oldum.
Saygılarımla...

fbmy' Alıntı:
Merhaba ,

Selamlar...
Parkur kesinlikle kırıcı değil eğlenceli tamamiyle görsele hitap eden bir oyun her türlü 4*4 geçebiliyor

alpaslanepli' Alıntı:
kimin sildiğinin cevabını aldım Serkan bey ama niye silindiğinin alamadım. Nezaketiniz için teşekkürler Adminler modaretörler biraz daha profosyonel olursa daha sorunsuz bir sitemiz olur. Silen arkadaş yanlışlıkla silmiş olabilir zaten bu alternatifi ilk önce düşünerek yazdım. Bir ard niyet olduğunu düşünmediğim için zaten ilk olarak onu sundum. Ama ne yazık ki sert mesaj yazmakla itham edilip mesajları silinen adam oldum.
Saygılarımla...
Neyse yanlışlıkla oluşan hataları tatsız yerlere taşımamak büyük bir olgunluktur bende size teşekkür ediyorum
sonuçta hepimiz olumlu işler yapabilmek ve birbirimize fayda sağlıyabilmek için bu sitede yazışıyoruz.
İnşallah hafta sonu hava biraz güzel olurda bunların hepsi tatlı bir tanışma ve eğlenceyle örtülür
bugün yaylalara çıktım ciddi kar yağıyordu hadi hayırlısı

Sustum tıp!...

Hava şartları kötü olursa elbetteki yapılan organizasyonun içeriği açısından güzel hava daha makbul ama onunda ayrı tadı olur gibime geliyor. Fazla bahsetmeyin havanın kötülüğünden vaz geçenler olmasın:smiley: liste terse doğru ilerlemesin.:smiley::smiley::smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Hava şartları kötü olursa elbetteki yapılan organizasyonun içeriği açısından güzel hava daha makbul ama onunda ayrı tadı olur gibime geliyor. Fazla bahsetmeyin havanın kötülüğünden vaz geçenler olmasın:smiley: liste terse doğru ilerlemesin.:smiley::smiley::smiley:
Kimse duymasinda :smiley: bol yagmur yagsada soole camurda sapitsak super olur :D

sımdı etkınlıklerı okuyordum ınsallah ıs durumu musaıt olursa gelmeyı tanısmayı kaynasmayı cok arzuluyorum calısmanızda basarılar dılerım ılgınız ve davetınız ıcın tesekkur ederım

Belliki güzel bir etkinlik olucak, köylülerinde çorba jesti çok sıcak bi fırsat olur işallah katılırız...

böyle güzel bir geziye gelemeyeceğime üzüldüm. katılanlara bol eğlenceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri