Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DÜZCE OFFROAD TEAM Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 361
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 62,459
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

DÜZCE OFFROAD TEAM' Alıntı:
Sağol ufuk abi senin koca oğlana göre güzel çamurlar var ama cumartesi gelebilsen çok güzel olurdu
Vallahi gelmek istiyorum ama esimle simdi konusdum Kandiramadim ki :D Yaslandikca kilibik olmaya basladim :D belki yarin alisverise filan gider kandirabilirim :smiley:

Etiketler
Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

Merhaba arkadaşlar, günlerdir konuyu takip ediyorum , herşey düşünülmüş harika bir org. olarak görünüyor.
Düzce takımı kutlarım.
Katılacak herkese şimdiden iyi eğlenceler dilerim.
Organizasyonda fotoğraf çekmek ve bu eğlenceli havayı solumak için bulunmak istiyorum.
Kendi aracım yok , İstanbul Avrupa yakasındayım, beni aracına misafir olarak kabul edebilecek kişiler varmıdır acaba:smiley:
Cumartesi sabahından itibaren katılabilirim.

ufukozkan' Alıntı:
Vallahi gelmek istiyorum ama esimle simdi konusdum Kandiramadim ki :D Yaslandikca kilibik olmaya basladim :D belki yarin alisverise filan gider kandirabilirim :smiley:
e o işin de sırrını sen biliyorsundur artık :D

bilun' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar, günlerdir konuyu takip ediyorum , herşey düşünülmüş harika bir org. olarak görünüyor.
Düzce takımı kutlarım.
Katılacak herkese şimdiden iyi eğlenceler dilerim.
Organizasyonda fotoğraf çekmek ve bu eğlenceli havayı solumak için bulunmak istiyorum.
Kendi aracım yok , İstanbul Avrupa yakasındayım, beni aracına misafir olarak kabul edebilecek kişiler varmıdır acaba:smiley:
Cumartesi sabahından itibaren katılabilirim.

Çok teşekkür ediyor ve sizleri de bekliyoruz, en son olmadı bir otobüsle ikibuçuk saatte buradasınız burda hertürlü sizleri karşılar ve alana götürürüz

Merhaba yağış durumuna karşı kamp alanına çıkışlardan birine sert malzeme döktürdük yakılacak odunlar hazırlandı
cuma sabah ilaçlama yapılacak siz kaç gibi gelirsiniz otobandan çıkmadan arayın sizi alalım çok yakın ama karışmasın
kafanız, cuma günü geleneler Tem otoyolu Kaynaşlı gişelerinden çıkın 0 532 440 81 81 Serkan arayın
şuan kullanacağımız güzargahta kar yok ama çok güzel çamurlar var hazır olun millet

Serkan bey şaka gibisiniz. Yeni bir şehir inşa etmek gerekse yarına onuda edersiniz siz. Oldu olacak lastikte getirin bol bol da benim gibi kabak lastikliler nasiplensin çamurdan ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Serkan bey şaka gibisiniz. Yeni bir şehir inşa etmek gerekse yarına onuda edersiniz siz. Oldu olacak lastikte getirin bol bol da benim gibi kabak lastikliler nasiplensin çamurdan ;D
yok lastik olursa batmazsınız sonra bizlerde eğlenemeyiz iltifatınız için teşekkürler

BENDE ÇOK KATILMAK ISTIYORUM AMA YANIMA MASRAFLARA ORTAK OLCAK ARKADAS BULAMADIM KARABUK ZONGULDAK BARTIN KASTAMAONU TARAFINDAN BENIMLE GELECEK BIRISI VARSA HEMEN HABER VERSIN GIDELIM KACIRMAYALIM BU SENLIGI

Merhaba yağış durumuna karşı kamp alanına çıkışlardan birine sert malzeme döktürdük yakılacak odunlar hazırlandı
cuma sabah ilaçlama yapılacak siz kaç gibi gelirsiniz otobandan çıkmadan arayın sizi alalım çok yakın ama karışmasın
kafanız, cuma günü geleneler Tem otoyolu Kaynaşlı gişelerinden çıkın 0 532 440 81 81 Serkan arayın
şuan kullanacağımız güzargahta kar yok ama çok güzel çamurlar var hazır olun millet
desteğinizden dolayı ciddi ciddi cumadan gelmeyi düşünmeye başladım.kaç gibi çıkmam lazım cuma günü sizide yormamak açısından soruyorum.

endy' Alıntı:
01- Selma ve Behiçefe ( PASSIFFLORA ) - İstanbul / Binek araç
02- Yüksel Uysal ( yuysal ) - İst.Anadolu / Willys yada XJ
03- Levent Baştepe ( levend ) - İst.Anadolu / Vitara
04- (Alfonse) - Ankara / GC - Zorunlu İptal Olabilir...
05- Koral Babacan ( Hook ) - Düzce / Vitara
06- Nurten Aşan (GREENSEA81) (2 kişi) - Düzce / jeep
07- Şenol Eşiyok ( schweps ) (3 kişi) - Kdz. Ereğli / Vitara
08- Şamil Seçgin ( vitarajan ) (2 kişi) - Düzce/ Vitara - Sakarya (Cumadan kamp atabilir)
09- Ufuk Ozkan ( ufukozkan ) - Ankara / 5XLCJ6 Ufuk abisinin aracını Alfonse böyle yazdı, yanlış anlaşılmasın
10- Uğur Kalaycı ( Jeep34 ) (4 kişi) - İstanbul / Jeep CJ 7 veya G.Cherokee
11- Suat Kabal ( suatkabal ) - İstanbul / Toyota Landcrusier
12- Adnan Ofluoğlu - İstanbul / CJ 5
13- ( yesimus ) (2 kişi) -İstanbul /Suziki jimny
14- Kemal Sarıgül ( KEMALS42 ) (2 kişi) -İstanbul-Anadolu yak./ Pajero
15- Ömer Günay ( GSLH ) (1 kişi) -Ankara / 87 Landrover 2.5dizel
16- Serhat Çakır (semuca) (2 kişi) -Samsun / L200
17- Alpaslan Epli ( alpaslanepli ) (2 kişi) -İstanbul / zj
18- (hakanbusa) - İstanbul pathfinder
19- Sevtap Dilek Çimen (SDC) (2 kişi) - İstanbul / Pajero
20- Necla ( jadeit ) - Ankara / Binek Araç
21- Ahmet Kavusturan ( Ahmet ) - Istanbul / LC prado
22- Özer Ertekin ( MAVERİCK ) - İstanbul / Pajero Pinin
23- Samim Düzen (bolu1414) (1 kişi) -Bolu / Cheroke
24- Yaşar Uzun (bolu1414) (1 kişi) -Bolu / LandroverDiscovery
25- İrfan BİLGİN (jumanji14) (1 Kişi) -Bolu / cj5
26- Zeki ÖZAY(adranalin_x) (2 kişi) -Bolu / cj6
27- Mustafa Kemik (MK51) -İstanbul / Cherokee Sport
28- Nusret GÜLÜCÜ -Sakarya/Vitara
29- Mesud YÜKSELER (2 kişi) -İstanbul/Terios (Pazar Günü)
30- Mürşat the Ur-guru -İstanbul/Vitara the Grave Digger
31- Kerem Hadımlı (wastiee) (2 kişi) -Ankara/Niva (Cumartesi akşamı)
32- Engin çöğendez (Anerkad) (2 kişi) -Bostancı isuzu (Dmax 4x4)
33- İsmail kestane (darmunyan) (2 kişi) -istanbul/NİVA
34- mustafa eker (ofrood) (3 kişi) -Bilecik / cj5 + lada niva
35- Eren Balaban (eratech) (3 Kişi) -Ankara / Binek Araç (Kesin Değil)
36- serkan kara (eksperoto) (1 kişi) -istanbul/ pajero (cuma akşam)
37- Esin EVCİ (mimesin86) (2 kişi) - Konya / Golf )
38- Adem Ulukuş (clandraz) (3 kişi) -İstanbul/G.C
39- Mustafa SAYAR (1 kişi) -Bolu/Land Rover Defender 110
40- Ender Çelebi ( Çelebi ) ( 4-5 kişi)- İstanbul /Pajero ( C.tesi akşam)
41- Aytuğ Çağlar + Murat Çelebi - İstanbul / LR Disco (Pazar sabahı)
42- çiğdem avcı (1 kişi) - Ankara/hülya ile cuma günü
43- Mert Kiğılı - Uğur Kalaycı'nın aracında misafir
44- Hülya Ceylan (nautilus) (1 kişi) -Ankara/Freelander (pazar öğleden sonra)
45- B. Emrah Biçer+Sibel Bağlı (2kişi) - binek araç
46- Ünal Çelik (1 kişi) - İstanbul / CJ8
47- Erkan Çimen (2 kişi) - Bolu/Vitara
48- Serkan Tut (4 kişi) - Düzce / Jeep Cherokee Sport
49- İsmail Aydın (2 kişi) - Düzce / Jeep Cherokee Sport
50- Cemil Yiğit (3 kişi) - Düzce / Jeep Cherokee Liberty
51- Turan Yaman (3 kişi)- Düzce / L 200
52- Ferdi Kılınçoğlu (2 kişi) - Düzce / Toyota Hilux
53- Hilmi Yaman (1 kişi) - Düzce / Atv Polaris 800
54- Celal Mercan (1 kişi) - Düzce / Atv Polaris 700
55- Yahya Mercan (1 kişi) - Düzce / Atv Polaris 700
56- Erol Arslan (1 kişi) - Düzce / Atv Kymco 500
57- Burhan Yiğit (1 kişi) - Düzce / L 200
58- Emek/Kaan Kayan (2 kişi) - Istanbul / LR Disco2 (Cumartesi konvoyu)
59-Enes Keskin (5 kişi) - Düzce / Hyundaı H-100
60-Ender KURUTLU/Nihan ERKAN (2 kişi) - İstanbul LR Series 3 ( Cumartesi Sabah)

listenin son hali budur burdan devam ediniz

Ankara yada İstanbul farketmez 2 saatte Düzce de siniz saat problem değil istediğiniz zaman gelin 10 dakikada yanınızdayım

Çiğdem hanım tamam mı son kararınız Cuma mı geliyorsunuz belli oldumu

Arkadaşlar bana müsade yorgunluktan gözlerim kapanıyor ve sabah erkenden kamp alanına çıkıcam
ilaçlama yapılacak başında durmam lazım sorusu olan varsa yazsın sabah cevaplarım

Çiğdem hanım listeyi yanlış güncellediniz. Hangi gün katılım olacak ona göre güncellemiştim ben daha eski bir noktadan kopyalama yaptınız.

Ben adımı 9. sayfadaki, 174 no.' lu mesajla silmiştim listeden (http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=30497.msg273257#msg273257) .
O zamandan beri online olmadım. Adım gene lson 14 15 listede ???

. . . İ s t e m i y o r u m . . .

.....Ben, adımı listeye kendim ekleyebilecek/çıkarabilecek özgürlükte olduğumu düşünüyorum.....

. . b i ş e y de d e m i y o r u m . .

L i s t e y i d e g ü n c e l l e m i y o r u m ,
n a s ı l o l s a b i r i s i 5 - 1 0 m e s a j ö n c e k i l i s t e y i k u l l a n ı p b o z a c a k g e n e !
??? :smiley: :D ;D​

Benim durumum hala net değil, ama %80 Ok!
Cumartesi sabahı için hemen Ankara çıkışında toplanma organize eder miyiz lütfen.......
Teşekkürler.......
AlFoNsE.....

iyi günler. Pazar sabahı orada olsak organizasyona katılabilirmiyiz. saygılarımla

hakanbusa' Alıntı:
iyi günler. Pazar sabahı orada olsak organizasyona katılabilirmiyiz. saygılarımla
izlemekmi istersiniz oyunlara mı katılacaksız. oyunlara katılacalsanız 08.30 kamp alanında olmalısınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,641
Kaydolan Son Üyemiz
kimsesiz69

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR