anerkad' Alıntı:listeyi moderatörler düzenliyor sanırım ben kopyalayıp eklemiştim silinmiş
ates' Alıntı:arkadaşlar merhaba ,cüneyt abi bende gelmeyi düşünüyorum senin gibi bende biraz araştırdım.
215 km istanbul -düzce , kamp yeri yayla çıkışları falan 40 km deniyor sonraki yayla gezilerinede google earth tan baktım , yapılacak olan yayla gezileri farklı ve uzak yerlerde birbirinden ortalama 200 km de yaylalara koydum km olarak ,yani toplamda 455 km sıf gidişim bunun bide dönüşü var 455 x 2 : 910 km toplamda minumum bu km anadolu yakasından gelenler için !!!!
ilk sorum okadar uzak yerlerdeki yapılacak gezi zaman açısından yeterli olacakmı ?
cüneyt abinin dediği gibi neredeyse tüm gün araba kullanılıyor bu hesaba göre !!! geziye kadar daha ayrıntılı notlar verilirse daha iyi olacağı kanaatindeyim şimdiden teşekkürler..
ateş eş zamanlı aynı şeyleri düşünmüşüz.ben de konu dağılmasın diye senden alıntılıyorum.ve yanıtı merakla bekliyorum.yaptığın hesap aşağı yukarı doğru gözüküyor gene de Serkan bey bize tatmin edici bir yanıt verecektir diye umuyorum.ates' Alıntı:arkadaşlar merhaba ,cüneyt abi bende gelmeyi düşünüyorum senin gibi bende biraz araştırdım.
215 km istanbul -düzce , kamp yeri yayla çıkışları falan 40 km deniyor sonraki yayla gezilerinede google earth tan baktım , yapılacak olan yayla gezileri farklı ve uzak yerlerde birbirinden ortalama 200 km de yaylalara koydum km olarak ,yani toplamda 455 km sıf gidişim bunun bide dönüşü var 455 x 2 : 910 km toplamda minumum bu km anadolu yakasından gelenler için !!!!
ilk sorum okadar uzak yerlerdeki yapılacak gezi zaman açısından yeterli olacakmı ?
cüneyt abinin dediği gibi neredeyse tüm gün araba kullanılıyor bu hesaba göre !!! geziye kadar daha ayrıntılı notlar verilirse daha iyi olacağı kanaatindeyim şimdiden teşekkürler..
duman' Alıntı:arkadaşlar cumartesi saat 5 gibi yola çıkıp etkinliğe katılmayı düşünüyordum biraz yol notu çalışması yapmaya çalıştım ne varki gezi programının neredeyse düzce ilinin kuzey ve güney rotalarını kapsadığını gördüm.o bölgede anılan bazı yerlere daha önce gittiğimden programa uyulması halinde neredeyse tüm gün direksiyon başında olacağımız gibi bir hisse kapıldım.lütfen yanlış anlaşılmasın ama rota ve yol notu konusunda daha ayrıntılı bilgi edinebilir miyiz?benim gibi alana İstanbul'dan gelecekler için hangi güzergah takip edilmeli program dahilindeki yerler çok güzel ama toplamda kaç km lik bir gezi planı var duygusal açıdan bilmemiz gerekiyor.ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.
ates' Alıntı:arkadaşlar merhaba ,cüneyt abi bende gelmeyi düşünüyorum senin gibi bende biraz araştırdım.
duman' Alıntı:ateş eş zamanlı aynı şeyleri düşünmüşüz.ben de konu dağılmasın diye senden alıntılıyorum.ve yanıtı merakla bekliyorum.yaptığın hesap aşağı yukarı doğru gözüküyor gene de Serkan bey bize tatmin edici bir yanıt verecektir diye umuyorum.