loganrory Kamp III Mesajlar 559 Tepkime Puanı 34 Web www.gezginsandalet.com 17 Nis 2009 #225 Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? Hep hazıra çok alıştın sanki.. Birazda emek ver...
ozanyur Zirve Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer ankara 18 Nis 2009 #226 Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? ne yaptın sen bana
M mustafa avcı Kamp II Mesajlar 259 Tepkime Puanı 0 Yer bursa-bg 19 Nis 2009 #227 Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? Yamur istiyorsan,gözyaşlarına bak yangın istiyorsan yüreyine bak ne olursan beni benimle bırak var git anılardan,var git bu akşam............
Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? Yamur istiyorsan,gözyaşlarına bak yangın istiyorsan yüreyine bak ne olursan beni benimle bırak var git anılardan,var git bu akşam............
J jeeper onLy in JeeP...! Mesajlar 444 Tepkime Puanı 0 Yer sakarya 19 Nis 2009 #228 Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? değişiksin sen.çözdugumu sanıyordum seni ama cozememişim.ama merak etme fazla sürmez çözmem.
Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? değişiksin sen.çözdugumu sanıyordum seni ama cozememişim.ama merak etme fazla sürmez çözmem.
adrenalim Zirve Mesajlar 1,086 Tepkime Puanı 1 22 Nis 2009 #229 Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? yemek, yemek kudurdun yaaaa .......
loganrory Kamp III Mesajlar 559 Tepkime Puanı 34 Web www.gezginsandalet.com 28 Nis 2009 #230 Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? Ben anlayamıyorum artık seni...
BRONCO Kamp III Mesajlar 535 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul ayazağa 28 Nis 2009 #231 Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? ..komik
adrenalim Zirve Mesajlar 1,086 Tepkime Puanı 1 28 Nis 2009 #232 Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? dağlarda görüşürüz umarım.....
M mustafa avcı Kamp II Mesajlar 259 Tepkime Puanı 0 Yer bursa-bg 29 Nis 2009 #233 Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? benden çaldın o güzel günlerimi geri ver..............
ayhanayhan ARAMA KURTARMA m 05363764328459832.. Mesajlar 988 Tepkime Puanı 2 Yer .. 2 May 2009 #234 Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? verdiklerime yazıklar olsun bencil hıyar bide şarkı yollıyayım ..allah belanı versin neyse bela okumuyayımmm
Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? verdiklerime yazıklar olsun bencil hıyar bide şarkı yollıyayım ..allah belanı versin neyse bela okumuyayımmm
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 2 May 2009 #235 Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? gözün aydın...
konuralp_niva Kamp III Mesajlar 576 Tepkime Puanı 1 Yer sakarya 2 May 2009 #236 Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? ne halın varsa gör şimdi....
tuncaaayy Kamp III Mesajlar 731 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul/ataşehir 2 May 2009 #237 Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? 4 yıl sonra seni tekrar görmek hemde hiç beklemedigim ber yerde ve bir anda,seninde yüregin acıdımı?merak etme bende yalnız degilim!mekanı terk etmem sana olan saygımdandı...dile kolay 6 sene seninle...unutamadım unutmadım seni,yine çok güzeldin!!
Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? 4 yıl sonra seni tekrar görmek hemde hiç beklemedigim ber yerde ve bir anda,seninde yüregin acıdımı?merak etme bende yalnız degilim!mekanı terk etmem sana olan saygımdandı...dile kolay 6 sene seninle...unutamadım unutmadım seni,yine çok güzeldin!!
BRONCO Kamp III Mesajlar 535 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul ayazağa 2 May 2009 #238 Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? seni bu kadar bekleten ,üzen her kimse seni haketmiyor melek ................ gitsin. boşluğu sen doldur
Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? seni bu kadar bekleten ,üzen her kimse seni haketmiyor melek ................ gitsin. boşluğu sen doldur
M mustafa avcı Kamp II Mesajlar 259 Tepkime Puanı 0 Yer bursa-bg 2 May 2009 #239 Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? ben ne insanlar gördüm.............
AnqeL_35 ém0o0_qirL Mesajlar 65 Tepkime Puanı 0 Yer İzmir 3 May 2009 #240 Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? Bana bak kızım var ya! Seni bi elime geçirirsem saçını başını yolucam...
Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak? Bana bak kızım var ya! Seni bi elime geçirirsem saçını başını yolucam...