Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan loganrory Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 631
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 111,038

Etiketler
Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

Ben...
Tanrı dağlarının alışık olduğu nal seslerinin Tuna boylarındaki yankısı...Yasevi pınarlarının çağladığı diyarlardan kopup gelen
bir selin Ege de denizi kucaklaması ... kınalı ellerin efe yüreklere konaklaması ... ve bir Türkmen adamının Oğuzname den sayıklaması
Ben ...
Veresiye ümitlerin nifak ateşlerine peşkeş çekildiği bir pazarda haraç mezat tüketilmeye alışmış yaralı... nereden gelip nereye gittiği belli ...
lakin yoldaşı...şu garip başı.... belkide son sadığı , nasip olursa başucunu bekleyecek mezar taşı ...

Yine kederle dolu bir kaç satır dökülüyor parmaklarımdan.
İster dikkate al,ister alma.
Son sözlerimi okumanı isterdim,ama olmadı.
Yoksun,çünkü sen yoksun...

Aklımda sen,fikrimde sen.
Demesi kolay ama yapması zor..!

Unut artık kalbim, unut!...
Onun seni karaladığı gibi unut!

Adı kalbimde saklı olan kişiye..!

Kader beşgenlerinin kesişme noktalarında hüzünler
kanat çırparken gökyüzüne doğru, sükutu öğrenmek anı geldi çattı.
Duydun mu İstandul ?
Dün gece , bir meçhulün umut kalyonu
Sarayburnu açıklarında battı...

ben bu durumdan ölmem yolumdanda dönmem meraklanma sevdamı üstüne yük etmem yaşamadan görmem kararımdan dönmem sen düşünme benim sancımı ağlarken gülmem ben yanıyorum ...........

Omzumdaki ağır yükün sağanak yağmur altında bir çuval pamuk
taşımaya dönmesini saklayışım , ona hürmettimden başka bişey değildir...
Dilimin ucuna gelipte söyleyemediğim her kelam , beni beni bu şehrin kadısına gammazlaya dursun,
Mansur tavrıyla soyunurum Boğaz'ın efkarlı ve karanlık sularına ...

pembe dunya yoktur gerceklerde zaman asımında buna zaman yoktr..:p

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR