üründe gps,tv anteni geri görüş kamerası pakete dahil 1500 tl uygun bir fiyat dıyarbakırdakı servıs 1800 tl ye düşüyor 1500 kesınlıkle olmaz dıyor bende maisi aradım istanbuldakı fırma maısten ındırım almış neden dıyarbakırdakı ındırım alamıyor dedım sıkayette bulundum eğer 1500 tl takarlarsa hiç düşünmeden takarım şuan android bır telefonun fıyatı 1000 tlbarbarosbasaran' Alıntı:Az önce telefonla konuştum. Dacia yanın kampanyası oldugunu soyluyorlar. kendi sitesinde oldugunu soyluyorlar. baktım bulamadım.
bugun gelirseniz 1500 yarın gelirseniz 2000 lıraymıs. nissan qashqai aracımız icin nissan yetkili servise on panel dahil multimedya sistemi icin 1300 lira fiyat aldık. montaj dahil.
nissanın takacagı sistemde TV, Tv anteni Gps anteni artı olarak bulunuyor.
bu parcaların herbirini baktım ebay den yaklasık 1200 liraya kargo ile birlkte temin edilebilir. daha sonra montaj ücreti ile yaklasık 1300 liraya denk gelir diye dusunuyorum. fakat 2000 liralık bir fiyat Anormal yuksek.
Ayrıca telefonda konusan kisi Kenwood teyplerin bazı modellerinin renault grubu aracların teypleri kumandaları ile uyumlu olduğundan bahsetmeden dacianın kendı sıstemı oldugunu idda ediyor.
Son birsey daha talep biraz fazla oldugundan galiba alırsanız 1500 almazsanız 2000 ayrıca oyle tv sistemi bulunmuyor bizim sistemimizde dedi.
1000 liraya dusse yine taktırmam su dakıkadan ıtıbaren.
XVET' Alıntı:üründe gps,tv anteni geri görüş kamerası pakete dahil 1500 tl uygun bir fiyat dıyarbakırdakı servıs 1800 tl ye düşüyor 1500 kesınlıkle olmaz dıyor bende maisi aradım istanbuldakı fırma maısten ındırım almış neden dıyarbakırdakı ındırım alamıyor dedım sıkayette bulundum eğer 1500 tl takarlarsa hiç düşünmeden takarım şuan android bır telefonun fıyatı 1000 tl
Hayirli olsun kardesim. Fotolari merakla bekliyoruz.XVET' Alıntı:servisten dönüş oldu maisle görüşlmüş tüm aksesuarlar yüzde 25 indirimli faturayı kestirip haftaya dış plastik aksam spoiler kolçak navıgasyon hepsini taktıracağım resimleri eklerim