Duster Multimedia 1500 Tl Yarın Son Gün!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan youngsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,016

youngsun

Zirve
Yer
İstanbul/Ankara
Web
www.youtube.com
Arkadaslar Cumartesi gunune kadar gidip fatura ettirirseniz montaj dahil Kenwood Multimedia geri gorus vs. 1500 TL karta 6 taksit.
Maltepe Güven Altan
Tel: 0216 441 16 30

Ekli dosyalar

• IMG_4953.jpg
    IMG_4953.jpg
    137.6 KB · Görüntüleme: 256

Etiketler

Ynt: Duster Multimedia 1500 Tl Yarın Son Gün!

Güray hocam bende camera ve tesisatı hazır fiyat düşermi ne dersin bi aramak lazım herhalde

arkadaşlar, bu konsol kaç inçlik teyp için?

6.1 inc cihaz kenwood
Suleyman abi normalde aksesuar icin 25 indirim yapmiyolar. Siparis gectiler iptal edemediler. Maise mail attilar bu cihaz icin %25 indirim yapabilirmiyiz diye.olay oyle.oldu.
Benim kredi.karti teledon.aldim.limit yok. Yoksa bu firsati nen kacirmazdim.
Nakit odenirse belki %5 ile 1425 TLye bile.olabilir.

bu konsolu tek başına satın alamıyor muyuz?

Az önce telefonla konuştum. Dacia yanın kampanyası oldugunu soyluyorlar. kendi sitesinde oldugunu soyluyorlar. baktım bulamadım.
bugun gelirseniz 1500 yarın gelirseniz 2000 lıraymıs. nissan qashqai aracımız icin nissan yetkili servise on panel dahil multimedya sistemi icin 1300 lira fiyat aldık. montaj dahil.
nissanın takacagı sistemde TV, Tv anteni Gps anteni artı olarak bulunuyor.
bu parcaların herbirini baktım ebay den yaklasık 1200 liraya kargo ile birlkte temin edilebilir. daha sonra montaj ücreti ile yaklasık 1300 liraya denk gelir diye dusunuyorum. fakat 2000 liralık bir fiyat Anormal yuksek.

Ayrıca telefonda konusan kisi Kenwood teyplerin bazı modellerinin renault grubu aracların teypleri kumandaları ile uyumlu olduğundan bahsetmeden dacianın kendı sıstemı oldugunu idda ediyor.
Son birsey daha talep biraz fazla oldugundan galiba alırsanız 1500 almazsanız 2000 ayrıca oyle tv sistemi bulunmuyor bizim sistemimizde dedi.
1000 liraya dusse yine taktırmam su dakıkadan ıtıbaren.

Taktirmakta niyetli kisiler zaten 2000 TLden asagi taktiramaz. Bu ekstrem bi durum ben 500TL gibi bi ciddi indirimi kacirmasin arkadaslar diye yazdim. Yoksa tabikide herkesin pasa gonlu bilir.

barbarosbasaran' Alıntı:
Az önce telefonla konuştum. Dacia yanın kampanyası oldugunu soyluyorlar. kendi sitesinde oldugunu soyluyorlar. baktım bulamadım.
bugun gelirseniz 1500 yarın gelirseniz 2000 lıraymıs. nissan qashqai aracımız icin nissan yetkili servise on panel dahil multimedya sistemi icin 1300 lira fiyat aldık. montaj dahil.
nissanın takacagı sistemde TV, Tv anteni Gps anteni artı olarak bulunuyor.
bu parcaların herbirini baktım ebay den yaklasık 1200 liraya kargo ile birlkte temin edilebilir. daha sonra montaj ücreti ile yaklasık 1300 liraya denk gelir diye dusunuyorum. fakat 2000 liralık bir fiyat Anormal yuksek.

Ayrıca telefonda konusan kisi Kenwood teyplerin bazı modellerinin renault grubu aracların teypleri kumandaları ile uyumlu olduğundan bahsetmeden dacianın kendı sıstemı oldugunu idda ediyor.
Son birsey daha talep biraz fazla oldugundan galiba alırsanız 1500 almazsanız 2000 ayrıca oyle tv sistemi bulunmuyor bizim sistemimizde dedi.
1000 liraya dusse yine taktırmam su dakıkadan ıtıbaren.
üründe gps,tv anteni geri görüş kamerası pakete dahil 1500 tl uygun bir fiyat dıyarbakırdakı servıs 1800 tl ye düşüyor 1500 kesınlıkle olmaz dıyor bende maisi aradım istanbuldakı fırma maısten ındırım almış neden dıyarbakırdakı ındırım alamıyor dedım sıkayette bulundum eğer 1500 tl takarlarsa hiç düşünmeden takarım şuan android bır telefonun fıyatı 1000 tl

XVET' Alıntı:
üründe gps,tv anteni geri görüş kamerası pakete dahil 1500 tl uygun bir fiyat dıyarbakırdakı servıs 1800 tl ye düşüyor 1500 kesınlıkle olmaz dıyor bende maisi aradım istanbuldakı fırma maısten ındırım almış neden dıyarbakırdakı ındırım alamıyor dedım sıkayette bulundum eğer 1500 tl takarlarsa hiç düşünmeden takarım şuan android bır telefonun fıyatı 1000 tl

Televizyon ve tv Anteni bulunmuyor. Üsküdar Detay Renault la simdi görüştüm.
zaten 2000 lira yuksek bir fiyat.
ayrıca 1200 1300 liraya mal edilebilir bir sistem oldugunu yazmıstım. 200 lira daha verir hic ebay hepsi burada benzeri sitelerle ugrasılmaz.
tek dezavantajı Tv Tuner olmaması. boyle bir cihaz takılmışken televizyonu olmazsa olmaz diye dusunuyorum,
Servisin verdiği rakam yüksek olmasıda renault un Türkiye'de bu fiyatlandırmayı yapmış olması zaten.

servisten dönüş oldu maisle görüşlmüş tüm aksesuarlar yüzde 25 indirimli faturayı kestirip haftaya dış plastik aksam spoiler kolçak navıgasyon hepsini taktıracağım resimleri eklerim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR