Duster Kolçak

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TTamer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 65
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 54,749

TTamer

Ana Kamp
Değerli arkadaşlar,

Orijinal koçak taktırmış arkadaşımız var mı aramızda? Şayet varsa resimlerini gönderebilir mi foruma? Kaça mal olmuş vs.

Bildiğim kadarıyla orijinalinden farklı kolçaklar hep el freninin oraya monte ediliyor. Acaba orijinali koltuğa mı montajlıdır?

Monte edildikten sonra 1,5 L pet şişe koyma yeri iptal mi oluyor?

Kaça mal oldu vs..

Bu konularda görüş sahibi olanlar cevaplayabilirse çok sevinirim.

Etiketler
Ynt: Duster Kolçak

TTamer' Alıntı:
Değerli arkadaşlar,

Orijinal koçak taktırmış arkadaşımız var mı aramızda? Şayet varsa resimlerini gönderebilir mi foruma? Kaça mal olmuş vs.

Bildiğim kadarıyla orijinalinden farklı kolçaklar hep el freninin oraya monte ediliyor. Acaba orijinali koltuğa mı montajlıdır?
Monte edildikten sonra 1,5 L pet şişe koyma yeri iptal mi oluyor?
Kaça mal oldu vs..
Bu konularda görüş sahibi olanlar cevaplayabilirse çok sevinirim.
Ben taktırdım serviste orjinal kolçak hiç bir yer iptal olmuyor yarın resim koymaya çalışırım gayet güzel oluyor ve içi gayet kullanışlı
ne varsa at içine alabildiğine alıyor banamısın demiyor ;D
Fiat olarak tam bir bilgim olmamasına rağmen 250 civarı herhalde ben benim arabayı aldğım satıcı arkadaşa hediye ettirdim.şahsına

arkadaşım olur kendi.

valla resimleri ekleyebilirseniz ihya edersiniz.

bilhassa koltuğa mı monte, yoksa tabana mı monte ve nasıl çok merak ediyorum. bir de el freni kullanımını rahatsız hale mi getiriyor?

TTamer' Alıntı:
valla resimleri ekleyebilirseniz ihya edersiniz.

bilhassa koltuğa mı monte, yoksa tabana mı monte ve nasıl çok merak ediyorum. bir de el freni kullanımını rahatsız hale mi getiriyor?
koltuğa monte değil el freninin olduğu bölüme monte ediliyor
yukarı aşağı kaldırılabildiği için el freninene engel olmuyor

Tamer Bey, bu size bir fikir verebilir

img0229.jpg

img0230.jpg

Ben de düşünmüştüm ama, arka otomatik cam düğmelerini kullanmak zor olur diye vaz geçmiştim. Bilgi verebilirmisiniz ?

a, evet.. kolçaktan sonra arka cam otomatiklerine rahat ulaşabiliyor musunuz?

arkadaşlar http://urun.gittigidiyor.com/DACIA-DUSTER-gt-ARMSTER-KOL-DAYAMA-KOLCAK-NEW_W0QQidZZ35367747 bu linkteki orjinelmidir acaba ?

Arkadaşlar uzun süre araştırma yaptım. Servisten bana Kolçak fiatını 255 TL. olarak söylediler. Piyasada en pahalısı dahi 110 TL. olan kolçak , her ne hikmetse , aracın piyasada yeni olması nedeniyle sadece yetkili servis tarafından bu fiyata satılmaktadır.
O kadar parayı vermenin kişisel görüşümce , enayilik olduğunu düşündüğümden , üst olarak araca uyabilecek Kol dayamayı piyasada ve internette araştırarak buldum.
Resimlerde de gördüğünüz şekilde ; alt bağlantı ayağını arkadaşımla birlikte imal ettik ve aracıma monte ettim. Bana maliyeti 50 TL. civarı oldu.
255 TL.yerine 50 TL.ye işi çözdüm.Montajı bardaklık yerine yaptık. Yandan da saplamalarla sabitledik. Belki orijinalii gibi olmadı ama,gayet güzel oldu. Hem arka pencerelerin kumandasını engellemedik.Hem de şişe koyma yerini 0,5 LT.lik bit pet şişenin rahatça konulacağı şekilde dizayn ettik.
Bu aracın aksesuarları ile ilgili ; henüz Türkiye de bir yan sanayi çalışması yok. Bİldiğiniz gibi araç daha TÜrkiye de yollara çıkalı 1 yıl oluyor.

Kolçak 1.jpg

Kolçak 2.jpg

Kolçak 3.jpg

bu ürün orjinal değil ama şık duruyo beğenenler böyle bir şey uygulayabilir 55 tl fiyatı var bana uygun geldi

21032011025.jpg

21032011027.jpg

21032011028.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR