recepgulseven
Ana Kamp
Ynt: Duster için Navigasyon Sistemi
Ürün üretici tarafından hazırlanıp salı günü dhl ile gönderildi perşembe öğlen elimde oldu
herhangi bir gümrüğe takılma olmadı 5 ay önce citroen c3 içinde double din navigasyon getirtmiştim
ondada herhangi bir takılma olmadı sorunsuz bir şekilde dhl ile elime ulaştı bununda sebebi faturaların 150 dolar altı olması çünkü
aldığımız ürünler aslında 150 doların altında üsütünde ödediğimiz para kargo ücreti olduğu için bir problem çıkmadı
saygılar
sevgili mikaleli,mikaleli' Alıntı:sayın @recepgulseven hayırlı olsun güle güle kullanın cihazı bende aliexpresten daha önce alışverişler yapmıştım ama şu sıralar gümrüklerde denetimler sıkı cihaz ems ilemi yoksa honk kong postla mı elineze ulaştı birde gümrüğe takılıp ilave vergi ödemek zorunda kaldınızmı bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim
saygılarımla
Ürün üretici tarafından hazırlanıp salı günü dhl ile gönderildi perşembe öğlen elimde oldu
herhangi bir gümrüğe takılma olmadı 5 ay önce citroen c3 içinde double din navigasyon getirtmiştim
ondada herhangi bir takılma olmadı sorunsuz bir şekilde dhl ile elime ulaştı bununda sebebi faturaların 150 dolar altı olması çünkü
aldığımız ürünler aslında 150 doların altında üsütünde ödediğimiz para kargo ücreti olduğu için bir problem çıkmadı
saygılar