Duster için Navigasyon Sistemi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan skinner Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,986
Ynt: Duster için Navigasyon Sistemi

mikaleli' Alıntı:
sayın @recepgulseven hayırlı olsun güle güle kullanın cihazı bende aliexpresten daha önce alışverişler yapmıştım ama şu sıralar gümrüklerde denetimler sıkı cihaz ems ilemi yoksa honk kong postla mı elineze ulaştı birde gümrüğe takılıp ilave vergi ödemek zorunda kaldınızmı bu konuda bilgi verebilirseniz sevinirim
saygılarımla
sevgili mikaleli,

Ürün üretici tarafından hazırlanıp salı günü dhl ile gönderildi perşembe öğlen elimde oldu
herhangi bir gümrüğe takılma olmadı 5 ay önce citroen c3 içinde double din navigasyon getirtmiştim
ondada herhangi bir takılma olmadı sorunsuz bir şekilde dhl ile elime ulaştı bununda sebebi faturaların 150 dolar altı olması çünkü
aldığımız ürünler aslında 150 doların altında üsütünde ödediğimiz para kargo ücreti olduğu için bir problem çıkmadı

saygılar

Etiketler

recepgulseven' Alıntı:
sevgili mikaleli,

Ürün üretici tarafından hazırlanıp salı günü dhl ile gönderildi perşembe öğlen elimde oldu
herhangi bir gümrüğe takılma olmadı 5 ay önce citroen c3 içinde double din navigasyon getirtmiştim
ondada herhangi bir takılma olmadı sorunsuz bir şekilde dhl ile elime ulaştı bununda sebebi faturaların 150 dolar altı olması çünkü
aldığımız ürünler aslında 150 doların altında üsütünde ödediğimiz para kargo ücreti olduğu için bir problem çıkmadı

saygılar

Arkadaşlar bu konudaki kötü bir tecrübemi yazayım. Çin'den alışveriş yapacaklar dhl yi kullanmasınlar. Gerçi arkadaşın ürünleri gelmiş, hayırlı olsun ama benim bir uydu alıcım gümrükte kaldı. üstelik faturası falan 150 dolar altındaydı. Benden gümrükten çıkarmak için yaklaşık 550Tl talep ettiler. O günden sonra ne alsam Hong kong post ile getirtiyorum. Biraz da şans işi tabii..

Accipiter' Alıntı:
Arkadaşlar bu konudaki kötü bir tecrübemi yazayım. Çin'den alışveriş yapacaklar dhl yi kullanmasınlar. Gerçi arkadaşın ürünleri gelmiş, hayırlı olsun ama benim bir uydu alıcım gümrükte kaldı. üstelik faturası falan 150 dolar altındaydı. Benden gümrükten çıkarmak için yaklaşık 550Tl talep ettiler. O günden sonra ne alsam Hong kong post ile getirtiyorum. Biraz da şans işi tabii..
üstadım uydu alıcısı özellikle dreambox tipi cihazlar özel kargo ile gelirse kesin gümrüğe takılıyor hatta bir ara özel kargo şirketlerinin yüksek bedeller elde edebilmek için cihazları özellikle gümrük memurlarının gözüne soktuklaı dahi yazılıp çizildi şu anda yapılan bir kanun değişikliği ile dreambox tarzı bir uydu alıcısını gümrüğe takılsa bile 30 euro gümrük ödeyerek geçirmek mümkün bilginize

mikaleli' Alıntı:
üstadım uydu alıcısı özellikle dreambox tipi cihazlar özel kargo ile gelirse kesin gümrüğe takılıyor hatta bir ara özel kargo şirketlerinin yüksek bedeller elde edebilmek için cihazları özellikle gümrük memurlarının gözüne soktuklaı dahi yazılıp çizildi şu anda yapılan bir kanun değişikliği ile dreambox tarzı bir uydu alıcısını gümrüğe takılsa bile 30 euro gümrük ödeyerek geçirmek mümkün bilginize

Merhaba, bu bahsettiğiniz kanun maddesi hakkında biraz bilgi verebilir misiniz? Ne zamandan beri yürürlükte acaba?

üstadım resmi gazeteden yerini şu an için bulmam mümkün değil belki gün içinde bulur onuda koyarım ama kısa bir açıklamayı bir başka forumdan alıntı olarak koyuyorum googleden aratırsanız sizde detaylara ulaşabilirsiniz saygılarımla (kanun bildiğim kadarıyla 1 ocaktan geçerli)

alıntıdır
Yurtdışından 'elektronik' getirmek artık paralı
2011 yılı için geçerli olmak üzere, ticari ithalat maksadı dışında yurtdışından getirilecek televizyon, radyo, video, kamera uydu alıcısı gibi cihazlardan bir defaya mahsus 10-215 euro arasında ücret alınacak.

Bakanlar Kurulu'nun konuya ilişkin kararı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Karara göre, ticari ithalat maksadı dışında yurtdışından getirilecek renkli televizyon, siyah-beyaz televizyon, radyo, video, televizyon uydu alıcıları, birleşik cihazlar ile bunların dışında kalan radyo, televizyon yayını almaya yarayan her türlü cihazlar için bir defaya mahsus ve 2011 yılı için olmak üzere, değişen tutarlarda ücret alınacak.

Bu çerçevede, renkli televizyonlardan 51 ekrana kadar (51 ekran dahil) 55 euro, 51-67 ekran arası (67 ekran dahil) 85 euro, 67-85 ekran arası (85 ekran dahil) 120 euro, 116 ekran ve yukarı 150 euro, oto televizyonu için de 85 euro alınacak.

Siyah-beyaz televizyonlar için 51 ekrana kadar (51 ekran dahil) 25 euro, 51 ekrandan yukarı olanlar ve oto televizyonları için 30 euro, cep tipi radyo alıcıları ile saatli radyo ve radyolu saatler, radyolu cep telefonları, bir müzik aleti (elektronik org gibi) üzerindeki radyolar, oyuncalar üzerindeki radyolar, ışıldaklar ve radyolu vantilatörler için 10 euro istenecek.

Oto alıcıları için 15 euro, taşınabilir radyo alıcıları için 25 euro, rack tipi birleşik cihazlardan radyo alıcı kartları ve videolar ve video kamera için de 180 euro ödenecek.

Öte yandan tek kanallı televizyon uydu alıcı cihazları için 30 euro, çok kanallı olanlar için 70 euro, birleşik cihazlar için (kombine) de 35 euro ile 180 euro arasında değişen tutarlarda ödeme yapılacak.

Söz konusu cihazlar dışında kalan, radyo ve televizyon yayımını almaya yarayan her türlü cihaz için 180 euro ödenmesi gerekiyor.

aracınız hayırlı olsun bilmek istedigim direksiyon kumandasi çalışıyor mu acaba?

Yurt dişıyla uğraşmak istemiyenlere önereceğim xetec dtm 7372
3.5 (inch) Kendinden Ekranlı
Navigasyonlu
Radyo/CD/MP3/VCD/DVD/DİVX/TV
USB ve HAFIZA KARTI GİRİŞLİ
BLUETOOTH'LU + geri vites kamerası bağlanabilir.
Kumandalı Oto Teyp
teyp kafası çıkabiliyor ve tekrar takıldığında hafızadakileri koruyor.

IMAG0181.jpg

IMAG0184.jpg

IMAG0183.jpg

IMAG0186.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR