(Duster) Direksiyon Kutusu Sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan youngsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 78
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,170

Etiketler
Peki bu durumun ciddiyet seviyesi nedir adamı arabayı aldığına pişman eder mi yoksa keyfe keder birşey midir? Çok rahatsız edici bir ses mi? Günevlik riski oluşturabilecek türden birşey mi? Bir ara da arka teker fren hortumu yerinden çıkabiliyor diye bir konu vardı ondan da pek net bir sonuç çıktığını hatırlamıyorum.

Ses kutudan geliyor tabi ama dediğim olay yüzünden oluyor bu benim fikrim tabi mesela tahminimce aramızda ince yanak lastik kullanan varmı bilmiyorum ama bence bu ses onlarda daha az olur

sakyuz' Alıntı:
Peki bu durumun ciddiyet seviyesi nedir adamı arabayı aldığına pişman eder mi yoksa keyfe keder birşey midir? Çok rahatsız edici bir ses mi? Günevlik riski oluşturabilecek türden birşey mi? Bir ara da arka teker fren hortumu yerinden çıkabiliyor diye bir konu vardı ondan da pek net bir sonuç çıktığını hatırlamıyorum.
Sen araba genelde içine sindiyse al dostum . Bunlar ince konular bana mesela kralını getir kusur bulurum . Al pişman olmazsın

Guray hocam,benim kolonlar yine patladi serviste 2.kez degistircekler oyuzden sesi cok acamiorum arabada
Ve bugun bisey farkettim arac park manevrasi yaparken sola dogru donun ce hafif bi tak tak sesi gelio
Bu sorun sizin bahsettiginiz sorunmu yoksa benm aracin derdi baska mi

hduster' Alıntı:
Guray hocam,benim kolonlar yine patladi serviste 2.kez degistircekler oyuzden sesi cok acamiorum arabada
Ve bugun bisey farkettim arac park manevrasi yaparken sola dogru donun ce hafif bi tak tak sesi gelio
Bu sorun sizin bahsettiginiz sorunmu yoksa benm aracin derdi baska mi
Boş bir arazide mıcırlı zeminde vs. aracı tam tur fırıl fırıl döndür. Takırtıları duyarsın. Ben Kaner'le her türlü denedik en çok ses bu tarz bozuk zemindeki dönüşlerde geliyor.
Duyacağınız ses aynen şu; TAARTTT TARRNT TANRTT TARRRTT TANGIRRRTT, TATATARTTTT

Arkadaşlar sizden ricam DACIA ya mail atın. İYİLEŞTİRİLMİŞ DİREKSİYON KUTUSU üretilsin diye.

İşler o şekilde yürümüyor. Satabildikleri sürece devam. Günün birinde mesela 1.6 motorlu suzuki dizel oluverir dacia'nın satışları düşer, o zaman iyileştirilmiş direksiyon kutusunun hemen piyasaya çıkacağından emin olabilirsiniz :D

Ben tam bir yıl IYILESTIRILMIS KUTU beklwdim. Sonra geldi gúya takıldı. Ama iyilestirilmis degilmis. Kandirildim.
Hergun duzenli olarak mail.atiyorum.
Tuketiciyim her zaman haklıyım.

Benim rav4 15 yaşını geçti. Hala böyle sorunlar çıkarmıyor, ama günün birinde daha ciddi bir sorun çıkartacağına ve motora ya da şanzımana el atacağımıza eminim, ama o el atma işinden sonra da yine de hala daha az sorunlu olursa şaşırmam. Netice itibari tercih meselesi. Piyasada sıfır alınabilecek makul fiyatlı çok fazla 4x4 yok. Öyle ya da böyle "idare ediyorsunuz"..

sakyuz' Alıntı:
Benim rav4 15 yaşını geçti. Hala böyle sorunlar çıkarmıyor, ama günün birinde daha ciddi bir sorun çıkartacağına ve motora ya da şanzımana el atacağımıza eminim, ama o el atma işinden sonra da yine de hala daha az sorunlu olursa şaşırmam. Netice itibari tercih meselesi. Piyasada sıfır alınabilecek makul fiyatlı çok fazla 4x4 yok. Öyle ya da böyle "idare ediyorsunuz"..
Bu sorun Duster'ın ucuz olmasından değil. Megane araçlarda da vardı bu sorun.
Burada önemli olan müşteri beklentilerini dikkate alan, sorunlara çözüm üretebilen bir ÜRETİCİ olabilmek. Nasıl olsa ben satıyorum mantığından kurtulmak.
Bir de bizde RENAULT tur o kadar ses olur mantığı da var e bu çok yanlış.

HERKES MAİL ATSIN İYİLEŞTİRİLMİŞ DİREKSİYON KUTUSU talep etsin.

Arkadaslar GENEL MUDURLUK olaya el koydu.
Lutfen sizde DACIA websitesi uzerinden biZe ulasin linkinden sikayetinizi yazin.
BU KADAR SES OLUR mantigiyla hareket etmeyin.
Bu direksiyon kutulari ilk 500 km falan sessiz sonra basliyo ses.
Fabrikanin farketmeme nedeni de bu.

http://www.dacia.com.tr/page.aspx?id=46&formType=13&ref=site

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR