youngsun
Zirve
Ses ilk 500 kmlerden sonra basliyo. Gittikce artiyo.
Direksiyon kutusunda bence milimetrik bosluklar olusuyo.
Direksiyon kutusunda bence milimetrik bosluklar olusuyo.
Sen araba genelde içine sindiyse al dostum . Bunlar ince konular bana mesela kralını getir kusur bulurum . Al pişman olmazsınsakyuz' Alıntı:Peki bu durumun ciddiyet seviyesi nedir adamı arabayı aldığına pişman eder mi yoksa keyfe keder birşey midir? Çok rahatsız edici bir ses mi? Günevlik riski oluşturabilecek türden birşey mi? Bir ara da arka teker fren hortumu yerinden çıkabiliyor diye bir konu vardı ondan da pek net bir sonuç çıktığını hatırlamıyorum.
Sen araba genelde içine sindiyse al dostum . Bunlar ince konular bana mesela kralını getir kusur bulurum . Al pişman olmazsın
O ufak tefek sorunlar çözülürse bu arabayı 70-80000 liradan aşağıya alamazsın dostum sen ucuzken al sonra revize edersinsakyuz' Alıntı:Şimdilik acelesi yok hele şu ufak tefek kusurları bi çözsünler bakarız![]()
Boş bir arazide mıcırlı zeminde vs. aracı tam tur fırıl fırıl döndür. Takırtıları duyarsın. Ben Kaner'le her türlü denedik en çok ses bu tarz bozuk zemindeki dönüşlerde geliyor.hduster' Alıntı:Guray hocam,benim kolonlar yine patladi serviste 2.kez degistircekler oyuzden sesi cok acamiorum arabada
Ve bugun bisey farkettim arac park manevrasi yaparken sola dogru donun ce hafif bi tak tak sesi gelio
Bu sorun sizin bahsettiginiz sorunmu yoksa benm aracin derdi baska mi
O ufak tefek sorunlar çözülürse bu arabayı 70-80000 liradan aşağıya alamazsın dostum sen ucuzken al sonra revize edersin
Arkadaşlar sizden ricam DACIA ya mail atın. İYİLEŞTİRİLMİŞ DİREKSİYON KUTUSU üretilsin diye.
Ben tam bir yıl IYILESTIRILMIS KUTU beklwdim. Sonra geldi gúya takıldı. Ama iyilestirilmis degilmis. Kandirildim.
Hergun duzenli olarak mail.atiyorum.
Tuketiciyim her zaman haklıyım.
Bu sorun Duster'ın ucuz olmasından değil. Megane araçlarda da vardı bu sorun.sakyuz' Alıntı:Benim rav4 15 yaşını geçti. Hala böyle sorunlar çıkarmıyor, ama günün birinde daha ciddi bir sorun çıkartacağına ve motora ya da şanzımana el atacağımıza eminim, ama o el atma işinden sonra da yine de hala daha az sorunlu olursa şaşırmam. Netice itibari tercih meselesi. Piyasada sıfır alınabilecek makul fiyatlı çok fazla 4x4 yok. Öyle ya da böyle "idare ediyorsunuz"..