(Duster) Direksiyon Kutusu Sorunu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan youngsun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 78
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,035

youngsun

Zirve
Yer
İstanbul/Ankara
Web
www.youtube.com
Evet arkadaslar direksiyon kutumun degismesine ragmen sesin kesilmemesi ile ilgili servis bugün bu aracta ses yk dedi. Ben de madem öyle yazı ile bildirin dedim ve yazı aldım.
Simdi MAiS beni bolge mudurlugune yonlendiricek ordan da bir yazi alip BILIRKISI HEYETI ve TUKETICI HAKEM HEYETI vs. derken AYIPLI MAL teshisi koydurarak misli ile degisimi talebine kadar gidicem.
Sırf merkezi kilitten dolayi aracini degistirenler var. Emsal cok.
Bakalim bekleyip gorucez...

Etiketler
Ürünü garantiden ilk değiştirdiklerinde bir sorun yoktu zannedersem, öyle söylemiştiniz. Sonradan mı ses gelmeye başladı yine

youngsun' Alıntı:
Evet arkadaslar direksiyon kutumun degismesine ragmen sesin kesilmemesi ile ilgili servis bugün bu aracta ses yk dedi. Ben de madem öyle yazı ile bildirin dedim ve yazı aldım.
Simdi MAiS beni bolge mudurlugune yonlendiricek ordan da bir yazi alip BILIRKISI HEYETI ve TUKETICI HAKEM HEYETI vs. derken AYIPLI MAL teshisi koydurarak misli ile degisimi talebine kadar gidicem.
Sırf merkezi kilitten dolayi aracini degistirenler var. Emsal cok.
Bakalim bekleyip gorucez...
bu ses tüm araçlarda var maalesef bende çok uğraştım sıfırına bile baktık onda da var bence yeni araç almak değil sorunsuz bir direksiyon kutusu taktırmalısın ... Ama kazanırsan emsal teşkil ederse dacia yandı ... başarılar gönlümüz seninle ...

hocam çözüm yolu varmış ama bence tüketici hakem heyetine yinede git ..siz emsal olursanız sizin gibi birkaç arkadaş daha bu konunun arkasına düşüp değişim yaptırırlarsa en azından türkiyeye ürün yollarken daha dikkatli davranıp daha sağlam ürünler gönderirler.

daha önceden de yazmıştım bir daha yazayım. dusterdan önce bende 2006 model laguna 2 privelege vardı..aynı sorun onda da vardı..maalesef bu sorun reno grubunda hep var...tasarım ve ar-ge mühendislerine fazla maaş vermiyorlarmış, bir de ssk sını 20 gün gösteriyorlarmış..bu nedenle ar-ge ci müh.ler fazla kasmıyo işte..esas sorun bu....

şaka şaka yahu :smiley: son yazdıklarımı dikkate almayın ;D

Forum arkadaslarimdan ricam kimse bu ses bende yok demesin. Cunku tüm dusterlarda var ama kimileri.duyuyor.kimileri.duymuyor.
Cözüm gercek manada bir IYILESTIRILMIS DIREKSIYON KUTUSU gelistirmekte.
Bana takilan kutu IYILESTIRILMIS degil o anlasildi en azindan.

Bu kutudan ses olayının oluşmasının nedenini şöyle geliştiğini düşünüyorum .Bozuk yollarda özeliklede paket taş yollarda dönüş yaparken sanki lastik kutudan bağımsız sağa sola yalpa yapıyor ve bu vuruntuya sebep oluyor gibi bunu engelleyen viraj demir çubuğu var ama oda görevinimi yapmıyor oeasını bilemiyorum artıkın

viraj demir çubuğu genelde kasislerden geçerken "lok lok" diye ses gelir, başka bir deyişle demir demire çarpar...direksiyon kutusundan gelen ses farklı..2 sesi karıştırmayalım

bende de son zamanda arazide fazla yol yaptığımdan direksiyon içinden ya da etrafından plastik aksamlardan tıkırtılar gelmeye başladı...konu hakkında önerileriniz var mıdır?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,735
Kayıtlı Üye Sayımız
166,556
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmet_Ali

SON KONULAR

Geri