DUSTER DA NERDEN GELDİĞİNİ ANLAMADIĞIMIZ SESLERİN TELAFİSİ

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan troyexplorer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 400
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 183,764
Ynt: DUSTER DA NERDEN GELDİĞİNİ ANLAMADIĞIMIZ SESLERİN TELAFİSİ

mgnydn' Alıntı:
konuyla alakasız olacak ama ne yaptılar sizin araca bende de corsa var da:?
İstanbuldaysan ümraniyede opel platin var serkan çocuğun ismi işini çözer, tabi aracın 2007 sonrası ise daha öncesini ona sorman lazım

Etiketler

troyexplorer' Alıntı:
İstanbuldaysan ümraniyede opel platin var serkan çocuğun ismi işini çözer, tabi aracın 2007 sonrası ise daha öncesini ona sorman lazım

istanbul da değilim.ama gelmeye niyetim var.aklımda bulunsun.bir de benim araç 2006 aynı sorun var ve bildiğim kadarıyla aynı sorun olması lası lazım...

2006 eski kasa herhalde onlarda kronik sorun direksyon kutusu garantideyken değişmişse olur herhalde bilemiyorum

troyexplorer' Alıntı:
2006 eski kasa herhalde onlarda kronik sorun direksyon kutusu garantideyken değişmişse olur herhalde bilemiyorum

Teşekkür ederim ....
Corsa nın kronik sorunları o kadar çok ki hangisinden başlasak bitmiyor...
Satıp duster almak var ama bir müddet daah binelim bakalım:(((

Arkadaşlar yakıt deposunun dış kapağı açıldığında sonlanması için iç taraftan plastik bir durağı var. Bu durak kaportanın dışına saçi hafif şişirdi sizin araçlarınızdada aynı durum söz konusumu? Zorladığımı hatırlamıyorum ama yayı bi yerden sonra geriye doğru çektiği için sona doğru vuruyor o hareketmi yaptı acaba anlamadım...

Macera paketi olan arkadaşlar olaki ufak tefek sürtmelerde yerinden çıkartıp onarım yaptırmamanızı tavsiye ediyorum , çünkü ne yaptıkları boya oluyor nede yerine orjinali gibi yapışıyor yapan yerde autoking sözde çok iyilerya içine ettiler arabanın

Mini onarım için autokingle işiniz olmasın arka çamurlukta ufak bir ezik vardı, adam orayı düzeltmek için çamurluğa delik açmış görmesem araba ordan çürüyecek yahu bide kabul de etmiyorlar dıştan gelen darbeyle olmuştur diyorlar resimlerini yayınlıyorum yorum sizin

image.jpg

image.jpg

yahu şu direksiyon ve çevresinden gelen tiz ses şeklindeki tıkırtılara nasıl bir çözüm buldunuz? su contası işi işe yaramadı..araziye sık çıkmaya başladıktan ve arazide biraz hor kullandıktan sonra sesler artmaya başladı.

Mini onarım işlemlerine dikkat edin arkadaşlar. Oto Kingde yaptırdığım hakkım olan iki işlemin birisi hasar dosyasına sokulmuş. Az kalsın hasarsızlığımı iptal ediyorlardı. Kavga gürültü zor ikna edebildim.

bars2010' Alıntı:
Mini onarım işlemlerine dikkat edin arkadaşlar. Oto Kingde yaptırdığım hakkım olan iki işlemin birisi hasar dosyasına sokulmuş. Az kalsın hasarsızlığımı iptal ediyorlardı. Kavga gürültü zor ikna edebildim.
Zaten onumuzdeki yıl hasarsizlik indirimi diye bisey kalmiyor. 4 tip policeden birini secip oducez.

Alıntı yapılan: bars2010 - Bugün, 13:29:33

Zaten onumuzdeki yıl hasarsizlik indirimi diye bisey kalmiyor. 4 tip policeden birini secip oducez.

yeni uygulama yürürlüğe girinceye kadar poliçe yenileyecekler için söylemiştim.

Autoking e bırak gitmeyi kapısının önünden geçmem .Kapıdaki plastiği yerinden çıkartmak için tornavida sokmuş araya boya kazınmış yeniden yapıştırmak için sökünce anlaşıldı nasıl olsa gözükmüyor mantığı lanet olsun yaptıkları işe çırak yapmaz be bunu

Bu arada macera paketini tek tek satmıyormuş artık yedek parça yani çift çift alacakmışız arka çamurluklar çift 4 kapı bir arada ön çamurluklar çift şeklinde nasıl olucak bu şimdi birine bişey oldugu zaman nasıl alıcaz sigortadan parasını yahuu nereye şikayet edice bunu

troyexplorer' Alıntı:
Arkadaşlar yakıt deposunun dış kapağı açıldığında sonlanması için iç taraftan plastik bir durağı var. Bu durak kaportanın dışına saçi hafif şişirdi sizin araçlarınızdada aynı durum söz konusumu? Zorladığımı hatırlamıyorum ama yayı bi yerden sonra geriye doğru çektiği için sona doğru vuruyor o hareketmi yaptı acaba anlamadım...
afedersiniz ama o cucugu pompacilar yuzunden oluyor langirt diye kapagi aciyorlar hayvanca
Sonra da kapak yaylanip carpiyor kaportaya :mad:

Benim sözde IYILESTIRILMIS DIREKSIYON KUTUSU yine ses yapmaya basladigi icin MAiSe mail atmistim servisyen aradilar aeaci getirin dediler. Artik olmadi mahkemeye vericem.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR