Duster Canavar Olmuş

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan blade17hakan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,447
Ynt: Duster Canavar Olmuş

Aracımızın jantları güzel default hali, ben değiştirmeye gerek duymadım, diğer bu tarz jantlarıda beğenip para verip değiştirmeyede cesaret edemedim, güzel durur mu durmaz mı muammasına düşmemek için,

Fotoya gelirsek,

Benim aracın ismide canavar, hatta arkadaşlarım taktı, başlığı atan arkadaşta böyle bir söylenimlede mesaj başlığı yapmış, duster sahibi olmayanlara "SİZE NE ARKADAŞIM".. Adam görmüş beğenmiş bizde sayesinde görüyoruz, keşke orda olsaydımda inceleseydim o aracın jantlarını, keşke aynı aracı arkadaş birkez daha sabah görürde detaylı foto alabilir özellikle jantlar için.. Siz offroad yapıyorsunuz diye offroad yapmak zorunda değiliz, bizimde ilgimiz dediğiniz gibi aksesuarlar..

Boş beleş konuşmalar yapmayalım. Bence duster 'i olmayanları kapı dışarı desek ayıp olmaz sanırım..

Etiketler

SERKANEFE' Alıntı:
Aracımızın jantları güzel default hali, ben değiştirmeye gerek duymadım, diğer bu tarz jantlarıda beğenip para verip değiştirmeyede cesaret edemedim, güzel durur mu durmaz mı muammasına düşmemek için,

Fotoya gelirsek,

Benim aracın ismide canavar, hatta arkadaşlarım taktı, başlığı atan arkadaşta böyle bir söylenimlede mesaj başlığı yapmış, duster sahibi olmayanlara "SİZE NE ARKADAŞIM".. Adam görmüş beğenmiş bizde sayesinde görüyoruz, keşke orda olsaydımda inceleseydim o aracın jantlarını, keşke aynı aracı arkadaş birkez daha sabah görürde detaylı foto alabilir özellikle jantlar için.. Siz offroad yapıyorsunuz diye offroad yapmak zorunda değiliz, bizimde ilgimiz dediğiniz gibi aksesuarlar..

Boş beleş konuşmalar yapmayalım. Bence duster 'i olmayanları kapı dışarı desek ayıp olmaz sanırım..

bunu diyebilmen için gezenbilirde değil.dusterfan forumda olman lazım serkan kardeş.suzukiciler ladacılar amerikancılar kendi sitelerinde senin bu cümleni kullanmadılar.gene bir çam devirdin.yakışmıyor sana.birebirde çok efendi bir genç olduğunu kayışdağında görmesem başlardım BU İŞİ TURKİYE MAHKEMELERİNDE ÇÖZELİM yaygarasına .ama alıştık senin patavatsız cevaplarına.sen sen ol konuşmuş olmak için konuşma

Murat bey sözümün kime olduğu gayet açık, siz rahat olunuz siz ve sizin gibi kişilere söylenmedi bu laflar. Sizlede zamanla atışmalar oldu bu forumda ama bu bir iddialaşmadan öteye geçemedi, hakaret boyutuna ulaşmadı hiç bir zaman, hatta bu tatlı tartışmalar sonucunda da kayışdağına gidildi, mangal yapıldı afiyetle yenilip aşağıya inildi ve bitti ama BİTTİ. Sizlere saygım sonsuz.

SERKANEFE' Alıntı:

Fotoya gelirsek,

tşkelr serkan bey aynen katılıyorum...........

Güzel bir kapak olmuş

İstenmediğimiz yerde durmayı sevmem ama

Bu form dastiiir için özel değil

Bizim yorum yapmamızı istemiyorsan bir birinizin mail I'ni alın benim haberim bile olmaz

st' Alıntı:
Güzel bir kapak olmuş

Bizim yorum yapmamızı istemiyorsan bir birinizin mail I'ni alın benim haberim bile olmaz

Burda öle bişi geçtiğini hatırlamıyorum herkeze açık bi alan yani herkez konuşuo zaten ,bilende bilmeyende fikrini söylüyor...?

st' Alıntı:
Güzel bir kapak olmuş

Kapaklılk bir durum yok, sizlere söylenmediğinizide bildirmek içinde mesaj attım, cevap olarak okumadınız sanırım.. Admin bi kaç kişiyi kapak yaptı sağolsun, onun haricinde kimseyle alıp veremediğimiz hiç birşey yok. Sizleri istememek büyük ayıp olur, ben bir çok şeyi burdan öğrendim, ben o cümleleri kurarken 2 kişiden bahsettim aslında tartışma olmasın diye isimlerini yazmadım, forumdan atıldıklarına göre isimde verebilirim, biri kyenipazar diğeri veterinerdi..

İyi azkşamlar.

SERKANEFE' Alıntı:
Kapaklılk bir durum yok, sizlere söylenmediğinizide bildirmek içinde mesaj attım, cevap olarak okumadınız sanırım.. Admin bi kaç kişiyi kapak yaptı sağolsun, onun haricinde kimseyle alıp veremediğimiz hiç birşey yok. Sizleri istememek büyük ayıp olur, ben bir çok şeyi burdan öğrendim, ben o cümleleri kurarken 2 kişiden bahsettim aslında tartışma olmasın diye isimlerini yazmadım, forumdan atıldıklarına göre isimde verebilirim, biri kyenipazar diğeri veterinerdi..

İyi azkşamlar.

sayın serkan bey. görüşlerinize aynen katılıyorum! bahsettiğiniz bu iki kişiden başka şu koca forumda sorun yaratan başka insan yok! travech konusu altında sayfalarca bu iki isim tarafından başlatılan tartışmaları okumaktan sıkılmıştımki bir arkadaşımız aynı araç hakkında yeni bir konu başlatmış hah işte buraya bi yazayım,araç hakkında biraz bilgi alayım dedim hata yaptım:S bu ikisi hemen saldırıya geçti! yok kıvırmak,yok ispat et yok ne yorum bekliyorsun falan filan!!! birde kendilerini uzman zannetmiyolarmı! üşenmedim ve hala üşenmiyorum kendilerine ait olduğunu zannettiğim (ki birisinde hiçbişey yok sanırım!) araçların forumlarına girdim. adamların takip yazmaktan başka neredeyse hiçbir yorumu yok :smiley: yokmu bu insanları önleyebilecek bir yöntem? her dacia konusundaki tartışma bu ikisi yüzünden başlamış sonra ortalık olmuş tartışma çöplüğü! her fikre saygım var ama dalga geçmeden küçük görmeden ve hiçbir bilgisi olmadan millete uzmanlık taslamayanlarınkinden. Böyle olmayanlara sonsuz saygılar... sayenizde öğreniyorum!...

Yaaaaa arkadaşlar bu nasıl bir iştir ne saçmalıktır?? Konu başlığı değiştirilmiş nasıl oluyor bu? İnsanların bu kadarmı saygısı var yani bumudur ya ne saçma iştir yaa ? Ne oluyor?!!

blade17hakan' Alıntı:
Yaaaaa arkadaşlar bu nasıl bir iştir ne saçmalıktır?? Konu başlığı değiştirilmiş nasıl oluyor bu? İnsanların bu kadarmı saygısı var yani bumudur ya ne saçma iştir yaa ? Ne oluyor?!!

valla dostum doğru söylüyorsun bende dayanamadım o iki kişinin aleyhinde bişeyler yazılınca hemen bende katıldım hata yaptım aslında hiç söz etmemek hiç dikkate almamak gerek. özür dilerim...

araç çok güzel olmuş özellikle beyaz rengin bu araç için en iyi renk olduğunu düşünüyorum. Fakat lastiklerin bu derece inceltilmesinden sonra araç sadece asfalt kullanımı için uygun olmuyormu? bu şekil gayet güzel ama bir bakıma bozuk yolları unutmamız demek değilmi bu lastikler?

gogo10' Alıntı:
valla dostum doğru söylüyorsun bende dayanamadım o iki kişinin aleyhinde bişeyler yazılınca hemen bende katıldım hata yaptım aslında hiç söz etmemek hiç dikkate almamak gerek. özür dilerim...

araç çok güzel olmuş özellikle beyaz rengin bu araç için en iyi renk olduğunu düşünüyorum. Fakat lastiklerin bu derece inceltilmesinden sonra araç sadece asfalt kullanımı için uygun olmuyormu? bu şekil gayet güzel ama bir bakıma bozuk yolları unutmamız demek değilmi bu lastikler?

Hiç önemli değil dostum eyw,,,ama dustera dış modifiye çok yakışıyor ve beğeniorum,,tabi o lastiklerle imkanı yok ve o jant arazi yolunda rahat eğilir,,,,konu başlğını gelince dicek söz bulamıorum,,başlığı admin veya moderatörden başka kimse değiştiremiyor diye biliyordum,,resmen alay ve dalga geçiyorlar ben burda duster sahibi olan arkadaşlarıma göstermek istedim hoşuam gitti yani...,Bunda ne var anlamış değilim...Gerçekten çok üzücü .. :Sİnsanlarla alay etmek saygısızlık göstermek bu kadarmı kolay yani..

valla dostum konu dacia olunca insanlar diğer markalarda alamadıkları hırslarını buradaki her konuda çıkartıyolar :smiley: bir iki kişinin yorumunu okudum (şimdiye kadar bilen insanların yorumlarını dikkate aldığımızda hakikaten dusterın oraya girmesi yada çıkması zor) bol bol atmışlar heralde sonra o insanların yorumlarıyla karşılaşmadım. bilir kişiler onlara tepkilerini koymuşlar onlarda bidaha girmemiş sanırım. ama bazıları onlarca sayfada daha aynı hikayeleri anlatıyolar. yok dana mı yok 100cm mi falan filan :smiley: bunlara cevap vermemek lazım. çünkü çoğu kişi istenilen bilgiyi veriyor.

benim bir dusterım yok. hatta ilk çıktığında almaya gittiğimde hiiiiiç beğenmedim! özellikle içini. o yüzdende hem genişlik hem yükseklik hemde motor gücü olarak gittim transit connect aldım. çokta memnunum aracımdan. bulunduğum bölge genelde dağlık. bozuk ve çamurlu yollarla kaplı sedanlar sıkıntı yaşarken ben hiç yaşamadım. ama şimdilerde duster aklıma yatmaya başladı. çünkü altını sürttürebileceğim ve sürttürdüğüm yerler çoğaldı. şimdi köylere falan gidiyorum.

duster dediğiniz gibi birkaç aksesuvar takılınca çok güzel oluyor. ama oda kullanım amacının dışına çıkartıyor! lastikler çok hoş durmuş. şu yeni çıkmış olan travec tam istediğim gibi bişey. inşallah o buralara gelirde ondan almayı düşünürüm.

gogo10' Alıntı:
valla dostum konu dacia olunca insanlar diğer markalarda alamadıkları hırslarını buradaki her konuda çıkartıyolar :smiley: bir iki kişinin yorumunu okudum (şimdiye kadar bilen insanların yorumlarını dikkate aldığımızda hakikaten dusterın oraya girmesi yada çıkması zor) bol bol atmışlar heralde sonra o insanların yorumlarıyla karşılaşmadım. bilir kişiler onlara tepkilerini koymuşlar onlarda bidaha girmemiş sanırım. ama bazıları onlarca sayfada daha aynı hikayeleri anlatıyolar. yok dana mı yok 100cm mi falan filan :smiley: bunlara cevap vermemek lazım. çünkü çoğu kişi istenilen bilgiyi veriyor.

benim bir dusterım yok. hatta ilk çıktığında almaya gittiğimde hiiiiiç beğenmedim! özellikle içini. o yüzdende hem genişlik hem yükseklik hemde motor gücü olarak gittim transit connect aldım. çokta memnunum aracımdan. bulunduğum bölge genelde dağlık. bozuk ve çamurlu yollarla kaplı sedanlar sıkıntı yaşarken ben hiç yaşamadım. ama şimdilerde duster aklıma yatmaya başladı. çünkü altını sürttürebileceğim ve sürttürdüğüm yerler çoğaldı. şimdi köylere falan gidiyorum.

duster dediğiniz gibi birkaç aksesuvar takılınca çok güzel oluyor. ama oda kullanım amacının dışına çıkartıyor! lastikler çok hoş durmuş. şu yeni çıkmış olan travec tam istediğim gibi bişey. inşallah o buralara gelirde ondan almayı düşünürüm.

Bende dediğiniz üzeri çok detaycıyım, aslına o kadar detaycıyım ki citroen picasso en full modelinden almayı planlıyordum, hani bir gün aileniz olursa yada varsa kesinlikle inceleyin hayran kalırsınız detaylarına.. Neyse bu kadar detaycıyken bu aracın içini görünce şoke oldum. Almak istedim ama içinden dolayı çok cebelleştim, daha sonra bu aracın yaşamımla ilgili olucak artı kısımlarını bir yana eksi kısımlarını bir yanda toparlayınca artılar ağır bastı ve gittim aldım.. Ama insan alışıyor belli bir süreden sonra, bazen öyle bir an geliyor ki normal araçların geçemediği gidemediği yerlerden duster gidince, iyi ki almışım işte araç dediğin böyle birşey olmalı diyorsunuz çünki bizler Türkiye 'de yaşıyoruz, neyle ne zaman karşılaşacağınız belli olmuyor, işte yüksek bir araç bu işlerin erbabı olan araçlar hayat kurtarıyor. Ben herkeze tavsiye ediyorum en başında alman için bir sebep olarak yüksek araç ve az yakıyor, böyle yüksek olupta az yakan araç olduğunu ben sanmıyorum, tavsiye ediyorum kısacası..

SERKANEFE' Alıntı:
Bende dediğiniz üzeri çok detaycıyım, aslına o kadar detaycıyım ki citroen picasso en full modelinden almayı planlıyordum, hani bir gün aileniz olursa yada varsa kesinlikle inceleyin hayran kalırsınız detaylarına.. Neyse bu kadar detaycıyken bu aracın içini görünce şoke oldum. Almak istedim ama içinden dolayı çok cebelleştim, daha sonra bu aracın yaşamımla ilgili olucak artı kısımlarını bir yana eksi kısımlarını bir yanda toparlayınca artılar ağır bastı ve gittim aldım.. Ama insan alışıyor belli bir süreden sonra, bazen öyle bir an geliyor ki normal araçların geçemediği gidemediği yerlerden duster gidince, iyi ki almışım işte araç dediğin böyle birşey olmalı diyorsunuz çünki bizler Türkiye 'de yaşıyoruz, neyle ne zaman karşılaşacağınız belli olmuyor, işte yüksek bir araç bu işlerin erbabı olan araçlar hayat kurtarıyor. Ben herkeze tavsiye ediyorum en başında alman için bir sebep olarak yüksek araç ve az yakıyor, böyle yüksek olupta az yakan araç olduğunu ben sanmıyorum, tavsiye ediyorum kısacası..
aldığım zaman iyiki almışım diyeceğimden eminim!!! :smiley: dediğin gibi tamda Türkiye koşulları için üretilmiş bir araç bence. yalnız fiyat biraz yüksek gibi geliyor bana hani dacia ya o bakımdan :smiley: fiyat 50 lere yaklaşınca biraz çekince oluyor insanda... hani 2.el temiz çok daha lux başka bişeylerde bulunabilir o fiyata ama onada nekadar güvenebilirsin özellikle konu 4 çeker olunca! adam 4 çeker almış 100 bin km. yol yapmış hiç araziye sokmadım diyo!... şu yeni çıkan travec ilgimi çekti zaten duster konusunada girmemin sebebi o. akdeniz sahillerindeki suzukilerin 2 boy büyüğüne benziyo görüntüsüde gerçekten hoşuma gitti muhtemelen o daha ucuz olabilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR