Ynt: Duster Canavar Olmuş
Globalleşen dünyada artık markanın önemi kalmadı, tabi popüler kültürden ayrı bakabilirseniz bunu anlayabilirsiniz, bugün Sony lcd ekranının içinden çıkan ekran ile vestel 'in samsung 'un içinden çıkan ekranlar aynı mesela. Markaya hürmet başka bir bahara.. 2.el daha lüks sağlamda olabilir ama ne kadar yakıyor en büyük etken benim için aracın az yakması. Şöyle söyliyim, şuan duster 'dan daha lüks araç alma imkanım var (sportage volvo vs) ama işte az yakması çok önemli, altımda ki araç ne kadar lüks olursa olsun ben o yakıt ibresinin tık tık inişini izlemem morelimi bozuyor travec sağlam ve kaslı görünüyor açıkcası ama almanya fiyatı 19 bin euro gibi birşeymiş tabi başangıç fiyatı..
gogo10' Alıntı:aldığım zaman iyiki almışım diyeceğimden eminim!!! dediğin gibi tamda Türkiye koşulları için üretilmiş bir araç bence. yalnız fiyat biraz yüksek gibi geliyor bana hani dacia ya o bakımdan fiyat 50 lere yaklaşınca biraz çekince oluyor insanda... hani 2.el temiz çok daha lux başka bişeylerde bulunabilir o fiyata ama onada nekadar güvenebilirsin özellikle konu 4 çeker olunca! adam 4 çeker almış 100 bin km. yol yapmış hiç araziye sokmadım diyo!... şu yeni çıkan travec ilgimi çekti zaten duster konusunada girmemin sebebi o. akdeniz sahillerindeki suzukilerin 2 boy büyüğüne benziyo görüntüsüde gerçekten hoşuma gitti muhtemelen o daha ucuz olabilir.
Globalleşen dünyada artık markanın önemi kalmadı, tabi popüler kültürden ayrı bakabilirseniz bunu anlayabilirsiniz, bugün Sony lcd ekranının içinden çıkan ekran ile vestel 'in samsung 'un içinden çıkan ekranlar aynı mesela. Markaya hürmet başka bir bahara.. 2.el daha lüks sağlamda olabilir ama ne kadar yakıyor en büyük etken benim için aracın az yakması. Şöyle söyliyim, şuan duster 'dan daha lüks araç alma imkanım var (sportage volvo vs) ama işte az yakması çok önemli, altımda ki araç ne kadar lüks olursa olsun ben o yakıt ibresinin tık tık inişini izlemem morelimi bozuyor travec sağlam ve kaslı görünüyor açıkcası ama almanya fiyatı 19 bin euro gibi birşeymiş tabi başangıç fiyatı..