Duster Canavar Olmuş

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan blade17hakan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 47
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,448
Ynt: Duster Canavar Olmuş

gogo10' Alıntı:
aldığım zaman iyiki almışım diyeceğimden eminim!!! :smiley: dediğin gibi tamda Türkiye koşulları için üretilmiş bir araç bence. yalnız fiyat biraz yüksek gibi geliyor bana hani dacia ya o bakımdan :smiley: fiyat 50 lere yaklaşınca biraz çekince oluyor insanda... hani 2.el temiz çok daha lux başka bişeylerde bulunabilir o fiyata ama onada nekadar güvenebilirsin özellikle konu 4 çeker olunca! adam 4 çeker almış 100 bin km. yol yapmış hiç araziye sokmadım diyo!... şu yeni çıkan travec ilgimi çekti zaten duster konusunada girmemin sebebi o. akdeniz sahillerindeki suzukilerin 2 boy büyüğüne benziyo görüntüsüde gerçekten hoşuma gitti muhtemelen o daha ucuz olabilir.

Globalleşen dünyada artık markanın önemi kalmadı, tabi popüler kültürden ayrı bakabilirseniz bunu anlayabilirsiniz, bugün Sony lcd ekranının içinden çıkan ekran ile vestel 'in samsung 'un içinden çıkan ekranlar aynı mesela. Markaya hürmet başka bir bahara.. 2.el daha lüks sağlamda olabilir ama ne kadar yakıyor :smiley: en büyük etken benim için aracın az yakması. Şöyle söyliyim, şuan duster 'dan daha lüks araç alma imkanım var (sportage volvo vs) ama işte az yakması çok önemli, altımda ki araç ne kadar lüks olursa olsun ben o yakıt ibresinin tık tık inişini izlemem morelimi bozuyor :smiley: travec sağlam ve kaslı görünüyor açıkcası ama almanya fiyatı 19 bin euro gibi birşeymiş tabi başangıç fiyatı..

Etiketler

blade17hakan' Alıntı:
Yaaaaa arkadaşlar bu nasıl bir iştir ne saçmalıktır?? Konu başlığı değiştirilmiş nasıl oluyor bu? İnsanların bu kadarmı saygısı var yani bumudur ya ne saçma iştir yaa ? Ne oluyor?!!
Merhaba, önceki konu başlığı neydi acaba?

balum' Alıntı:
Merhaba, önceki konu başlığı neydi acaba?

merhaba,,,, "Bu canavarı bizim mahallede gördüm" yazmıştım..ve alaylı şekilde duster canavar olmuş die değiştirilmiş..konu başlığına müdahale edildiğini hiç görmemiştim..

Muhalif sesleri yasaklayınca moderatör,e övgü konu başlığı düzenlenince moderatör,e yergi biraz çifte standart olmuş

SERKANEFE' Alıntı:
Kapaklılk bir durum yok, sizlere söylenmediğinizide bildirmek içinde mesaj attım, cevap olarak okumadınız sanırım.. Admin bi kaç kişiyi kapak yaptı sağolsun, onun haricinde kimseyle alıp veremediğimiz hiç birşey yok. Sizleri istememek büyük ayıp olur, ben bir çok şeyi burdan öğrendim, ben o cümleleri kurarken 2 kişiden bahsettim aslında tartışma olmasın diye isimlerini yazmadım, forumdan atıldıklarına göre isimde verebilirim, biri kyenipazar diğeri veterinerdi..

İyi azkşamlar.
;D ;D ;D FORM için hayırlı olsun admini de kutlarım ;D ;D ;D

blade17hakan' Alıntı:
merhaba,,,, "Bu canavarı bizim mahallede gördüm" yazmıştım..ve alaylı şekilde duster canavar olmuş die değiştirilmiş..konu başlığına müdahale edildiğini hiç görmemiştim..
konu başlığı duster olunca normalll ;D ;D ;D bu başlıkta daha dikkat çekiçi olmuş kimse alay etmesin alay etmek isteyen aynaya baksın.

SERKANEFE' Alıntı:
Globalleşen dünyada artık markanın önemi kalmadı, tabi popüler kültürden ayrı bakabilirseniz bunu anlayabilirsiniz, bugün Sony lcd ekranının içinden çıkan ekran ile vestel 'in samsung 'un içinden çıkan ekranlar aynı mesela. Markaya hürmet başka bir bahara.. 2.el daha lüks sağlamda olabilir ama ne kadar yakıyor :smiley: en büyük etken benim için aracın az yakması. Şöyle söyliyim, şuan duster 'dan daha lüks araç alma imkanım var (sportage volvo vs) ama işte az yakması çok önemli, altımda ki araç ne kadar lüks olursa olsun ben o yakıt ibresinin tık tık inişini izlemem morelimi bozuyor :smiley: travec sağlam ve kaslı görünüyor açıkcası ama almanya fiyatı 19 bin euro gibi birşeymiş tabi başangıç fiyatı..
tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. bu sene böyle gelip geçecek inşallah travec yaza kadar gelirde birde onu kıyaslarız olmazsa ya duster yada travec bakalım artık. ikiside bana çok uygun görmeden karar vermiyeyim. ama dediğiniz başlangıç fiyatına bakılırsa sanırım duster dan pahalı olacak gibi! birde size bir sorum olacak daha önce çok ca tartışılmıştı ama ben genede sorayım. tork dolayısıyla dizel kullandım bugune kadar ama bu araçdaki benzinli ile dizel arasındaki fiyat farkı beni düşündürüyor çünkü senede taş çatlasa 10000 km yol yaparım bu araçla (iki tane arabamız var)kış için böyle bir araç düşünüyorum yazın böyle bir araca ihtiyacımız yok doblomuz var. dizeldeki torkda beni tatmin ediyor. benzinlisini alsam dizelle arasındaki tork farkı beni üzermi?

[attachment=1] muhtemelen görmüşsünüzdür bu aracı. düşündümde mat siyahla birlikte bu tarz jantlar kullanılsa çok güzel olmazmı? birde sanırım stoplar değiştirilmiş. bence bu daha canavar olmuş :smiley:

acajoux20bis.jpg

SERKANEFE' Alıntı:
Kapaklılk bir durum yok, sizlere söylenmediğinizide bildirmek içinde mesaj attım, cevap olarak okumadınız sanırım.. Admin bi kaç kişiyi kapak yaptı sağolsun, onun haricinde kimseyle alıp veremediğimiz hiç birşey yok. Sizleri istememek büyük ayıp olur, ben bir çok şeyi burdan öğrendim, ben o cümleleri kurarken 2 kişiden bahsettim aslında tartışma olmasın diye isimlerini yazmadım, forumdan atıldıklarına göre isimde verebilirim, biri kyenipazar diğeri veterinerdi..

İyi azkşamlar.

Kapaklık durum var.. Yoksa "İÇİNE" yapmaya kalkıyorlar. Artık kapakta kurtarmazsa bakıcaz duruma göre ;D

e ben gene geldim seko noolucak şimdi ?

arkadan konuşmak çok ayıptır sekocuğum sen hala tretuarlara tarator diyor musun ???

kyenipazar-tuğçe san

hooo hoooo hooo !!!

allah alaaaah , olguncandan bey , videoyu ekleyen ben miyim kardeşim , bu videoyu tıklayınca ktunnel görünüyor ekranda , bu videonun amacı nedir diyorum , rahatsız mısın kardeşim ?
videoyu koyana soracaksın onu sen.

duzvites22' Alıntı:
allah alaaaah , olguncandan bey , videoyu ekleyen ben miyim kardeşim , bu videoyu tıklayınca ktunnel görünüyor ekranda , bu videonun amacı nedir diyorum , rahatsız mısın kardeşim ?
videoyu koyana soracaksın onu sen.

Boşver videoyu filan. Hem sorduğun sorunun cevabını ekşi sözlükte bile bulabilirsin.

Diğer başlıkta bilgi istemiştin muhterem Duster için. Sen en iyisi Suzuki al, mitsubıshı al, G al; sana yaramaz Duster. İşine yaramayacak olan araba için bilgi istemene de gerek yok.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR