Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERKANEFE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,463
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 465,367
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

troyexplorer' Alıntı:
O logoyu yaptıracaksın hazırda satılan bişey değil, serviste var galiba ama dünya para logoyu internetten bul var resimleri bi reklamcıda yaptır

Teşekkür ederim ama bulamadım internette logoyu :'(

Etiketler

Susturucudan önce yapılmışşsa muayene de sorun çıkaracagı kesin

troyexplorer' Alıntı:
Mail adresini yaz bana , yada tel numaranı özelden yaz whats up tan yollim resmini

Whatsapp dan resim kalitesi bozuluyo.. mailde den gönderirsen sevinirim.. metde_hm@msn.com

Arkadaş şuraya ne zaman resim koysam , arabanın başına hiç olmayacak bişey geliyor , yuh artık !!
Benim aracım en kötü dusterlardan biri ve 5 para etmez

Arkadaşlar resimdeki çift eksoz uygulamasını nerde yaptırabilir.

ga.jpg

Facebook da duster offroad türkiye grubuna katılırsanız hem hoş sohbetimize dahil olursunuz hem de egzoz dahil duster hakkında her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz.. :smiley:

Herkese Selamlar.
Eski bir konu ama,forumu bastan sona taradım,ayak altı aydınlatma için elektrik bağlantılarını nasıl yaparız sorusuna cevap bulamadım.Yardımcı olurmusunuz?Araç 2011 4*4 look

Gece sürekli yanmasını istiyorsanız, park lambası elektriğine, kapı açıkken yanmasını istiyorsanız tavan lambası kablosundan elektrik alıyorsunuz
Işıkları döşeyip bağlantı kısmını bir oto elektrikçide yaptırabilirsiniz çok para tutacak bir iş değil

Sayın Süleyman Kaptan teşekkür ederim.Ayrıca ben tavan ampulünü ve bagaj aydınlatma ampulünü değiştirmek istiyorum.(daha fazla ışık veren bir ampul ile) led olabilir v.s.bu konuda teknık bilgi rica ediyorum.oralara takabileceğim ampulun boyu,eni, montajı v.s.
şimdiden teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR