Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SERKANEFE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,463
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 465,251
Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Herkese selamlar

Uzun bir aradan sonra yaptıgım degişikler oldu.(Plasti dip kaplama ve tavan bar, sisler)
Herkese keyifli sürüşler

DUSTER ADVENTURE TEAM

IMG_4573.JPG

IMG_4575 - Kopya.JPG

IMG_4601.JPG

Etiketler

Vallahi yan durmasını düzeltemedim ekranınızı yan çevirirseniz sorun çözülüyor :p :D

Duster Adventure Team kamp etkınlıgımızden bir kare
saygılar:smiley:

11406846_933736376687574_6173128756889275206_n.jpg

geceleri spontone gezılerde veya dolaşmalarda önümü rahat görebılmem için yapılmıştır.Şahin dekiler gösteriş amaçlı yıkat parlat mahallede dursun hesabı degıl hocam yapmış olmak içim yapılmamıştır hakkını vermek amaçlı duster da veriyor

İşlevine bişey demedim , görünüşü de önemli
Mesela o kadar şey yapmışsın çamurluklarda dodik yok, çamurluk dodikleri bu aracın olmazsa olmazı, o cam rüzgarlıkları dustera kesinlikle yakışmıyor, 6 tane far yerine iki tane sağlamı aynı işlevi sağlar, kare ön plaka ön dizaynla uyum sağlamıyor, elbette zevk meselesi de hata çok eleştirmeyelimmi..

beni niye konuya dahil ettin anlamadım süleyman
mecburen cevap hakkım oldu ;)
genel görünüş gayet havalı ama detaylara inersen kusur bulmak çok kolaydır kaptan
ama senin bulduğun kusur bir başkasının bakışına göre gayet güzeldir
demem o ki bu işler göreceli
mesela ben senin egzosunun sadece tek çıkışlısını beğendim çiftli bana göre saçma oluyor fakat sana göre süper
hatta bizim gruptakiler de çiftli yaptılar bence kötü oldu
neyse cannnn hevesli nasıl isterse öyle yapsın
ha bide canın aracı zaten iki çeker :D ama o yine de senin sattığın 4 çeker dusterinle girmediğin arazide fink atıyo ;D ;D

Baktım abiler havada uçuşuyor , benim tanıdığım abisi sensin bende öyle cevap verdim anlayana ,senle alakası yok tabiki
Alakası yokken üstüne niye vazife aldın konuyu savunmada bak yine bana cevap hakkı doğdu ;D
Araca aksesuar ilave ederken , hayati 3 konu vardır arman abisi:smiley:
1 - İşlevi ; buna bişey demedik zaten
2- Araca uyumu; yani aracı tanımayan biri lem bu sonradan ilave edilmiş fikrine kapılmamalı
3- Görünümü; yani yakışıp yakışmadığı konusu
Eleştirilmeyi hazmedemeyen sağda solda ben şunu yaptım bunu yaptım diye resim yayınlamıyacak, küfür etmedim sonuçta , kendi beğendi diye herkesin beğenmesini beklemek niye
Arkadaşın çok zoruna gitti herhalde elinde olsa yazdığımı silecek , kendi kafasınca mesajım yok gibi tavırlar içine girdi, bende cevabını verdim sana göre bişey yok arman abisi

üstüme vazife senin sayende aldım çünkü adımı konuya sen dahil ettin ;)
varsa sıkıntı geleyim de bir çay ısmarla tartışalım kaptan

JUNİOR' Alıntı:
üstüme vazife senin sayende aldım çünkü adımı konuya sen dahil ettin ;)
varsa sıkıntı geleyim de bir çay ısmarla tartışalım kaptan
Konum göndereyim diyicem , ama sen biliyorsun yerimi ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,751
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR